返回列表 發帖
本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

我部電話唔識出よねつけんし漢字
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

係唔係想去邊就去邊
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

華納真係好好
JUDE唱到成pat嘢咁都仲幫佢出歌
聽完即刻覺得顏卓靈屎頭妹呢啲簡直唱功了得
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

華納真係好好
JUDE唱到成pat嘢咁都仲幫佢出歌
聽完即刻覺得顏卓靈屎頭妹呢啲簡直唱功了得 ...
JayantL 發表於 2020-1-17 00:56

呢條女真係愈唱愈差

最近d歌名長到

我在陽台上看你
世界中心繼續轉
愛斯基摩人之吻
你可能未必不喜歡我
相信一切是最好的安排
如果我們的語言是威士忌

最近d歌名長到

我在陽台上看你
世界中心繼續轉
愛斯基摩人之吻
你可能未必不喜歡我
相信一切是最好的安排
...
hehehaha 發表於 2020-1-18 03:43

我要給世界最悠長的濕吻

我要給世界最悠長的濕吻
bagfgfcde 發表於 2020-1-18 08:11

若世界在明日結束

Why I can see my new icon
hinz 發表於 2020-1-15 11:24

你個new icon會唔會太吸引
我成日睇佢ig
人夫
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

最近d歌名長到

我在陽台上看你
世界中心繼續轉
愛斯基摩人之吻
你可能未必不喜歡我
相信一切是最好的安排
...
hehehaha 發表於 2020-1-18 03:43

你是什麼時候開始不愛我的?

一姐confirmed
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我會記住嗰個 開心的你

直到你敢西~門

正, 個SERVER 係咁踢人走 XDD

回復 107# hehehaha
容易D有意思
我愛廣東歌,特別愛歌詞

其實sophy真係幾高質

日前有網民發現民建聯喺街掛嘅「一團和氣」賀年直幡,原本咁睇冇乜問題,但係背面睇,「和氣」兩隻字變成好似「屎味」字樣,原本祝市民「一團和氣」變成祝市民「一團屎味」,真係倒米!不過又有網民話,其實「一團屎味」幾啱民建聯呀,佢哋只係講出事實真相!
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

CM好多藍絲

無人MARK AP 就是GOOD

嘩我嘅回憶喺晒度

無人MARK AP 就是GOOD
kwanie 發表於 2020-1-20 22:42

唔洗1/1已經知 至尊碟 男金 女金 組金 大概係邊個拎 仲mark黎把鬼
我們的總和

唔洗1/1已經知 至尊碟 男金 女金 組金 係邊個拎 仲mark黎把鬼
Wonders 發表於 21/1/2020 23:53
想知組金

想知組金
kwanie 發表於 2020-1-21 23:54

今年rb大叔出專發力派歌
我們的總和

今年rb大叔出專發力派歌
Wonders 發表於 21/1/2020 23:56
BORING.

I MEAN 賽果

BORING.

I MEAN 賽果
kwanie 發表於 2020-1-21 23:58

燈下先

唱作金:繼續陳健安
生力軍金:今年Mirror另一個單飛仔仔
首奪三甲:林欣彤
敬老至尊歌候選人:王菀之、林二汶
久休復出全身髪力:藍奕邦

燈下先

首奪三甲:林欣彤
敬老至尊歌候選人:王 ...
hehehaha 發表於 2020-1-22 00:23

支持牙Jer

疫情唔樂觀,大家要保重身體

想知組金
kwanie 發表於 2020-1-21 23:54

女金 Serrini
組金 GTB

燈下先

敬老至尊歌候選人:王 ...
hehehaha 發表於 2020-1-22 00:23

一話Mag首奪三甲
Fiona就宣布復出

一話Mag首奪三甲
Fiona就宣布復出
hehehaha 發表於 22/1/2020 21:34
真好, 我榜年尾女金又唔洗諗邊個

真好, 我榜年尾女金又唔洗諗邊個
kwanie 發表於 2020-1-23 01:16

恭喜gin lee

牙框d 廣東話口音重到好似任賢齊
week16

點解fiona 唔入星夢
反正佢成日上tbb 節目

快啲燈KARY宣佈退出樂壇
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

MARK 一個節目要個幾鐘咁不如LIVE MARK
差得遠咩?

MARK 一個節目要個幾鐘咁不如LIVE MARK
差得遠咩?
kwanie 發表於 2020-1-25 21:17

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

我鍾意聽 archive 順便 mark ap (not the other way around).

又未00:00, 你理得我? If there's a rule about the time needed to do so, 唔好加我分?

選情告急 ... 仲有9日,好緊張
一錯就又多四年 Trump 了
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

選情告急 ... 仲有9日,好緊張
一錯就又多四年 Trump 了
Bluejays 發表於 2020-1-26 03:49

百毒不Trump

MY KOBE

百毒不Trump
hehehaha 發表於 26/1/2020 20:20
無TRUMP 香港應該變咗澳門好耐.

唔知邊個偽人可以打響頭炮爭收中共大禮做第一個中肺炎嘅偽人呢

無TRUMP 香港應該變咗澳門好耐.
kwanie 發表於 2020-1-27 14:50

共和黨係全力壓止全民投票嘅黨
e.g. 縮短投票時間 (返長時間工嘅草根階層 放工已經冇得投)
      加強身份核對 (要 photo ID 嘅話,窮人唔係個個有)

發聲支持香港嘅其中一個共和黨參議員
之前做州長嘅時候,就發明及簽了 無數呢啲阻止 民主派投票嘅法例
佢哋根本冇資格支持任何其他地方爭取民主

作為香港人,己所不欲,勿施於人

冇 Trump 嘅貿易戰,香港個方案更無後顧之憂
Trump 唯一嘅好處,唔係簽左,而係送左免費廣告比香港
做檯戲,攪 drama 嘅 grandstanding
香港人日日見識住都唔識分嗎?
民主黨一樣會簽,不過乜野 drama 都唔會攪咁解

香港個方案,係參議院同眾議院全數議員通過的
喺參議院係直頭唔駛投票,冇反對當贊成
根本就係 routine 會通過嘅方案
所有乜野所謂 「爭取」,都只係一場戲
一場民主黨費事同你玩嘅戲
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

e.g. 縮短投票時間 (返長時間工嘅草根階層 放工已經冇得投)
      加強身 ...
Bluejays 發表於 2020-1-27 16:20

暗盤唔講

但係牌面上歐洲左風吹到fufu聲

班慷他人之慨嘅撚樣真係好難忍

利申 唯恐天下不亂
week16

加強身 ...
Bluejays 發表於 2020-1-27 16:20

但阿侵侵做果台戲似乎好多人受喎
對比上一任隻馬

暗盤唔講

但係牌面上歐洲左風吹到fufu聲

班慷他人之慨嘅撚樣真係好難忍

利申 唯恐天下不亂 ...
b01091018 發表於 2020-1-27 17:22

我睇唔明呢句:「但係牌面上歐洲左風吹到fufu聲」點樣 lead to 呢句:「班慷他人之慨嘅撚樣真係好難忍」

但阿侵侵做果台戲似乎好多人受喎
對比上一任隻馬
kayzzz 發表於 2020-1-27 17:36

隻馬有名比你叫: no drama obama

利申:我從來唔撐 Obama,我係由 08年 開始撐 Biden 的
        (09年 先開始撐 Alfred,因為巨聲係 09年)

我睇唔明呢句:「但係牌面上歐洲左風吹到fufu聲」點樣 lead to 呢句:「班慷他人之慨嘅撚樣真係好難忍」 ...
Bluejays 發表於 2020-1-27 17:49

好多左傾領袖都用緊自己國民錢餵落去 so called 發展中國家

支那攞到肥晒 作為香港人唔係 gur 得落 wa
week16

好多左傾領袖都用緊自己國民錢餵落去 so called 發展中國家

支那攞到肥晒 作為香港人唔係 gur 得 ...
b01091018 發表於 2020-1-27 18:19

同樣係民粹派,同樣係保護主義,都有左右之分
冇必要撐 Trump,可以撐 Bernie Sanders
助大俄羅斯或者法西斯,大家都冇好處

同樣係民粹派,同樣係保護主義,都有左右之分
冇必要撐 Trump,可以撐 Bernie Sanders
助大俄羅斯或者法 ...
Bluejays 發表於 2020-1-27 18:55

嗱 利申我就唔企邊嘅

大家都知美國國會個 2 條案都係絕大比數通過 都冇得分紅藍邊個幫得多

但好明顯香港班後生都係堅定反藍噶

助大俄佬對香港威脅感亦遠唔及助大北佬
week16