返回列表 發帖
煎煎好似無恭喜美迦喎
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

煎煎好似無恭喜美迦喎
帥小寶` 發表於 2019-12-15 21:04

人地close到有group chat恭喜左又話你知?
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

煎煎好似無恭喜美迦喎
帥小寶` 發表於 2019-12-15 21:04

Gin係IG storey已賀賓妺
Weekly Pick: 三生有幸 - 周殷廷

Gin係IG storey已賀賓妺
Willjohnson 發表於 2019-12-15 21:29

個storey有幾高?

個storey有幾高?
kayzzz 發表於 2019-12-15 21:38

Typo*
Weekly Pick: 三生有幸 - 周殷廷

易入 但冇BEA
「微笑之中 接受還未有 答案。」

輕鬆買咗580

AEG暫時580同380無哂
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

唔記得咗買
Infinity & Eternity

咁奇怪,我頭先11:45買都仲有連位580

問人借到卡 啱啱買咗580唔洗otp 東亞真係一時一樣
「微笑之中 接受還未有 答案。」

仲有580 but no 380
會唔會再放380 please

仲可以唱埋better me 戀愛為何物 鑽石人生呢啲寫俾人嘅歌
misterben111 發表於 2019-12-12 19:55

好好過 空手而來

好多人支持aga牙
小伙子. 發表於 2019-12-16 14:26

好紅

好多人支持aga牙

人緣好到呢,丁生都專登系ins發po
好想聽fa&aga唱天橋
我祈求美雅拎女銅一定要發生

好多人支持aga牙

雨霏專登出山復出拍片
aga一姐位confirmed
堅李要回馬拉嗎?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

9點04分網上
好順咁買左4張380

好多人支持aga牙
小伙子. 發表於 16/12/2019 14:26
最幸福的眼淚

環球一姐先有得揀返自己首歌

好surprise千千識第五類呢個真係太意外
Weekly Pick(s):
陳健安 - 之後的一天

雨霏專登出山復出拍片
aga一姐位confirmed
堅李要回馬拉嗎?
cathay1996 發表於 2019-12-16 16:09

以為祖祖都會拍片加持aga不過拎女銅攬一攬已經係一個好大嘅祝福
陳健安 - 之後的一天

最幸福的眼淚

環球一姐先有得揀返自己首歌
kwanie 發表於 2019-12-16 16:52

華納一哥居然唔tag自己首根 好感動
陳健安 - 之後的一天

好多人支持aga牙

wheres Gin?

已買780

敗犬女王 發表於 2019-12-16 17:15

佢係咪搵唔到位tag天橋
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

其實呢啲爛gag片好應該預埋阿key份 佢最開心 講完之後佢會自己笑返
陳健安 - 之後的一天

好多人支持aga牙

有天后霏出山迦持新一姐Confrmed

環球幫佢諗埋對白吧

好多人支持aga牙

成條片霏姐真係搶曬fo

成條片霏姐真係搶曬fo
Lewis 發表於 2019-12-17 00:10

有啲意外可以搵到霏姐出山
我第一次睇嗰陣都有啲surprise

佢係咪搵唔到位tag天橋
JasOh103 發表於 2019-12-16 18:07

可能驚人聽完唔去concert

其實呢啲爛gag片好應該預埋阿key份 佢最開心 講完之後佢會自己笑返 ...
敗犬女王 發表於 2019-12-16 19:31

我同juno都成日Two at a time 一齊出現架

我同juno都成日Two at a time 一齊出現架
HOTMAN 發表於 2019-12-17 00:35

Gin Gin : 哈囉! 大家好!我係Gin Lee 李 幸 倪

Everybody's anticipating her live train wreck, but her dancing is just as cringe-worthy. 佢跳舞一D rhythm都冇,好囉命。

當年鄭醜訓身露毛宣傳首歌喎

可能驚人聽完唔去concert
HOTMAN 發表於 2019-12-17 00:33

紅館附近既天橋………

好多人支持aga牙

想成為霏霏愛人

Gin Gin : 哈囉! 大家好!我係Gin Lee 李 幸 倪
hehehaha 發表於 2019-12-17 01:28

大家鍾唔鍾意我都有份作嘅獨一無二呢
然大家聽開Aga嘅話 我相應該大家都會聽埋我嘅 你地話係咪呀
陳健安 - 之後的一天

Everybody's anticipating her live train wreck, but her dancing is just as cringe-worthy. 佢跳舞一D r ...
angelicdestiny 發表於 2019-12-17 03:47

唔好諗住小問題remix版一出 跳隻個身擺兩擺嘅水蛇春舞就可以叫全場人企起身睇
im not gonna have that!
陳健安 - 之後的一天

當年鄭醜訓身露毛宣傳首歌喎
賴爽 發表於 2019-12-17 09:43

但呀phy做完全裸獅子都應該冇人識佢首除下吊帶前
識better me都叫算係咁
陳健安 - 之後的一天

大家鍾唔鍾意我都有份作嘅獨一無二呢
若然大家聽開Aga嘅話 我相信應該 ...
敗犬女王 發表於 2019-12-17 19:55

我跳舞絕對好睇過AGA架
所以送上我首二次創作新歌「喘氣空間」

張poster 係非一般的醜
德成女傭招聘廣告咁

加場。4/4/2020
肥婆馬上收皮

加場。4/4/2020
fifty1205 發表於 2019-12-19 10:49

加油再加多場
我祈求美雅拎女銅一定要發生

加油再加多場
787491313 發表於 2019-12-19 10:56

Gin Lee:加兩場 加兩場 加兩場
肥婆馬上收皮

Sing Hallelujah to the Lord~

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
再將我相信的如煙火般綻放

加場。4/4/2020
fifty1205 發表於 2019-12-19 10:49

幾時賣飛?