返回列表 發帖
連我都馬咗個女銅俾堅姐
會長竟然請佢食白果咁大膽
我覺得會長要檢討下囉  
Any肥 終於可以講!我 ...
616.1314 發表於 2020-1-1 13:32

仲有班琪粉祖粉投出黎既最歌
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

Live Performance Of The Year

Jerome - Lizzo
JasOh103 發表於 2020-1-1 11:22

THAT scream!!!

THAT scream!!!
ed8671ed 發表於 2020-1-1 14:54

最後揀呢個因為覺得個live編曲有誠意 希望最後呢首都會贏到Grammy
Dula Peep雖敗猶榮

堅堅會唔會太傷心決定退出下屆頒獎禮
Weekly Pick(s):
陳健安 - 之後的一天

同埋有冇年度唱片條數參考下想知對平行時空男女同安安相差幾多
陳健安 - 之後的一天

同埋有冇年度唱片條數參考下想知對平行時空男女同安安相差幾多 ...
敗犬女王 發表於 2020-1-3 14:47

TAATROI 982 (Kay 503 | Juno 364 | Kay + Juno 115)
本原 611
初音 526
.
.
.
拾 214

TAATROI 982 (Kay 503 | Juno 364 | Kay + Juno 115)
本原 611
初音 526
.
.
.
拾 214
JasOh103 發表於 2020-1-6 00:19

贏好多
PRETTY CRAZY!!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

ON jai was snubbed
陳健安 - 之後的一天

嘩女歌手

And the award for Album Of The Year goes to....
*duh!*

WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? - B ...
JasOh103 發表於 2020-1-1 13:03

YAS QUEEN!!