返回列表 發帖
其實已經係第3 plug,計埋騎膊馬的話就係第4plug,如果4台上齊,而經超越 感應 隻碟成績。所以五寄望會有好成績。 只怪 明日花 係派多左,浪費左quota

現今興全碟plug成績最好派台歌係感應同騎膊馬兩台歌曲獎

可能野木蘭新城十大、花心 ...
真雙普選 發表於 2019-10-6 20:16

903邊可能十大,我覺得最後只會997 十大“野木蘭“,星夢台20大兩首“明日花+野木蘭“

星夢台邊有可能兩首廿大? 2015年一首廿大都無
馮穎琪的歌原來好似無903十大過 ...
真雙普選 發表於 2019-10-6 21:15

16年米一大獎一歌曲lor

感覺美aiiii 唱live 會handle 得好辛苦。

出左mv,但藝術性太高,暫時睇五明。

好大機會903 ban, rthk 死位3,997 死位2, 星夢台應該係 我的情書2.0 , 冇榜上但五知點解有獎。

越聽越似 巨家姐 首 與蝶同眠

唔知嚟緊呢個星期上到榜未呢
daniel1136 發表於 2019-10-10 12:29

睇泥 903 會ban,  997應該會有3,4 weeks 貨上死位。 Rthk 就真係有變數,會五會可憐美aiiii 10年冇冠同ban 野木蘭,俾反個冠佢

係幾有野心既  
不過泳兒唱唔到後段需要既power 都係《野木蘭》既難度比較適合佢 ...
nicholashin 發表於 2019-10-15 00:06

聽左幾日,都係覺得野木蘭 好D

好明顯,花心@903 上極都上五到

rthk有機冠軍,商台好似bam
真雙普選 發表於 2019-10-22 12:08

已經完左,最後結果上2台死位。都估到商台五會上,爭在2,3 weeks 後星夢台俾五俾佢上埋。

計落都叫第三主打…泳兒可以有咩好成績……上一派台兩冠一亞都算係用盡佢幾年既quota=.= ...
stephybest 發表於 2019-10-27 14:58

計埋騎膊馬第4plug tim,  如果一齊落碟。但rthk 上晒3plug 已經好巨進步。

呼吸亂到
牙欣好似就斷氣
b01091018 發表於 2019-10-24 19:25

所以先話佢Kary 唔到