返回列表 發帖
如果賣得好應該有機會加掛
帥小寶` 發表於 2019-9-22 16:11

佢訪問話如果公售即刻賣晒會加場 希望會加啦
https://youtu.be/g8puGR1THD0?t=415

我買多咗張580 ,有冇人想一齊睇?

佢訪問話如果公售即刻賣晒會加場 希望會加啦
Telson 發表於 2019-9-22 22:14

如果加一定睇哂2場
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

搶霏!

680 同380比人秒左 HHAHAHA

淨係得返580

買唔到680
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

380又出返嚟

大家買左飛未!!
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

380又出返嚟
steve32 發表於 2019-9-24 11:30

全部都係視線受阻位

IG live話會唱pong pong既歌
想唱弱水三千
encore環節考慮唱半杯水

IG live話會唱pong pong既歌
想唱弱水三千
encore環節考慮唱半杯水 ...
hehehaha 發表於 2019-9-26 20:08

當左弱水三千係自己歌咁 lol

當左弱水三千係自己歌咁 lol
chkalu 發表於 2019-9-27 14:41

上次apa show都有唱

其實好想聽佢cover Come with Me
話哂佢都算係新一代yum婦

大家買左飛未!!
帥小寶` 發表於 2019-9-24 13:23

我有一張580 多呀
有冇人想睇等冇人陪呀?

其實好想聽佢cover Come with Me
話哂佢都算係新一代yum婦
hehehaha 發表於 2019-9-27 19:50

咁上一代係邊個

咁上一代係邊個
帥小寶` 發表於 2019-10-1 21:18

gin lee

個騷係咪憑QR code入場嫁?

有無人想買$380 既飛 ,我朋友有事要飛外國,有無人有興趣原價買兩張?

想要一張$380 or $580, 唔知邊度有得買呢?

想要一張$380 or $580, 唔知邊度有得買呢?
greenmike 發表於 2019-11-9 19:44

$580 KKTIX仲賣緊
https://kktix.com/events/siuhauhealinglive2019/

活在一個面目模糊的時勢,我們都要咬實牙關握緊拳頭去做我們相信的事。

My Healing Live從來都不單單是小巧個人的一個演出,My Healing Live是我們送給這個城市、送給這個城市的每一位,包括我們自己的一份慰籍,我們希望在這個紛亂動盪的時間,由心送上一份祝福作療癒。

困難大概比想像的多,但我們選擇跟香港人一樣堅持,因為我們選擇相信。

經過連日以來的思考和討論,我們決定用盡我們的能力要繼續如常舉行My Healing Live,只要是我們能力範圍以內的我們都會出盡全力去做,務求在這個時間點為大家實實在在地打打氣。

二零一九年十二月一日,香港旺角麥花臣場館,約定你。

「不是因為看到希望而堅持,而是因為堅持而看到希望。」

鄧小巧My Healing Live團隊敬上
21.11.2019
香港
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

小巧加油
12月只有你同Mag開show

要畀錢買了

小巧要加油

呢十年小巧太多佳作,數之不盡
想聽呢啲,希望有:

半杯水
雅俗
煩可寧
強弱
荒唐
不藥而癒
雨溝
心靈作家
可惜你是個人
和好
將沙拋給一片海
芭樂
四大發明
重陽
雲呑
迂腐
香檳女狼
精神餵飼
無神論
原罪

愛情是一種法國甜品
Come with Me
喘息空間

想聽巨巧唱心之科學
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

一定要唱雅俗呀!
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

有無跳樓 fei

(利申:10 蚊都去唔到,單純想問下)

肯定唱晒自己所有歌(除咗半杯水),另外加多幾首cover就已經夠歌

想聽呢啲,希望有:

半杯水
雅俗
煩可寧
強弱
荒唐
不藥而癒
雨溝
心靈作家 ...
hehehaha 發表於 2019-11-29 03:35

好想睇鄧小巧雨溝

肯定唱晒自己所有歌(除咗半杯水),另外加多幾首cover就已經夠歌
Telson 發表於 2019-11-29 09:36

半杯水好差咩

消息人士指會唱某台灣天后既歌

消息人士指會唱某台灣天后既歌
帥小寶` 發表於 2019-11-29 18:00

PM

想聽呢啲,希望有:

半杯水
雅俗
煩可寧
強弱
荒唐
不藥而癒
雨溝
心靈作家 ...
hehehaha 發表於 2019-11-29 03:35

雨溝.... 笑左出聲

btw,你漏左呢首
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

好想睇鄧小巧雨溝
快劍俠 發表於 2019-11-29 11:33

新碟個封面咪有
自己睇飽佢

Rehearsal唱左弱水三千

世界沒有孔雀 你會看到知更鳥嗎?

小巧加油
12月只有你同Mag開show
森姆@結論 發表於 2019-11-21 18:15

重有LMF同牙DEEP

上年睇完小巧演藝音樂會
學生的台燈聲和Siu Hau嘅演繹都十分出色
「巧. 高質」

上次表演了椅子舞
唔知今次有無「原地跳舞」呢?

工丂,力口氵由 ! ! !
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

有冇人可以放一張$580?pm thx

希望聽日CM全體會員-1
可以喺麥花臣同會員tangsiuhau
一齊燒衣過後原地跳舞

有冇人可以放一張$580?pm thx
紅葉大祭司 發表於 2019-11-30 13:59

仲有wo

https://popm.kktix.cc/events/siuhauhealinglive2019

想聽最後的信仰同無忘花

咁快黎到尾場
好唔捨得
今晚要encore Ann到12點

希望唔會取消啦

嘉賓藍奕邦?

準備出發撐小巧
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

去唔到旺角...平放一張380
有意pm支持小巧

期待中
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋