返回列表 發帖
今日 爸爸的禮物 同 荒廢之綠洲 掉轉左
係咪 Ian 啲票投哂比 Jason?
有冇熟識 Mirror 嘅人,可以解釋一下  ...
Bluejays 發表於 2019-12-3 23:04

你真係矛盾。我覺得Alfred今年值金,金係計AP,  投票根本唔關事,而且Alfred都入左5強,又開紅館,又出大碟,就算攞金有咩問題?
唔熟Mirror, 但純分析,我唔覺Ian粉會投比Jason, 反而有機會集中投比周爸。

小息空間今日係 無 播 過。

釗峰而家 98+6
下星期失禁咁播播到140 又十大~~
熒光谷谷下又唔播拿?_? ...
kwanie 發表於 2019-12-3 23:06

似係唔想佢過二汶
初音又 re 唔返
--> MMK MUSIC AWARDS 2018 <--
--> MMK Music Chart 2019 WK 16 <--
[華語榜]1.13樓的大笨象 2.無憾的生存 3.Pretty Crazy
[韓語榜]1.Senorita 2.SHE'S FINE 3.Boy With Luv

小塵埃急轉plug係咪因為花之亂feat計唔掂條數
雖然心之書好聽啲但一首冠都無好唔好睇

小塵埃急轉plug係咪因為花之亂feat計唔掂條數
雖然心之書好聽啲但一首冠都無好唔好睇 ...
yinjai 發表於 2019-12-4 01:08

唔會卦, 美之計埋feat ap都唔會有D咩獎攞啦

樂壇欠Serrini同Serena一個交代
點解可以高產到咁
JayantL 發表於 2019-12-4 00:17

呢個時候出歌
仲唔係搶獎呃ap

呢個時候出歌
仲唔係搶獎呃ap
hehehaha 發表於 2019-12-4 01:14

原來係咁
咁唔支持佢了

今日 爸爸的禮物 同 荒廢之綠洲 掉轉左
係咪 Ian 啲票投哂比 Jason?
有冇熟識 Mirror 嘅人,可以解釋一下  ...
Bluejays 發表於 2019-12-3 23:04

雖然得kt入ian冇入
但我見mirror好多其他成員都有幫kt手拉票
中意得ian 我諗唔少都中意埋mirror
咁中意mirror嘅 我諗佢地又唔會咁忍心唔投kt
所以我都係覺得大部分ian票都會去晒kt

你真係矛盾。我覺得Alfred今年值金,金係計AP,  投票根本唔關事,而且Alfred都入左5強,又開紅館,又出大 ...
Ching2015 發表於 2019-12-4 00:43

你睇唔明我講緊乜
903 一向唔想 最男 同 男金 係同一個人
你再劃過啲邏輯關係線

最男 No.6 係 Ian,即係 Ian粉 有最多票去揀過另一個
佢地選擇投邊個,或者選擇唔投
最直接係影響最男
跟住就有機會 會影響 903 唔想最男同男金係同一個人呢樣野
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

雖然得kt入ian冇入
但我見mirror好多其他成員都有幫kt手拉票
中意得ian 我諗唔少都中意埋mirror
咁中意mir ...
jason 發表於 2019-12-4 01:52

Thank you 唔該
我地呢啲比 Fred粉 教育過嘅人,唔係好識點睇
(Fred粉 當年有冇份投 坤哥 入五強,到而家都仲係一個爭論點)
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

isn't me

你睇唔明我講緊乜
你再劃過啲邏輯關係線

最男 No.6 係 Ian,即係 ...
Bluejays 發表於 2019-12-4 02:07

睇king jer facebook 都知,周爸d票>其他四個加埋
唔覺得ian d票會影響到賽果囉

btw hello同姜糖由造星開始已經積落唔少牙齒印
isn't me

你睇唔明我講緊乜
你再劃過啲邏輯關係線

我係唔知你講,903唔想最男同男金同一人的logic, 不過去年Hins男金,推古生最男都可能係。
我都中一半,總覺得姜濤唔會第5,唔想姜濤win, Ian粉推都推周爸啦。

(超勁重鎚^INFINITY)忘記和記冠直至佢真係冠為止
始終覺得係一首釗峰換走安仔同巧
kwanie 發表於 2019-12-4 00:41

冇可能,賭幾多都得
TELL ME WHAT 7 U SAY

似係唔想佢過二汶
初音又 re 唔返
mamakin 發表於 2019-12-4 00:51

係喇播播下又停晒 :(
得十大一個獎

好想聽佢唱解語花Live

係喇播播下又停晒 :(
得十大一個獎

好想聽佢唱解語花Live
mattcardle 發表於 2019-12-4 10:38

原本想睇佢拎最女,覺得佢會唱返無忘花
不過而家冇可能啦

原本想睇佢拎最女,覺得佢會唱返無忘花
不過而家冇可能啦
thm 發表於 2019-12-4 11:01

二汶最女冇乜可能啦
我估佢最多都係第四
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

你睇唔明我講緊乜
你再劃過啲邏輯關係線

有邊一年既賽果係睇得出903唔想最男同男金係同一人?
近年男金好似都一早定左 無咩試過最尾幾個星期先分勝負wo
(除左送禮嗰年明調畀佢之外)

美鏗演壞男人,又剪左個韓仔頭,真係好charm
~蛋撻~ 發表於 2019-12-3 23:47

個 kiss 好尷尬, 希望下次MV如果講戲劇故事 leave it with professional actors

(超勁重鎚^INFINITY)忘記和記冠直至佢真係冠為止

冇可能,賭幾多都得 ...
酷愛903 發表於 4/12/2019 10:37
咁咪quote住先囉
靜。
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 49 (07/12/2019)
1. 人話 - 方皓玟  2. 喘息空間 - 李幸倪  3. 荒廢之綠洲 - 許廷鏗  4. 忘記和記 - 麥浚龍  5. 南天門 - Pandora

最後三星期
究竟the album要兩冠女金
定係商台想黎明來到呢
靜。
Music Picks Week 49 (07/12/2019)
1. 人話 - 方皓玟  2. 喘息空間 - 李幸倪  3. 荒廢之綠洲 - 許廷鏗  4. 忘記和記 - 麥浚龍  5. 南天門 - Pandora

回復 320# kwanie

Excited

咩呀叱咤唔比人入場嗱
取消埋
靜。

wtf叱吒取消左

Cancelled

臨尾四個禮拜先取消

取消叱咤!!!
人話應該上到

網上投票人話點輸
wk49 完等榮光上唔到先話取消
靜。

有無退款

係咪可以停播班做數既歌曲歌手

咁都取消 好想睇二汶上台攞獎

咁仲投唔投票㗎。
定係好似新城咁拍片交個獎比歌手講得獎感受?
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

有無退款
艾石仔 發表於 2019-12-4 12:17

內部親戚話有
Infinity & Eternity

寡人笑__咗
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

明顯係有人阻撓啦!
講到明係沒法確保場內「場外」安全,有人覺得場外會有人聚集沒法確保參與人士安全,將個波射番俾903!

某公司收到風所以放軟手腳唔做野?

-Prince- 發表於 2019-12-4 12:18

不如索性唔好計播放率
唔洗年年望住年尾做數做得咁核突

Cancelled

--> MMK MUSIC AWARDS 2018 <--
--> MMK Music Chart 2019 WK 16 <--
[華語榜]1.13樓的大笨象 2.無憾的生存 3.Pretty Crazy
[韓語榜]1.Senorita 2.SHE'S FINE 3.Boy With Luv

-Prince- 發表於 2019-12-4 12:18

TAAT

Yes, gawd! @ this atrocious award show being cancelled.

訓左冇開電視
tvb宣布取消未
45 . Beyond the barricade is there a world you long to see
Week50
1我們不碎2火樹3Reflection

無觀眾嘅話最歌最後一輪投票搬到網上進行都似 ...
lu12 發表於 2019-11-2 08:31

43個獎即係話今年新人獎不分男女組

梁文禮叫容祖兒少講d嘢

the album 會月尾先出到 :O
靜。

WK50 冠軍出場 !!
靜。

梁文禮叫容祖兒少講d嘢
小伙子. 發表於 2019-12-4 12:58

下, 真係冠28天? 嘔心

取消頒獎禮都仲播減息空間
903 真係好愛GIN LEE
靜。

梁文禮叫容祖兒少講d嘢
小伙子. 發表於 2019-12-4 12:58

頭先聽到我都笑出嚟
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒