返回列表 發帖
Janice連Gin都唔係好識
JasOh103 發表於 2020-4-27 14:18

LMAO! 喜歡蘭兒 喜歡幸兒

都唔知以歌論歌同係咪hellosss有咩關係
我都成日笑 敢 同 街燈 難聽啦 ...
梨胃言 發表於 2022-5-25 11:48

的確無關係 咩背景都可以以歌論歌 所以以歌論歌係無從判斷嗰個人咩粉/咩背景

不過 以歌論歌 敢幾好聽利申 唔係Gin fun

同意  咁似hellosss唔認自己
on07111 發表於 2022-5-25 13:13

其實我真係唔係咩Gin fun, 不過覺得幸兒啲歌幾好聽, 又識作曲(敢), 填詞(犧牲品)......咁有才華唔 deserves 比人咁抺(<-我部電話打唔到呢隻字…)

敢 依個版本好好多
梨胃言 發表於 2022-5-25 13:11

原版已經好好

有冇人留意到903今年已經全BAN MIRROR嘅歌
完全冇得上榜 (except 姜濤's 鏡中鏡 作品的說話 / 柳應廷's MM7 ...
Yan 發表於 2022-5-30 11:42

你數曬solo出黎但係無團歌 點解嘅

李幸倪(英語:Jeanie Lee,1987年8月26日-),藝名Gin Lee,環球唱片旗下女歌手,2011年在香港樂壇出道。

OK thanks I have added  (except Mirror's Innerspace)
Yan 發表於 2022-5-30 16:26

仲有12
Anyway 見到不公義嘅事情就應該講出來!要堅決說出來!

大家都好聽幸倪嘅話

kenneth 發表於 2022-9-8 21:32

是  病了也可當渡假

熱唱齊心好舞倪

支持屯門幸兒用鄉音跳唱呢首
on07111 發表於 2022-11-11 12:13

有一番惡鬥
不錯。有蔡依林感覺
Humeny 發表於 2022-11-11 12:17

馬拉小蔡依林

正版幸兒
jcbartleby 發表於 2022-11-28 01:27

最終,董幸兒未獲任何一盞燈,即是捧蛋收場被即時淘汰。

同大馬幸兒一樣 專業評審0分

AGA Spotify 簡介
外表甜美開朗、帶有混血兒面孔的AGA擁有西班牙血統,因為父親是音樂人,加上媽媽也精通鋼 ...
WZA111 發表於 2023-2-25 21:07

接觸結他

音樂少林寺 << 佢啲慢歌夠晒喃嘸

年紀小小已經驗十足 << 咩經驗? 失敗嘅經驗?

2020 Kelv's 摯愛十大 第37周
See You Next Time - AGA 第4首冠軍歌
希望今年GAGA啲慢歌能夠打動返你{:1_ ...
GaracyTan 發表於 2023-2-26 00:33

之後嗰週嘅冠軍歌高質1000000倍

歌手AGA(江海迦)日前接受訪問時,講到自己早在過年之前已經從好朋友Gin Lee(李幸倪)手上收到利是,令她 ...
JasOh103 發表於 2023-10-22 01:57

新年封垃圾畀死敵 Gin Gin真係好叻女

Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_
WZA111 發表於 2023-12-13 21:37

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

愛之深反之切 同hater係唔同㗎
JasOh103 發表於 2023-12-14 10:27

虛榮最後RE上亞軍
聽講有位CM狀元好反gin...
WZA111 發表於 2023-12-14 09:55

咁係因為你悲觀 我睇到明反暗撐

對於今年深受力捧,問到對頒獎禮的女歌手獎會否很有信心?她直言滿意自己的努力和成績:「好多時做音樂唔 ...
John 發表於 2024-1-10 09:51

哈哈

係咪正式開始反Gin了
on07111 發表於 2024-1-10 18:17

睇埋佢雙雙數年點Gin Lee而為先
6字歌都就落榜 明知自己咁恨Dog03嚿女金就好快啲部署派歌啦 Dum Dum 1月12號已經派 想知佢今年幾時先肯為

可能等到3月先派敢5.0
on07111 發表於 2024-1-10 19:59

好期待雙雙數年嘅7月嗰首SOTY