返回列表 發帖
十年再遇
stephybest 發表於 2021-6-26 00:07

可能夕陽又有新合作

弘毅/ 何方應該構思緊一首講 「絕望 · 希望」
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

如果搵番原唱者攪作品展,應該係天價
iedcf 發表於 2021-6-25 22:30

呢個都已經當係作品展
魂冇影啲歌真係好難聽

唔會啦
陳輝陽如果想做就唔會搞女聲合唱啦
有啲原唱話想做嘉賓 然後陳輝陽主動say no
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

上個show好似講過
退休前才考慮攪作品展

其實佢依份執著,一方面好佩服佢(唔係人做佢又做),但另一方面又覺得好可惜。

上個show好似講過
退休前才考慮攪作品展
l00540 發表於 2021-6-26 00:23

到時原唱者未必肯,佢太有性格

輝陽成個 show 話要多謝好多人
然後歌手淨係多謝咗美祖

Oh miss 左..歌單好正 , 排得好有心
想知有冇用紅館stage 玩到d咩 presenatation

<嫌棄>有新arrangement

無諗過會encore到十一點九
啲歌好正

聽到眼濕濕
今次玩舞台比以前多咗,好多幕都令人諗起香港

唱最多千千 輝陽講啲嘢又咁黃
睇嚟千千係暗深黃 明既就會明
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

無諗過會encore到十一點九
啲歌好正
ronald02 發表於 2021-6-26 11:56

可惜上兩個show唱咗太多big hit ...
今次主rundown只可以用較多side-cut... 雖然我都識

的確少咗人拎紙巾拭乾眼淚...