返回列表 發帖
有China man, yuck.

點解無live cd?

到時睇睇有無錄到自己
lexleung1019 發表於 2019-12-18 11:00

我係地下尾行 (仲要好似部機嘅背面), 應該無機

Apple Music 已有得聽, 好快

live album 封面竟然更醜, 仲要resolution勁低,得600px. 寰亞係咪廢到咁

無呀!!!
Qmen 發表於 2019-12-19 21:35

可能我澳洲, 快啲到咗20號, 試下VPN

有冇link?
kylengai 發表於 2019-12-19 21:45

https://open.spotify.com/album/1CPqDbZWHKZual3KWyUEcR?si=-2oPShD1Q4Wgx3ZRyRXhMA

點解唔收錄啲唱得好啲嘅場次...好浪費今次把聲
明明現場聽不要/顏色氣味/十誡好正 ...
hihi 發表於 2019-12-20 01:33

Agree, 一聽就覺得同睇個晚差好遠. 不要 原本唱得好爆

同音質真係比以往差, 一pat嘢咁

大眾書局 ~~ 店員話唔會返貨
dom 發表於 2019-12-20 18:12

啫係真係比fans鬧到改版。 唔怪得連Mi都叫人咪買呢隻 DVD

轉黑頭像

乜都無加同又係呢個look, so sad

Sammi已經潛水目測CD唔出
Qmen 發表於 2020-2-27 13:27

我cap咗佢話會出個post㗎

終於等到 live cd,新歌當bonus, 好過又出精選

係咪自己偶像奶咗共唔抵得Gigi佢地無, 要拉哩人落水咁黑心

btw 同幾個fans傾過都覺得新歌嘛嘛. (琴日朝早有人up錯上Spotify一斷時候)

希望星期五隻碟有驚喜