返回列表 發帖
嗱,唔好話比我聽,將心比己 個 trending,係 Hubert 單新聞帶過嚟
Bluejays 發表於 2019-12-8 07:33

Hubert新聞未出已經上左熱爆.

hehehaha 發表於 2019-12-14 17:04

你竟然係 link 呢首?我以為你會 link 十 添

我就一定係 link 呢 part :

沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

Bluejays 發表於 2019-12-14 17:52

因為今次 Side track 聽得最多呢首
Live個還原度幾高

好有心
帥小寶` 發表於 2019-12-12 14:56

段片不得了

hehehaha 發表於 2019-12-14 17:04

呢個唱法好正

其實佢把聲板斧真係唔多

Bluejays 發表於 2019-12-14 17:52

音樂mix得好,唱係交足功課,但成個presentation都係得四書五經,feel唔到六欲七竅

下plug係咩
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

下plug係咩
joey2009 發表於 2019-12-15 14:02

荒廢之綠洲仲派緊台
未定
我個人覺得係將心比己/你可能未必不喜歡我

音樂mix得好,唱係交足功課,但成個presentation都係得四書五經,feel唔到六欲七竅 ...
powerful 發表於 2019-12-15 12:40

成件事,只係為左個 looper
佢以後 live 唔駛 塞人幫佢 唱主音,佢先有得玩 和音 同埋 vocal 編曲
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

下plug係咩
joey2009 發表於 2019-12-15 14:02

覺得plug完綠洲已經有下隻碟新歌出

無諗過會loop雪糕
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

無諗過會loop雪糕
帥小寶` 發表於 2019-12-15 19:21

雪糕先正
叫"總有更好會等你" 咪幾好,叫乜鬼雪糕

雪糕先正
叫"總有更好會等你" 咪幾好,叫乜鬼雪糕
thomas199028 發表於 2019-12-16 02:33

本身首歌叫「請擁抱自己」的

無諗過會loop雪糕

X2 聽耐左作曲幾好聽

LOOP左個幾月
陳柏宇   LOST AND FOUND
陳柏宇   THE NEXT MOMENT
陳柏宇   ESCAPE

無諗過會loop雪糕

一開始已經鍾意喪loop

呢隻碟啱啱派/冇派嘅 好似正過上年派嘅所有歌