返回列表 發帖

容祖兒:用選票向暴力説不 還我本來香港

真香港天后 大家聽日記住投票
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

暗黃祖

點解冇中國軒

好多港獨份子

香港反修例風波持續,警民衝突愈演愈烈, 內地《人民日報》就號召一班港星為香港加油,齊齊高呼守護香港,向暴力說不;有關視頻今日於《人民日報》微博曝光,內容為「重新出發,重建我們認識的香港」,參與藝人包括成龍、惠英紅、王祖藍、容祖兒、陳小春、陳雅倫、莫華倫、吳啟華、肥媽、周海媚、陳浩民、翁虹、莊思敏、莊思明、楊明、黎瑞恩等,其中早已改名的梁競徽,視頻依然顯示他的原名梁烈唯。而有關視頻曝光後,大批內地網民隨即轉發。

https://ol.mingpao.com/ldy/showbiz/latest/20191123/1574500169763

原來人民日報吹雞

大家記得投票

香港反修例風波持續,警民衝突愈演愈烈, 內地《人民日報》就號召一班港星為香港加油,齊齊高呼守護香港, ...
hlyung 發表於 2019-11-23 20:25

祖祖可以同呢班人齊名 一定好光榮啦
02 著地 - 鄧麗欣

香港反修例風波持續,警民衝突愈演愈烈, 內地《人民日報》就號召一班港星為香港加油,齊齊高呼守護香港, ...
hlyung 發表於 2019-11-23 20:25

可惜冇廣州軒
不過佢洗唔到底㗎喇

肥媽最女夢碎

肥媽最女夢碎
hehehaha 發表於 2019-11-23 20:33

https://www.facebook.com/1349163 ... 23?vh=e&sfns=mo
02 著地 - 鄧麗欣

成班奶共駛唔駛咁 vague, 向暴力説不? 講緊邊個暴力先? 係唔係向警察暴力説不? 不如乾脆話撐警.

想嘔...
仲要大部分人都上左大6 幾10年
JOEY 冋自殺冇分別

佢講嘅係香港是我家,建設靠我們大家啵

到底話佢係暗黃嘅人係咩心態
利申:唔係鏡粉

今日轉做祖粉

楊明 李霖恩 蔡淇俊 林漪娸
一班暗星

祖已被中共再次洗腦,已經歸位,最女無望!!!

gzsbx3 發表於 2019-11-23 20:44

和成蟲講法一樣,大家都知成蟲是一位超級愛國者!!!

哦 祖祖唔支持暴力
再將我相信的如煙火般綻放

肥媽最女夢碎
hehehaha 發表於 2019-11-23 20:33

我都戥你傷心

開始對pretty crazy 改觀
誰方是
神經病 雙眼只見哈哈鏡
神經病 空客廳也聽見聲
神經病 先見到蓋掩真相
平庸時代 妒忌你 要你正常

打爛呢個家園!

Honey, this video is beyond disgusting. BARF!

King Fight
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

用選票向(制度)暴力説不 還我本來香港

冇可能
祖祖明明係暗黃
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

嘩,點解Mani會俾容祖兒拍呢啲片?係咪以為只會大陸流傳唔會喺香港睇到?真係同自殺沒分別。
但神奇地佢每每做呢啲舉勳大家唔會有好大反應,反而其他女歌手就唔同講法了。

冇可能
祖祖明明係暗黃
myrichardac 發表於 2019-11-23 23:05

行為上深藍
思想上暗黃
Ok?

行為上深藍
思想上暗黃
Ok?
hehehaha 發表於 2019-11-24 00:02

無人知道雙子座
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

RE: 容祖兒:用選票向暴力説不 還我本來香港

gzsbx3 發表於 2019-11-23 20:44

係咯,都唔知佢哋有無睇片,其實呢句有咩問題?呼籲大家去投票唔啱乜

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

用選票向警暴說不

容祖兒真係犀利,一時港獨,一時奶共
祖祖係勁嘅!

容祖兒真係犀利,一時港獨,一時奶共
祖祖係勁嘅!
洗衣王國130 發表於 2019-11-24 01:52

Bi-heart

今次真心大檸樂
有fd係fans club, story po unfollow咗美祖

利申 冇unfollow美祖
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

「重新出發,重建我們認識的香港」係咪即係光復香港!

我不屑為求相擁 可啞忍到心裡裂縫
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

和成蟲講法一樣,大家都知成蟲是一位超級愛國者!!!
universal 發表於 2019-11-23 21:13

成蟲最愛錢和女人,何來愛國

垃圾歌手

仲以為條片係tbb拍嘅..

Bi-heart
stephybest 發表於 2019-11-24 02:03

28個祖
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

樂迷:用選票向祖兒説不 還我本來樂壇

希望大家去投票。。向祖兒說不。。

唔知祖兒有冇去投票呢

見到美祖上次ig張相,佢錄咩片我都唔割!我會用選票懲罰美祖!

聽日最女開始投票
一票不投容祖兒
再將我相信的如煙火般綻放

容祖兒616叫大家飲水 原來係扮野

唔知祖兒有冇去投票呢
小伙子. 發表於 2019-11-24 13:05

佢會係邊一區?

食2家茶禮

嘩,點解Mani會俾容祖兒拍呢啲片?係咪以為只會大陸流傳唔會喺香港睇到?真係同自殺沒分別。
但神奇地佢每每做呢啲舉勳大家唔會有好大反應,反而其他女歌手就唔同講法了。
Serendipity 發表於 2019-11-23 23:42

其他女歌手沉默咋 都要俾人批鬥做助紂為虐呀

大家快啲去投票
呢啲人就慢慢收皮啦