返回列表 發帖

撐蒙面法聯盟攪發放正能量派對,據知有英皇寰亞歌手出席

嘩,邊個咁夠薑,估唔估到?

容祖兒 1賠1.2

仲有tvb旗下知名藝人

容祖兒同楊千嬅
真雙普選 發表於 2019-11-6 21:36

同汪明荃合唱勇敢的中國人
What a scene that would be

同汪明荃合唱勇敢的中國人
What a scene that would be
mychart- 發表於 2019-11-6 21:38

Wa 我真係想睇喎
    祖 嬅 荃 撐場

支持英皇派祖祖出席
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

唱片公司係咪想推啲artists出去受靶

講明發放正能量實有美祖啦
唔知會唔會去唱祖國兒女
唱片公司係咪想推啲artists出去受靶
小伙子. 發表於 2019-11-6 22:01

政協係寰亞旗下, 佢應該好樂意去

張敬軒會去?
再將我相信的如煙火般綻放

仲有無得落盤祖兒?

估下先
我估劉德華 同 廢佬勤

Hacken
的士陳
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

鄧小巧 王菀之 黃淑蔓

英皇我估李克勤泳兒kenny ar sa
寰亞蘇永康Ekin edmund ivana

Btw原來係撐蒙面法聯盟攪發放正能量派對
Not 撐蒙面法派對

大家可以放心出席了

臨近年底,係時候篩一篩我最喜愛的人選,
出席左li個,肯定五強不入。

謝貴妃唔洗唱社會歌都睇高一線。
太平公主

仲有tvb旗下知名藝人
mychart- 發表於 2019-11-6 21:34

係咪有話唔知 唔識 睇唔到 唔關佢事
話如果佢係警務署長佢實開槍個個?

係咪有話唔知 唔識 睇唔到 唔關佢事
話如果佢係警務署長佢實開槍個個? ...
kaman921 發表於 2019-11-6 22:30

Tvb 難估好多,太多藍絲廢老

mychart- 發表於 2019-11-6 22:31

只係知得佢一個撐警
點會難估呀

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

mychart- 發表於 2019-11-6 22:31

大灣區肥媽囉

英皇寰亞歌手要出去受靶
不如唔請 請番麟伯 鍾鎮濤同叻哥合唱

英皇我估李克勤泳兒kenny ar sa
寰亞蘇永康Ekin edmund ivana

Btw原來係撐蒙面法聯盟攪發放正能量派對
Not ...
mychart- 發表於 2019-11-6 22:25

蒙小姐+伊麵
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

鄧小巧 王菀之 黃淑蔓
hlyung 發表於 2019-11-6 22:21

大家係咪數少咗兩週冠天后靈希望可以上台對住班廢老唱Baby Stop

呢三個機會率應該係 蔓>之>巧
之同巧經理人都好似唔係直屬寰亞...蔓就唔知
如果巧去到唔知唱咩...唱和好呀定係直接唱迂腐跳淫舞

利申:重未買My Healing Live嘅飛等埋今次先決定買唔買

其他愛國嬅 祖國兒女 祖國軒呢啲基本上係鐵膽

仲搞D咁嘅野..
校長嗰鑊仲未知驚?

黃淑蔓 顏卓靈 周美欣

有祖兒既話,即轉做祖粉

黃淑蔓 顏卓靈 周美欣
艾石仔 發表於 2019-11-6 23:22

如果去左,淑蔓仲洗係度讀大學嘅?

乜周美欣仲有約

大家活喺乜嘢年代?千嬅唔係寰亞都一年有多啦喎,FF都有個譜啦。
仲有佢開緊巡迴唔使擔心要出席呢啲啦。

顏小姐都已經完約寰亞一段時間啦,佢有同fans透露傾緊小明公司。

王加爾定吳亦凡香港係咪寰亞代理?

應該係溫拿+我至叻

私心想聽祖國兒女live
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

英皇就派祖祖, 送禮勤出席.
寰亞就派草蜢和陳小春出席.

大家活喺乜嘢年代?千嬅唔係寰亞都一年有多啦喎,FF都有個譜啦。
仲有佢開緊巡迴唔使擔心要出席呢啲啦。 ...
Serendipity 發表於 2019-11-7 02:05

美瑞9號係武漢開演唱會,10號未必趕到返黎,之後又到成都站

今日話去,去到最尾一日話因應近日社會情況,就話拉大隊缺席

希望唔會有CAllStar
利申:唔係鏡粉

顏小姐都已經完約寰亞一段時間啦,佢有同fans透露傾緊小明公司。
gapgipgap 發表於 2019-11-7 05:26

草田樂樂咪又係寰亞系

希望唔會有CAllStar
tom 發表於 2019-11-7 12:57

一般唔會推CAS呢一代年輕歌手去

草蜢果一代,梁炳果堆比較合適

一般唔會推CAS呢一代年輕歌手去

草蜢果一代,梁炳果堆比較合適
lblemon 發表於 2019-11-7 15:06

like condom

大把血量可以扣

鄧小巧 王菀之 黃淑蔓
hlyung 發表於 2019-11-6 22:21
三個都係黃
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

gapgipgap 發表於 2019-11-7 05:26
係嘅話就正呀
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

邊個去邊個死,詐病射波落毒畀自己都唔好去啦
FIGHT for 陳柏宇

邊個去邊個死,詐病射波落毒畀自己都唔好去啦
~蛋撻~ 發表於 2019-11-8 00:27

公司逼去 無計
   希望無Callstar 份

公司逼去 無計
   希望無Callstar 份
awong255 發表於 2019-11-8 12:19

又係呢句廢話, 要唔去大把野講可以唔去啦,
去得, 就係知自己會有後路, 得罪香港fans都唔緊要
FIGHT for 陳柏宇

可以話病左,可以話唔係香港
真雙普選 發表於 2019-11-8 12:54

集體話病左真係吹你唔漲
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

又係呢句廢話, 要唔去大把野講可以唔去啦,
去得, 就係知自己會有後路, 得罪香港fans都唔緊要 ...
~蛋撻~ 發表於 2019-11-8 12:36

禁就要睇你噶发展方向罗,局限香港就可以了,梗系唔好去拉,但如果仲想打开多个市场,就真是得罪香港fans都唔緊要了!