返回列表 發帖
Yes,11月30完咗約走人了
daniel1136 發表於 2019-12-3 08:10

有邊間公司會接收?仲會stay TVB拍劇嗎

如果張敬軒缺席,除後台出場嘅鄭秀文,林二汶同方皓玟成為台下年資最長歌手,上年坐第一行嘅Supper/Joey/Hins/Pakho隨時全部因出事而缺席,第一行位置大換班

如果張敬軒缺席,除後台出場嘅鄭秀文,林二汶同方皓玟成為台下年資最長歌手,上年坐第一行嘅Supper/Joey/Hi ...
1d14 發表於 2019-12-3 10:06

咁希望三屆女銀GinLee坐第一排
然後睇住佢塊面越夜就越黑

人話應該高位上榜?

JasOh103 發表於 2019-12-3 10:14

第一行:
AGA、Gin Lee、林二汶、方皓玟、謝安琪、陳柏宇、許廷鏗、周國賢、RBx4

人話應該高位上榜?
alex12341234 發表於 2019-12-3 10:20

有冇得投最歌?有得投我就超勁重鎚呢首歌得獎
TELL ME WHAT 7 U SAY

酷愛903 發表於 2019-12-3 10:32

燈神又燈
小明molamola

酷愛903 發表於 2019-12-3 10:32

陰公小明又輸
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

有邊間公司會接收?仲會stay TVB拍劇嗎
ksquare 發表於 2019-12-3 10:02

咁佢唱歌都唔算差GE~~唔知星娛樂OR Sunny idea(JW、關楚耀個間)有冇得諗呢~~
佢同TVB未完約,佢自己都想間中拍下劇~~

Lm 小明第三次輸咗比(街客投票)Hit song
感激我們成熟了 應知道流淚有罪
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

咁佢唱歌都唔算差GE~~唔知星娛樂OR Sunny idea(JW、關楚耀個間)有冇得諗呢~~
佢同TVB未完約,佢自己都想間 ...
daniel1136 發表於 2019-12-3 11:37

同tvb關係好而仲有玩勁歌,除英皇外應該都係得呢兩間揀

佢同TVB未完約,佢自己都想間 ...
daniel1136 發表於 2019-12-3 11:37

呢兩間一年都唔知幫手出到幾多首歌

寰亞要唔要人呀?

如果張敬軒缺席,除後台出場嘅鄭秀文,林二汶同方皓玟成為台下年資最長歌手,上年坐第一行嘅Supper/Joey/Hi ...
1d14 發表於 2019-12-3 10:06

唔知Pakho今年會唔會好似16年咁,全年零上榜都去坐足成晚?

硬C的伯樂好似係56x
有無機轉過去?
梁詠琪全新主打《平安夜》- 林家謙 x Eric Kwok x 林若寧合力打造 // 2018 梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會:圓滿落幕
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

JasOh103 發表於 2019-12-3 10:14

Why???

Why???
Willjohnson 發表於 2019-12-3 12:02

自己成晚白果再睇住個「好姊妹」又十大+唱作+三甲
仲唔黑面

唔知Pakho今年會唔會好似16年咁,全年零上榜都去坐足成晚?
matt0605 發表於 2019-12-3 11:58

Pakho一出場,hur聲不會少過容祖兒

1d14 發表於 2019-12-3 12:13

好似遊街示眾鞭屍咁,咪去好過

回復 252# 1d14

邊個話張敬軒唔離?

回復  1d14

邊個話張敬軒唔離?
ronald929 發表於 2019-12-3 12:34

如果乍

1d14 發表於 2019-12-3 12:13

一定少過,畢竟周生地位同機械兒唔同,機械兒演唱會時咁多好評,點知之後來個道歉宣言+愛國宣傳片,走咗唔少資深fans,由愛變恨嘅反彈力難以估計

自己成晚白果再睇住個「好姊妹」又十大+唱作+三甲
仲唔黑面
JasOh103 發表於 2019-12-3 12:06

唔得佢下年出唱作大碟啦!
好重機心!

楊丞琳首我不認識你 好適合俾gin lee唱
我祈求美雅拎女銅一定要發生

唔得佢下年出唱作大碟啦!
好重機心!
HOTMAN 發表於 2019-12-3 13:20

單手拎齊女金十大唱作金
威過賓妹多多聲

903既然唔鍾意gin就快快趣搵一年比女金佢塞住環球把口啦
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

單手拎齊女金十大唱作金
威過賓妹多多聲

903既然唔鍾意gin就快快趣搵一年比女金佢塞住環球把口啦 ...
hehemamama 發表於 2019-12-3 13:51

Agree

第一行:
AGA、Gin Lee、林二汶、方皓玟、謝安琪、陳柏宇、許廷鏗、周國賢、RBx4 ...
1d14 發表於 2019-12-3 10:23

Juno Janice換AGA 二汶 小明

期待人話!

美之就有新歌
希望2020勤力少少
同輩美蘭美yum已女金
差你咋美之
三派好成績夠金架啦 ...
Eddie8848 發表於 2019-12-3 00:10

希望可以Book定女金

希望可以Book定女金
Frankiekiekie 發表於 2019-12-3 21:32

Book左第幾年
45 . Beyond the barricade is there a world you long to see
Week50
1我們不碎2火樹3Reflection

釗峰又係星期二返生
靜。
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 49 (07/12/2019)
1. 人話 - 方皓玟  2. 喘息空間 - 李幸倪  3. 荒廢之綠洲 - 許廷鏗  4. 忘記和記 - 麥浚龍  5. 南天門 - Pandora

希望跳草裙舞903會獲得亞軍一個

本身都播得唔多
今日 +5 算好好
心之書播得多到呢
my903.com 仲未有
kwanie 發表於 2019-12-2 21:26

小塵埃次次都係咁
上次嗚又係...

咁睇黎真係未到2020都唔會再有On仔上榜

今日 爸爸的禮物 同 荒廢之綠洲 掉轉左
係咪 Ian 啲票投哂比 Jason?
有冇熟識 Mirror 嘅人,可以解釋一下 姜B粉 同 Ian粉 關係好定唔好?
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

小息空間今日係 無 播 過。

釗峰而家 98+6
下星期失禁咁播播到140 又十大~~
熒光谷谷下又唔播拿?_?
靜。
Music Picks Week 49 (07/12/2019)
1. 人話 - 方皓玟  2. 喘息空間 - 李幸倪  3. 荒廢之綠洲 - 許廷鏗  4. 忘記和記 - 麥浚龍  5. 南天門 - Pandora

如果最後釗峰十大 on仔無十大得個唱作銀無得唱歌就搞笑

根本男歌手只看軒是否出席,出席就另外兩位首歌最後一周落榜,唔出席就最後一周熱播,一個金一個銀

Super Girls Heidi 會有新歌
"Be True"

美鏗演壞男人,又剪左個韓仔頭,真係好charm

小明十甲上榜喎睇嚟
靜。

回水啊 窒息胸奸冠軍週唔過30 連25都冇係咪唔比面堅姐
Weekly Pick(s):
方皓玟 - 人話 // 林二汶 - 初音

回水啊 窒息胸奸冠軍週唔過30 連25都冇係咪唔比面堅姐
敗犬女王 發表於 2019-12-4 00:09

未到三更真係年尾唔關事個首

樂壇欠Serrini同Serena一個交代
點解可以高產到咁
Jayant Music Chart 2019 Week 49
1.粉紅A - 若世界在明日結束 (1 Week No.1)
2.方皓玟 - 人話
3.糖兄妹 - 只此一家 (1 Week No.1)

點解可以高產到咁
JayantL 發表於 2019-12-4 00:17

我我我我我我我我
903就黎還十年都唔夠

~蛋撻~ 發表於 2019-12-3 23:47

第一次演壞男人來說也很不錯
也很突破佢嘅乖乖仔形象!

點解可以高產到咁
JayantL 發表於 2019-12-4 00:17

已經狂loop
WEEK49 一秒

我我我我我我我我
903就黎還十年都唔夠
HOTMAN 發表於 2019-12-4 00:19
但佢喺嗰10年可能又做出要用30年還得曬獎嘅歌同碟

~蛋撻~ 發表於 2019-12-3 23:47

唔似MV 好似啲tvb劇剪啲片放落mv到咁 LOL

釗峰又係星期二返生
kwanie 發表於 2019-12-3 22:24

谷得好核突啊 係咪真係quota多到要比個十大佢

谷得好核突啊 係咪真係quota多到要比個十大佢
yinjai 發表於 4/12/2019 00:38
始終覺得係一首釗峰換走安仔同巧
靜。