返回列表 發帖

仲以為破例入kelly 落DVD次次都係古天樂,冇D 新意。
個cover 咩事
My903投票最歌~~ 我們都是這樣長大的
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

Kelly個場冇錄影
angelcheng0203 發表於 2019-12-16 19:37

明知大家都最期待的場面,剩錄每晚嘉賓果part 送多隻DVD都應該啦!
我們都是這樣長大的

聽日買左的報報價
我們都是這樣長大的爭你一票
我們都是這樣長大的

CD 倉 $229
信和 $219
大眾書局 ~~ 店員話唔會返貨
我們都是這樣長大的

CD 倉 $229
信和 $219
大眾書局 ~~ 店員話唔會返貨
dom 發表於 2019-12-20 18:12

太子大眾書局 ~~ 店員話唔會返貨
荃灣大眾書局 ~~ $238
我們都是這樣長大的

$199 送poster,好抵
angelcheng0203 發表於 2020-1-23 00:00

好少BR會仲平過DVD.
我們都是這樣長大的

下。。隻新歌咁樣推出其實寰亞好等錢駛咩?歌都未派就出碟。
寧願佢出新歌+之前所拍的MV 仲好。
我們都是這樣長大的

每個人都有自己的選擇權,仲咩要迫人。睇見gigi Leung 果邊又係咁。
每件事都唔同,唔係企係你果邊就係次次都岩晒。
況且佢都唔係現場,只睇畫面根本不能比意見。
即係佢同安仔的感情事我地唔係當事人,根本比唔到意見一樣。
我本人就中立的,只希望唔好將政治拉到落各個歌手到。
我們都是這樣長大的

https://www.instagram.com/tv/CFBbY7hp2bH/?igshid=1rrc0nh39l094

原來已經揀好晒歌,隨時再錄音。
不過呢段片唔知係幾耐之前拍定。
我們都是這樣長大的