返回列表 發帖
Another 新曲+精選 maybe?

1. 哈囉
2. 能說不的秘密
3. 問好
4. One Day At A Time
5. 一釐米
6. 一
7. 一 ...
Willjohnson 發表於 2019-12-12 16:42

仲可以唱埋better me 戀愛為何物 鑽石人生呢啲寫俾人嘅歌
「微笑之中 接受還未有 答案。」

Two at a time 個cover做得咁靚……點解呢個差到咁
kanxd 發表於 2019-12-12 15:14

用返two at a time張相咪算lor,呢張醜到不得了

有興趣睇
Wonders 發表於 2019-12-12 13:31

真係幾似,希望快D進化

仲記得當年新人金唱live既魔音
可以說聲不 實在太笨_

真係幾似,希望快D進化
KITSTON 發表於 2019-12-12 20:02

進化會變咗欣宜

2020女銀Confirmed

btw有啲性趣睇...首首歌都係plug應該全部都識

估開場第一首歌係

哈囉
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

估開場第一首歌係

一加一

估開場第一首歌係

一加一
bagfgfcde 發表於 2019-12-12 20:58

Gin Lee會賴死唔走開Second Of All

估開場第一首歌係

喘息空間

Ginlee做supporting act

估開場第一首歌係

喘息空間

Ginlee做supporting act
hehehaha 發表於 2019-12-12 21:20

不如合唱雙雙
「微笑之中 接受還未有 答案。」

可唔可以係叫AGA作品展 然後由嘉賓由Gun Lee擔任
我想聽D歌 但又唔想聽佢唱
好矛盾

Gin Lee會賴死唔走開Second Of All
JasOh103 發表於 2019-12-12 21:00

(唱完月球下的人)
好唔好聽呀?
可唔可以比我唱多一首歌呀?
大家有冇聽過我上..最新live in the moment個隻碟呀?
(Gin Lee, 2018 @ Nights with AGA 江海迦演唱會)

可唔可以係叫AGA作品展 然後由嘉賓由Gun Lee擔任
我想聽D歌 但又唔想聽佢唱
好矛盾 ...
HOTMAN 發表於 2019-12-12 21:45

其實可能之後年年開個Gin Lee x AGA 魚柳bell chan演唱會
類似左麟右李演唱會咁

好心你地班人唔好離間aga同gin gin啦,可能到時第一場嘉賓係霏姐,合唱一曲「我願意」,跟住ending有薛凱琪「better me」。最後尾場衛蘭衛詩合唱「2atat」
舞來舞去 不日內開始錄音。

唔知點解覺得kenny同aga好似好熟咁嘅

想睇 但開得一場應該好難買
加多一場會好買d

係咪會唱3AM、3AM (Demo)、3AM (Nu Disco Remix)同3AM (Retro Remix)?

新歌就係叫Round Midnight?

1. 哈囉
2. 能說不的秘密
3. 問好
5. 一釐米
6. 一
7. 一 ...
Willjohnson 發表於 2019-12-12 16:42

你就咁list既歌我首首都識 加一部分loop過
其實好恐怖
利申:non fans

(唱完月球下的人)
好唔好聽呀?
可唔可以比我唱多一首歌呀?
大家有冇聽過我上..最新live in the moment個 ...
HOTMAN 發表於 2019-12-12 21:49

笑死人
唔怪知妹妹咁討厭姐姐 一於飛起獨一無二或者叫JW 欣宜合唱
Weekly Pick(s):
陳健安 - 之後的一天

唔知點解覺得kenny同aga好似好熟咁嘅
小伙子. 發表於 2019-12-12 22:57

Kenny ig有share aga ig concert post應該幾fd

1. 哈囉
2. 能說不的秘密
3. 問好
5. 一釐米
6. 一
7. 一 ...

正 全晚hit songs放題
新一代女歌手得AGA做到
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

深夜食仔演唱會

what's wrong with the poster?

what's wrong with the poster?
jasonscy 發表於 2019-12-13 02:34

環球D design 一定係老女人

回復 70# kayzzz

佢嘅歌就係得咁多
Weekly Pick: 三生有幸 - 周殷廷

深夜食仔演唱會
angelicdestiny 發表於 2019-12-13 02:08

Weekly Pick: 三生有幸 - 周殷廷

好心你地班人唔好離間aga同gin gin啦,可能到時第一場嘉賓係霏姐,合唱一曲「我願意」,跟住ending有薛凱琪 ...
黃家正 發表於 2019-12-12 22:17

想霏姐出山多過睇大山婆

Kenny ig有share aga ig concert post應該幾fd
筠筠 發表於 2019-12-12 23:54

都係南亞裔

容祖兒留言打氣: 大個女啦。
惡魔之吻

都係南亞裔
add 發表於 2019-12-13 10:45

Gin lee都係

Gin lee都係
筠筠 發表於 2019-12-13 11:56

點解大家都南亞裔但有咁大時差嘅 全世界都恭喜完得佢慢一日先出po恭喜人
陳健安 - 之後的一天

點解大家都南亞裔但有咁大時差嘅 全世界都恭喜完得佢慢一日先出po恭喜人 ...
敗犬女王 發表於 2019-12-13 14:08

又好難怪既 佢都唔識姐姐d歌

HOTMAN 發表於 2019-12-13 14:15

唔識好出奇咩

HOTMAN 發表於 2019-12-13 14:15

AGA 好賤格 姐姐 d 歌都唔聽
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

點解大家都南亞裔但有咁大時差嘅 全世界都恭喜完得佢慢一日先出po恭喜人 ...
敗犬女王 發表於 2019-12-13 14:08

"FINALLY"
The shade

"FINALLY"
The shade
JasOh103 發表於 2019-12-13 14:48

自己演唱會就係first of all
姐姐好調皮

唔識好出奇咩
kayzzz 發表於 2019-12-13 14:22

呢首?我識啊~不如你講丫
Gin Lee嘅...歌名留返你講丫...

hahaha.... Very Strong...很堅強
陳健安 - 之後的一天

AGA's IG
Robynn Yip: finallyyyyyyyyyyyy!!!
Kendy 去左邊

AGA's IG
Robynn Yip: finallyyyyyyyyyyyy!!!
Kendy 去左邊
boy4dudes 發表於 2019-12-13 15:04

Kendy有開story講
AGA都有覆番Thank u
依家快手d上AGA IG story仲睇到

Kary 無講恭喜
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

Kary 無講恭喜
cathay1996 發表於 2019-12-13 16:46

gin lee都好似無講
我祈求美雅拎女銅一定要發生

自由live pls

人地Gin Lee開po第三日已經去到page 7
呢位妹妹到而家都仲係page 2

flop到

gin lee都好似無講
787491313 發表於 2019-12-13 17:36

gin lee share埋去自己story幫佢宣傳wor
講句恭喜有幾難 講完會賣到多啲飛咩
都係姐姐有心 做實際事

flop到
JasOh103 發表於 2019-12-14 14:54

妹妹今年睇住姐姐叱咤食白果
自己就掃三個獎

flop到

妹妹今年睇住姐姐叱咤食白果
自己就掃三個獎

flop到
hehehaha 發表於 2019-12-14 15:00

大家上台既次數咪一樣係0

flop到
JasOh103 發表於 2019-12-14 14:54

但最後姐姐要黑布遮空位同有大量跳樓霏

但最後姐姐要黑布遮空位同有大量跳樓霏
Frankiekiekie 發表於 2019-12-14 17:24

哎唷你唔好咁樣踢爆人先得架人地話晒都開到加場架 不過都只係賣680 480咁大把
陳健安 - 之後的一天