返回列表 發帖

[Dec/2019] DEEP 2019+1 吳浩康演唱會

《DEEP 2019+1 吳浩康演唱會》
日期:2019年12月30日 (一)
時間:晚上8時15分
地點:旺角麥花臣場館
票價:HKD$680 / $480
售票平台:優先發售 - Trip.com / 公開發售 - KKTIX

Poor立立
賣晒都被消失然後蛋記幫第二個開
Jayant Music Chart 2019 Week 46
1.方皓玟 - 望 (1 Week No.1)
2.周國賢 Feat. JW - 逃生門 (門外版)
3.粉紅A - 若世界在明日結束

會唔會最後都cancel
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK46: 773312 (2 Weeks No.1) / 最後的信仰 / 預言家

奶共公司
不了

仲以為上到紅館。。
不過有得再開都算係咁

嚇一嚇以為紅館
望落好hea

紅館變麥花臣?
我在乎~~~~我在乎~~~~~

點解唔係紅館

有去睇2017年果次九展
兩年間無出新牒 又無再多一兩首大熱作品, 當係送比死忠嘅演出咁囉..

始終都係未等到紅館

回復 2# JayantL

立立真係慘

咁都又有得開
一二三勇往直前,三二一委曲求全

吳浩康其實夠歌
唱功又好 不過觀眾緣好唔掂

不了
陳奕迅:一個極之優秀非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017

開得三十號,應該諗住加多場一齊倒數迎2020?

佢同eason撞期。。。

真係好垃圾
真雙普選 發表於 2019-11-7 18:36

當立立係乜..

Poor立立
JayantL 發表於 2019-11-7 18:15

都唔知立立做乜同蛋記renew
而家拖又散咗演唱會又無咗又無歌出

Deep又好似頂咗立立以前個位
有歌出有啲冠但唔hit無人識
其他佢唱功唔差同算多啲四台無咩成績嘅hit歌
佢開演唱會係有啲啲興趣

都唔知立立做乜同蛋記renew
而家拖又散咗演唱會又無咗又無歌出

Deep又好似頂咗立立以前個位
有歌出有啲 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-11-11 21:25

美立在我心間哪個領略他

上次立立、Deep開show
覺得Deep只可以lead到半場
梁詠琪《再見灰姑娘》旋即登上Itune冠軍· KKBOX新歌週榜冠軍// 2018 梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會:圓滿落幕
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

Poor立立
JayantL 發表於 2019-11-7 18:15

鬼叫佢祝祖國生日快樂咩 自己攞黎
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 47

1. 以青春之名 2. 幸福相擁 3. 28天

立立都幾慘

想買飛,上次九展有睇,encore再encore,都聽佢歌大,live好唱得又穩定
但感覺依日會大戰...

希望取消!太危險了
要將歌迷安全放在第一

其實係咪有咁多人想睇佢
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 47

1. 以青春之名 2. 幸福相擁 3. 28天

陰謀論
蛋記明知開唔到
所以俾個期呀deep都唔俾立
之後取消 都可以同deep講:我地有為你做過野
花滿地
奇樹滿林
一朵花跟森林
你決定了哪邊合襯沒有...?