返回列表 發帖
嗨出邊隻ERROR? 500? 404?
timmy 發表於 23/9/2021 21:05
404 出過
有時窒一窒又試過
最經常出現就係ONLINE RECORD 無啦啦清晒

我地cm forum 好愛國
唔好攻擊plz @.<

綽號「鏡壇」嘅某本地樂壇討論區好明顯係「飯圈」嘅一部分

404 出過
有時窒一窒又試過
最經常出現就係ONLINE RECORD 無啦啦清晒
kwanie 發表於 23/9/2021 21:27

仲有呢個
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我髮腳微濕...
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

換左副sennheiser 聽903好似成日聽到noise爆咪對耳有d痛
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

換左副sennheiser 聽903好似成日聽到noise爆咪對耳有d痛
b01091018 發表於 2021-10-5 21:42

應該煲耐啲就冇 以前都有一副
Nick's Music Selection 2024 (Week 17)
1. 三生有幸 - 周殷廷  2. 靈魂有路 - 雷同二友  3. 善良的我們 - 蔡健雅

睇下明星俾人玩 發洩心頭恨 做一陣老板 鬧完人 唔使還 心情又舒服番 聽日繼續加班

和10月9日講再見
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

日出前考慮改發三號強風信號 - Gin Lee ft. 天文台高級科學主任ssssss

日出前考慮改發三號強風信號 - Gin Lee ft. 天文台高級科學主任ssssss
kwanie 發表於 2021-10-10 01:53

環球俾咗幾錢天文台 promote

環球俾咗幾錢天文台 promote
WZA111 發表於 10/10/2021 02:00
咪搞到有個電台無錢上榜

應該煲耐啲就冇 以前都有一副
Nicholas 發表於 2021-10-9 09:57

冇咩煲機心得。。

仲有cymbals 都好難聽 伏伏
week17

jcbartleby,kwanie,hkwilliamsiu,kelvinho726,Kft 回復了您關注的主題 五台流行榜@2021/10/10
查看
week17

kwanie 發表於 2021-10-10 01:53

八號烈風或暴風信號會至少在明早日出前維持

八號烈風或暴風信號會至少在明早日出前維持
梨胃言 發表於 12/10/2021 17:38
圓規照大樓 努力仍照舊
抬得太耐頭 最後唯有

Let The Street Lights Sleep Peacefully At Sunrise
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

淨心回看~

噢 又死server
Nick's Music Selection 2024 (Week 17)
1. 三生有幸 - 周殷廷  2. 靈魂有路 - 雷同二友  3. 善良的我們 - 蔡健雅

造星4個promo令我諗起G會員張profile pic

向上爬 加油已加油夠

有好幾個單位都想俾兩首十大

WZA111 發表於 2021-10-25 00:40

開燈·熄燈 & 日出前讓街燈安睡 ?

青玉案 & 蝶戀花?

青玉案 & 蝶戀花?
Yan 發表於 2021-10-25 01:23
範文冇教蝶戀花

不了

開燈·熄燈 & 日出前讓街燈安睡 ?
jasonng 發表於 2021-10-25 01:10

呢個有五首

仲有開錯登。。Hope。。奪金

可以開個外語榜比AK
Howling like a mad dog/ Let it go

可以開個外語榜比AK
Howling like a mad dog/ Let it go
on07111 發表於 2021-10-25 08:58

虎道門真係不了

透視人心
真不需要開燈
對待個人情感不能太執著
偏想念你全憑我敢不敢
不想念你
懷疑我肯不肯

開錯燈index=0

飛鳥歸巢惹人羨慕

誰叫我愛到 置身地獄 最深地獄
誰叫我最愛你 這包袱
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

一到年尾係咪要開始造數了

Mirror Mirror Mirror
差唔多成日個腦都係鏡
再將我相信的如煙火般綻放

開閘前半分鐘
總有好急嘅客人
落注嘅時侯夾雜粗口
聽到我一舊雲

但佢地愈係忟
我就愈係斯文
我話:「麻煩你重複一次」
搞到夠鐘開閘 佢哋就問候我屋企人

Gin Lee: 自問自己只不過第二 更了解沒理據爭取你這位置

Gin Lee: 高深的專家不想考第二

Gin Lee: Woo…得天獨厚 我只有排第二

直到你敢_門

直到你敢_門
WZA111 發表於 2021-11-9 18:50

門開 得到了釋放

門開 得到了釋放
Yan 發表於 2021-11-9 20:07

神奇門都開啟了

Mirror Mirror Mirror
差唔多成日個腦都係鏡
kaman921 發表於 2021-11-1 03:33

地鐵都係鏡既外賣盒

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
week17

And there we are again when nobody had to know
You kept me like a secret, but I kept you like an oath

只得20歲的Feanna表示自己以前不是個眼淺的人,不易哭於別人面前,不過,對上一次流淚,是因為分手被hurt而大哭了很多場,最記得是失戀那段日子,常常自虐去唱K,每次都會點吳雨霏的《告白》和《逼得太緊》,一路唱一路喊。

只得20歲的Feanna表示自己以前不是個眼淺的人,不易哭於別人面前,不過,對上一次流淚,是因為分手被hurt而 ...
on07111 發表於 2021-11-14 15:33

原來美蔓都20歲…

原來美蔓都20歲…
WZA111 發表於 2021-11-14 21:05

你都就20歲

你都就20歲
Yan 發表於 2021-11-15 00:35

你快啲+1喎

你快啲+1喎
WZA111 發表於 2021-11-15 01:06

不要再說了

mad機都想轉 icon