返回列表 發帖
Halford
打殘勇屎 plz
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

發覺幸兒唔續環球之後
d無聊新聞冇哂。。。
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

發覺幸兒唔續環球之後
d無聊新聞冇哂。。。
John 發表於 2022-6-4 08:13

菩提本無樹,明鏡亦非台,本來無一物,何處惹塵埃。
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

想自plug 如何掉眼淚 (live)
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

想自plug 如何掉眼淚 (live)
JasOh103 發表於 2022-6-5 19:18

高山低谷之後又翻唱sammi

Yan 發表於 2022-6-5 19:22

Sammi好勁
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

Yan 發表於 2022-6-5 19:22

係咪想貼笑話區貼錯咗?

綠軍d3分真係上左鏈咁勁
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

Poole半場壓哨三分
呢場領先23分入第四節 應該夠倒掛

Poole半場壓哨三分
呢場領先23分入第四節 應該夠倒掛
小伙子. 發表於 2022-6-6 10:07

Bos成場To太多
希望有g7 照今日個表現真係怕太快完
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

全日制嘅返工人士繼續返工

全日制嘅返工人士繼續返工
Nicholas 發表於 2022-6-8 10:47

無得走無得走
買飯又濕㗳㗳~
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

無得走無得走  
買飯又濕㗳㗳~
MCmatt 發表於 2022-6-8 11:54

WFH冗員 :idk idk
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

WFH冗員 :idk idk
b01091018 發表於 2022-6-8 12:09

而家仲有得WFH㗎原來
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

我係Steve kerr嘅話 應該諗下正選kt好定係poole好啦
真係唔易諗咖

兩隊都加油 btw !

我係Steve kerr嘅話 應該諗下正選kt好定係poole好啦
真係唔易諗咖

兩隊都加油 btw ! ...
Nicholas 發表於 2022-6-9 00:09

點都係放kt正選 至少防守會好d 希望佢g3或者g4可以爆到一場 幫輕下咖喱仔

點都係放kt正選 至少防守會好d 希望佢g3或者g4可以爆到一場 幫輕下咖喱仔 ...
小伙子. 發表於 2022-6-9 01:02

今場仲係搵緊手感 明顯係綠軍總體仲係好少少
希望勇士下半場可以脫胎換骨 咖哩3犯都大壓力

而家仲有得WFH㗎原來
MCmatt 發表於 2022-6-8 12:28

冗員到紅雨lur下supervisor就會准我WFH
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

今場仲係搵緊手感 明顯係綠軍總體仲係好少少
希望勇士下半場可以脫胎換骨 咖哩3犯都大壓力 ...
Nicholas 發表於 2022-6-9 10:13

Warriors冇籃板真係好傷

冗員到紅雨lur下supervisor就會准我WFH
b01091018 發表於 2022-6-9 11:04

我都想可以咁lur下~~望~

GREEN 簡直係大毒瘤

Warriors冇籃板真係好傷
小伙子. 發表於 2022-6-9 11:18

慘 今日綠軍啲三分同防curry個套路都好奏效
跟手聰明仔手感又好 成為咗x factor
雖然...我覺得個ref好偏綠軍 但佢地本身都打得好

GREEN 簡直係大毒瘤
kwanie 發表於 2022-6-9 11:37

跳晒掣咁囉

慘 今日綠軍啲三分同防curry個套路都好奏效
跟手聰明仔手感又好 成為咗x factor
雖然...我覺得個ref好 ...
Nicholas 發表於 9/6/2022 11:37
我覺得係勇士唔知JM9 就真

Stagflation confirmed :)

kt手感差到 呢場warriors都好難了

kt手感差到 呢場warriors都好難了
小伙子. 發表於 2022-6-11 10:36

只能靠咖哩仔

只能靠咖哩仔
Nicholas 發表於 2022-6-11 10:39

咁都唔吹foul真係有d過分

DRAYMOND GREEN 收_ 未

Curry
kt d防守真係好出色
Wiggins 15個reb

Curry
kt d防守真係好出色
Wiggins 15個reb
小伙子. 發表於 11/6/2022 11:19
求佢咪鬼再用DRAYMOND GREEN
很差

求佢咪鬼再用DRAYMOND GREEN
很差
kwanie 發表於 2022-6-11 11:52

好多人叫勇士trade走佢都唔肯 都講咗兩年

Time flies ~ 3 years

嘩綠仔啱啱好型

綠軍呢場好多TO 終於等到GREEN翻黎了
Poole壓哨三分

今場隊友幫左CURRY好多
綠軍太少輪換 JT攰到罰球都唔入

呢場好好睇
星期五再見啦

綠軍呢場好多TO 終於等到GREEN翻黎了
Poole壓哨三分
小伙子. 發表於 2022-6-14 10:12

所以x factor都係系綠仔度 不過岩岩第3節都真係好緊湊
    綠軍Q3真係打得好 但係去到q4勇仔d防守返返晒來 綠軍都後勁不繼

食屎啦 勇屎
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

食屎啦 勇屎
beethoven250 發表於 14/6/2022 13:03
上半場CELTICS 啲三分炒到咁無得怪人啦

原來我 平平無奇活該不出色
今天當學習認命

跌到hihi
不過最醒都係叫屋企人賣左層樓

Boston TO多到

Boston TO多到
小伙子. 發表於 2022-6-17 11:08

兩邊都好支力啦 塞軍上一輪到final都冇抖過 打到g6算係咁啦
    仲有價講嘅

兩邊都好支力啦 塞軍上一輪到final都冇抖過 打到g6算係咁啦
    仲有價講嘅 ...
Nicholas 發表於 2022-6-17 11:09

真係唔知JT做乜9。。

真係唔知JT做乜9。。
小伙子. 發表於 2022-6-17 11:20

3比2壓力太大 但主場打成咁真心幾差
佢同聰明仔真係跳掣咁

恭喜Warriors 恭喜Curry  終於拎到FMVP 睇佢拎到FMVP真係眼濕濕

都好啦 恭喜老勇
Wiggins 堅係防得好 射得好 攻守兼備
RESPECT BOSTON too

失誤多到笑出聲

FMVP 了