返回列表 發帖
太陽點解會打成咁。。。
40分比0
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

太陽點解會打成咁。。。
40分比0喎
Nicholas 發表於 2022-5-16 09:49

太陽做乜9 第七場 仲要係主場 打成咁 波叔都真係整定冇冠軍

太陽做乜9 第七場 仲要係主場 打成咁 波叔都真係整定冇冠軍
小伙子. 發表於 2022-5-16 09:55

兩隻後場CARRY熜晒火 前場籃板又搶唔到... 我諗真係冇辦法 同steve nash一樣總有d遺憾
    不過東岸果邊都叫吐氣揚眉 boston都好波!!!!
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

兩隻後場CARRY熜晒火 前場籃板又搶唔到... 我諗真係冇辦法 同steve nash一樣總有d遺憾
     ...
Nicholas 發表於 2022-5-16 09:58

我發覺呢4支球隊邊支最後拎冠軍我都ok
預計東岸final會打得好激烈 好中意睇肉搏

我發覺呢4支球隊邊支最後拎冠軍我都ok
預計東岸final會打得好激烈 好中意睇肉搏 ...
小伙子. 發表於 2022-5-16 10:57

淨低果4隊真係實至明歸 勇士已經叫多人反 不過我都唔明 klay thompson先叫剛剛出返來
    人地咁都有好表現其實值得鼓掌 而家齋睇playoff表現穩定性都係熱火勝一籌
    而家太陽走左 mavericks上左來 我覺得mavericks d x factor要穩定得分先有機會贏到 好似熱火岩岩冒起果陣咁 有herro / duncan robinson咁
    但係mavericks d x factor未做到呢樣野 睇來要多加努力 唔係好容易俾人橫掃

Zing 本歌詞打橫易攝過打直
係咪設計概念
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

jb真係好L型  佢係為數不多我覺得仲有以前嗰種味道嘅球員
Boston呢場冇辦法 少左兩個主將 唔知聰明仔下場出到冇

jb真係好L型  佢係為數不多我覺得仲有以前嗰種味道嘅球員
Boston呢場冇辦法 少左兩個主將 唔知聰 ...
小伙子. 發表於 2022-5-18 11:47

佢個風格好old school 但我反而好鍾意 少少kobe style
不過tatum都正 只係boston 下半場throw game
絕對好睇過攝腳仔架坦克車

門常在大開過 客送走了有幾多

係咪講移民潮
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

門常在大開過 客送走了有幾多

係咪講移民潮
John 發表於 2022-5-22 06:35

講緊一樓一
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

好想冠上一次流馬尿
但會搞到有啲歌冠唔到

好想冠上一次流馬尿
但會搞到有啲歌冠唔到
JasOh103 發表於 2022-5-22 20:42

剛好
我們的總和

想自 plug 小星星

想自 plug 小星星
WZA111 發表於 2022-5-22 20:52

支持各嬋友
我們的總和

想自 plug 小星星
WZA111 發表於 2022-5-22 20:52

千粉
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

剛好
Wonders 發表於 2022-5-22 20:44

???

Tatum d狀態可摸耳穩定d  一場神一場鬼 好難gao

Tatum d狀態可摸耳穩定d  一場神一場鬼 好難gao
小伙子. 發表於 2022-5-26 09:25

成個series都係鬥邊隊無態多過邊隊打得好所以贏啦 點同勇士打啊

成個series都係鬥邊隊無態多過邊隊打得好所以贏啦 點同勇士打啊 ...
Nicholas 發表於 2022-5-26 09:42

Heat好難了  冇左Herro  冇晒d三分

Heat好難了  冇左Herro  冇晒d三分
小伙子. 發表於 2022-5-26 10:35

正選完全cold hand 真係幾難 希望有搶7睇啦 熱火呢兩場表演真係4隊入面最差

支持各嬋友
Wonders 發表於 22/5/2022 20:53
某種OLD 嬋友

Miami 真係好頑強

Miami 真係好頑強
小伙子. 發表於 28/5/2022 10:26
兩隊鬥犯錯 (笑)

JB真係以一己之力帶Miami入搶七

小爆lowry

Celtics同Warriors邊個拎冠軍我都ok
但係最想Curry拎fmvp

Celtics同Warriors邊個拎冠軍我都ok
但係最想Curry拎fmvp
小伙子. 發表於 2022-5-30 12:49

值嘅 不過我唔表態 冇一輪估中暫時
Tatum都值冠 低調型carry
4強已經覺得邊隊拎冇所謂 4隊都有值得冠軍嘅原因
Respect JB TATUM ADEBAYO

值嘅 不過我唔表態 冇一輪估中暫時
Tatum都值冠 低調型carry
4強已經覺得邊隊拎冇所謂 4隊都有值得冠軍 ...
Nicholas 發表於 30/5/2022 12:55
你個酷愛NBA 吖=,=

你個酷愛NBA 吖=,=
kwanie 發表於 2022-5-30 13:01

宇宙網 76人又輸 太陽又輸 熱火又輸   堅係燈死晒

右下角個鐘同回覆時間唔同步實在太難理解

CM admin 究竟去咗邊
某兩位會員幾時消失

s & H
再將我相信的如煙火般綻放

上CM 都比我清靜下啦拜託
再將我相信的如煙火般綻放

呢個世界有冇一間塊地唔痴嘅k房

呢個世界有冇一間塊地唔痴嘅k房
Yan 發表於 1/6/2022 18:30
倒瀉嘢飲無人拖係咁上下

倒瀉嘢飲無人拖係咁上下
kwanie 發表於 2022-6-1 18:31

好似踩老鼠板咁

倒瀉嘢飲無人拖係咁上下
kwanie 發表於 2022-6-1 18:31

想唱小心地滑

好似踩老鼠板咁
Yan 發表於 2022-6-1 18:37

痴立立嘅可能唔係嘢飲。。

痴立立嘅可能唔係嘢飲。。
WZA111 發表於 2022-6-1 20:16

咁係咩

咁係咩
Yan 發表於 2022-6-1 20:25

杏仁糊痾嘅尿…

杏仁糊痾嘅尿…
WZA111 發表於 2022-6-1 20:51

想同杏仁糊一齊跟gingin去唱k。。。

想同杏仁糊一齊跟gingin去唱k。。。
Yan 發表於 2022-6-1 20:59

你可以同李幸兒去唱

杏仁糊痾嘅尿…

可能係芝麻糊

前事應該放棄 還是刻骨銘記
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

杏仁糊痾嘅尿…

無cctv咩?

真係俾人逼到痴痴地線
都聽話打左兩針 點解仲要屈我打埋第3針
打完又中 中完又要打 約又冇自己果區 cls

勇士真係要搵多個出黎幫幫咖喱仔先得

勇士真係要搵多個出黎幫幫咖喱仔先得
小伙子. 發表於 2022-6-3 10:32

wiggins

wiggins
Nicholas 發表於 2022-6-3 10:33

佢今年真係打出狀元身價 勇士好啱佢打

Celtics Q4 d三分準到

Celtics Q4 d三分準到
小伙子. 發表於 2022-6-3 11:17

celtics今場係打得好 勇士本身都幾吃板凳x factor
    今場真係冇乜板凳幫手擔起頭家