返回列表 發帖
網民歌曲名稱解釋
01. 心呼吸..........準備
02. 我自在..........睡在床上
03. 睡前服..........著得性感 D 迎接
04. 睡房宣言........前戲
05. 深白色..........高潮
06. 一半床..........雙人床用得一半床
07. 通電.............再次高潮
08. 清潔愛..........完事..沖涼先
09. 晚上我是天蠍座.....全晚狂野得像天蠍一樣..咬住唔放
10. 後來 (國)......大肚...........

歷史重演?

佢係咪出道至今都出到大碟除左精選之外

其實佢應該出pop rock 少少既: 出走, 螞蟻, 面具, 遺物 之類,上面果兩首太悶 ...
people 發表於 2019-10-27 23:54

Pop rock如面具或者dark dark地如藍血人厭棄既歌適合佢唱,反而有時唔多like佢唱小品,什麼阿樂、演員的自我修養我無意欲聽

點解會派 倪人 單數
JasOh103 發表於 2019-10-29 00:10

但我又覺得呢兩首派得啱反而我們與愛的距離仲普通

好鍾意track 4-6
如果派呢三首絕對值三甲
JasOh103 發表於 2019-10-29 00:58

四書五經 有Michael Jackson既感覺

招數有啲似跑步機上
Stanley 發表於 2019-10-29 00:28

佢好似比較少呢類咁upbeat既快歌 幾有新鮮感

Agger
新歌嚟講4同5最吸引 個順序令到 偽人 單數 都好聽咗
6就不了 接受唔到2019年仲有啲咁罐頭 ...
JayantL 發表於 2019-10-29 01:04

順序聽到第六首真係頭幾首create既flow就無左=.=

個intro一響就已經打冷震
上年Mark Lui《恐怖情人》雖然都係悶底 但起碼隻歌都叫似首新歌 ...
JayantL 發表於 2019-10-29 01:12

隻碟下半場發生咩事 好似變左第二隻碟咁

有無人已經買左?
Alanalan 發表於 2019-11-5 13:22

買左 cd warehouse 165

回復  Bluejays

琴日入手,信和 13/F $155

有冇人同我一樣覺得入番膠袋會有阻礙,因為條白 ...
FY5856 發表於 2019-11-6 05:12

個膠袋真係窄左啲…好難先整到入去

將心比己 今晚11pm出mv喎
估咁到呢首都咁快出mv
jason 發表於 2019-12-3 05:28

渣男mv...