返回列表 發帖

[Dec/2019] 周杰倫嘉年華世界巡迴演唱會2019香港站

英國保誠用心聆聽周杰倫嘉年華世界巡迴演唱會2019香港站

日期: 2019年12月7-8, 14-15日
時間: 晚上8點
地點: 香港迪士尼樂園幻想道露天場地
票價: HKD 1380/ 1080/ 880/ 580

迪迪尼唔係10:30pm前要收檔咩, 仲8pm先開場

想知門票於klook發售 係指優先訂霏定公售

CITI 優先訂飛?
SAMMI 三米

周杰倫喺香港開show頻率真係拍得住麟伯咁滯,2017/2018/2019連續三年,預測2020年會有嘉年華2.0

之前先出果張1280 980 780 480,又加,咁之前果d客照收舊價?

迪迪尼唔係10:30pm前要收檔咩, 仲8pm先開場

想知門票於klook發售 係指優先訂霏定公售 ...
阻住 發表於 2019-9-16 17:23

應該係公售

支持周董接近20年
睇我名字就知道
必買!

wow 唔知klook個system頂唔頂得住呢

音樂上flop到冇眼睇
食老本食到年年開演唱會搵食
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

wow 唔知klook個system頂唔頂得住呢
yinjai 發表於 2019-9-17 01:35

Klook似排隊食飯一樣,入到去你會有個號碼,
如果有人買完就會更新下一個買緊嘅係幾多號,
年頭supper澳門場klook優先訂飛完全好順冇死過app
「微笑之中 接受還未有 答案。」

不了

周杰倫喺香港開show頻率真係拍得住麟伯咁滯,2017/2018/2019連續三年,預測2020年會有嘉年華2.0 ...
lightupmylight 發表於 2019-9-16 18:22

五月天 迷又係年年開

音樂上flop到冇眼睇
食老本食到年年開演唱會搵食
JayantL 發表於 2019-9-17 01:59

佢開演唱會 佢班快樂夥伴先有工開

不了 新歌都難聽
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

不了
賴爽 發表於 2019-9-17 07:53

x2, 呢幾年完全係呃飯食
音樂唔見得人,演唱會又hea,個人形象又愈黎愈老土愈黎愈大陸化

又搵徒弟幫佢唱曬成個SHOW?

又搵徒弟幫佢唱曬成個SHOW?
Lewis 發表於 2019-9-17 22:54

你唔會霖住佢好似歌神咁一氣呵成成個show喺嘛?   預咗有徒弟兄弟團幫唱大半場咖喇,然後觀眾大合唱1/4,剩低1/4咪佢自己唱囖

Citibank 信用卡優先訂霏
9月26日11am-9月28日11:59pm
KLOOK App

11:08剩余83%

sold out!!
SAMMI 三米

希望其他歌手都用klook訂飛
成個介面順到,又有得實時check剩餘票量

希望其他歌手都用klook訂飛
成個介面順到,又有得實時check剩餘票量
KLY 發表於 2019-9-26 12:07

係好值得參考!!!
SAMMI 三米

喜訊:
公售都係用klook app
10月11日(星期五)11am

輕鬆買到580x4

Klook 透明度幾高,起碼知道自己真係排緊隊。
又有即時售票情況。
呢個apps 真係唔錯
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

Klook 透明道幾高,起碼知道自己真係排緊隊。
有冇即時售票情況。
呢個apps 真係唔錯 ...
dom 發表於 2019-9-27 08:28

但踏正開售嘅鐘數,完全喺拼手速,網速

但踏正開售嘅鐘數,完全喺拼手速,網速
lightupmylight 發表於 2019-9-27 08:30

換轉係AEG訂,我諗就算你網絡有超音速都未必入到去
SAMMI 三米

索尼香港fb 話加雙周五 6號同13號

搭正入都4017X人排隊

售罄,係條龍排緊33913

klook好正
無敵system
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

索尼香港fb 話加雙周五 6號同13號
阻住 發表於 2019-10-10 14:35

唔見個po喎

回復 33# misterben111

delete左
尋日兩點半cap
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復  misterben111

delete左
尋日兩點半cap
阻住 發表於 2019-10-11 14:04

Thanks 唔怪得我睇唔到

雙周五加場今個禮拜五klook app賣霏

同埋宣布六場都會提早7:15pm開波

咁依家唔知撲唔撲霏好了

我而家擔心佢會唔會步LeeHom同Cheer後塵
取消演唱會
不過周董號召力比那2位強很多
應該唔會咁輕易就取消吧

P.S 已經買咗飛

我而家擔心佢會唔會步LeeHom同Cheer後塵
取消演唱會
不過周董號召力比那2位強很多
應該唔會咁輕易就取消吧
...
森姆@結論 發表於 2019-10-17 13:28

我諗如果真係覺得會取消就未必會加場
有人話王力宏陳綺貞係因為賣唔晒先話局勢緊張而唔開
利申我買左8/12

我諗如果真係覺得會取消就未必會加場
有人話王力宏陳綺貞係因為賣唔晒先話局勢緊張而唔開
利申我買左8 ...
misterben111 發表於 2019-10-17 19:02

王力宏賣得太貴再加上近年新歌宣傳大減就話姐
但陳綺貞我都有去票房買,2塲票房都賣得唔錯
咁都要取消就真係有啲可惜

今晚上海首場歌單已流出
就咁望好似快樂夥伴出場時間少咗
如果近十年次次都有睇, 數落既驚喜應該得1,6,12同23
同埋睇相好似台中間有美祖個巨型LED波

1. 半獸人
2. 本草網目
3. 不愛我就拉倒
4. 一路向北

5. 煙花易冷
6. 上海1943
7. 簡單愛

8. 夜的第七章 (with Gary、小麥)
9. 威廉古堡 (with Gary、小麥)
10. 就當你離開的時候 (by Gary、小麥、柯有倫)
11. 聽見下雨的聲音
12. 藉口

13. 說好不哭
14. 忍者
15. 紅塵客棧
16. 千里之外

17. 愛在西元前
18. 園遊會
19. 晴天
20. 牛仔很忙
21. 軌跡

22. 大銀幕有1-1x號碼, 觀眾點號碼, 姐倫唱對應既歌
    明明就 + 龍捲風 + 七里香 + 彩虹 (with Gary)
23. 淘汰 + 夏天的風 + 熱帶雨林 + 如果你也聽說 + 我愛的人 (with Gary)
24. 免費教學錄影帶
25. 雙截棍
26. 告白氣球

安可
27. (點歌) 聽媽媽的話
28. 霍元甲
29. 開不了口 + 等你下課 (with Gary、小麥、柯有倫)

個制一著即㩒都14094

點解貴飛比人掃曬
我想買最平

上次開波2000
今次開波20000
提早收皮

點解貴飛比人掃曬
我想買最平
Garfield 發表於 2019-10-18 11:05

根據兩年美五經驗,剩係得1380值得買,1080位都已經離個台好遠

根據兩年美五經驗,剩係得1380值得買,1080位都已經離個台好遠
阻住 發表於 2019-10-18 11:14

但好貴..
不過我都買唔到啦.慳番D錢

售罄,佢開迪迪尼反而我一張都買唔到

不了,等燶霏算

不了,等燶霏算
阻住 發表於 2019-10-18 18:30

MOOV幾時執?
越嚟越狼 好似仲狼過賣美祖嗰次

MOOV幾時執?
越嚟越狼 好似仲狼過賣美祖嗰次
JayantL 發表於 2019-10-18 19:08

美祖果次係要食海報
如果今次一樣係要硬食週邊仲可以考慮下, 佢啲24個月會藉完全無用點哽得落...

睇咗上海啲片
好核突, 好大陸