返回列表 發帖
佢ac名應該係班+學號
應該讀緊小一
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

原來 Sammi 得三首叱咤十大
903 = BARF!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

903 = BARF!
616.1314 發表於 2020-1-4 20:53

Sammi 得一個女金
零個至尊碟
零個最歌

佢ac名應該係班+學號
應該讀緊小一
帥小寶` 發表於 2020-1-3 20:48

學樂樂學

903 = BARF!
616.1314 發表於 2020-1-4 20:53

Sammi好慘
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

其實共和19 年有無上過大陸仔
kwanie 發表於 2020-1-3 20:21

第一首 9>X
第二首 8>X>X>X>X>9>X

第一首 9>X
第二首 8>X>X>X>X>9>X
ed8671ed 發表於 4/1/2020 22:52
有DATA 喺手係咪已經計好FUN 啦

有DATA 喺手係咪已經計好FUN 啦
kwanie 發表於 2020-1-5 01:27

有齊啦
結果都係一如以往少少噴多多趣
二月見

有齊啦
結果都係一如以往少少噴多多趣
二月見
ed8671ed 發表於 5/1/2020 01:36
好想知男銀銅係邊個LOLLLLL

掛住子珊
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 5/1/2020 02:34
本帖隱藏的內容需要積分高於 3001 才可瀏覽

kwanie 發表於 2020-1-5 03:01

#花姐jpeg

掛住子珊
kwanie 發表於 2020-1-5 01:49

喜歡珊兒
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

mark talk show archive 要半個鐘?!

本帖隱藏的內容需要積分高於 1001 才可瀏覽

kwanie 發表於 2020-1-6 21:35

本帖隱藏的內容需要積分高於 1002 才可瀏覽

計計下榜分發現有個獎同分 而且上榜歌冠軍歌數量都相同
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

你好
2019 年度十大金曲候選名單 - 請投選閣下最喜愛的十首歌曲

查看消息

計計下榜分發現有個獎同分 而且上榜歌冠軍歌數量都相同
JayantL 發表於 7/1/2020 00:31
咁你想比邊個你自己最清楚架

見到D動詞又唔知幾多類又唔知幾多七七四十九種變化我就頭都大埋

見到D動詞又唔知幾多類又唔知幾多七七四十九種變化我就頭都大埋
屮SiU霖屮 發表於 2020-1-7 23:14

hehehaha 發表於 2020-1-7 23:41

本帖隱藏的內容需要積分高於 3001 才可瀏覽

玩apps match 到 TL 仲傾左幾句

玩apps match 到 TL 仲傾左幾句
Kfmusic 發表於 2020-1-8 11:35

開心
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

我想復出唱歌

主叫他們瞎了眼,硬了心,​免得他們眼睛看見,心裡明白,回轉過來,我就醫治他們​。

年頭又要辛苦MARK AP 嘅手足
都係潛陣水先

年頭又要辛苦MARK AP 嘅手足
都係潛陣水先
kwanie 發表於 2020-1-9 23:51

即係好似啲一線歌手咁
年尾先髪力搶奬?

即係好似啲一線歌手咁
年尾先髪力搶奬?
hehehaha 發表於 10/1/2020 00:26
用三個字答你

收 成 期

流感肆虐、病人迫爆公院,人手不足醫護人員身心俱疲,醫管局高層為向「做到氣咳」的醫護打氣,除號召明星名人拍片外,早前屯門醫院舉行的「小食打氣日」,高層請醫護食魚蛋燒賣,外界以為是任食,但有屯門醫院女員工踢爆,「小食打氣日」的食物只是限量提供、並非如外界所想是「自助餐」形式般供應,更要先登記才有得食。衞生服務界立法會議員李國麟形容,此等「做Show式」的打氣是「黔驢技窮」,因管理層已不知有何方法解決前線問題。

屯門醫院的「小食打氣日」在1月10日中午12時至下午3時舉行,提供魚蛋、燒賣、粟米、茶葉蛋及雞翼等小食,院方指當日有約1,800名醫護人員參與;為響應環保,高層事前向員工發電郵要求他們自備餐具,令不少人前線感到「不可思議」,因醫護根本不能帶備刀叉巡房或工作,且正餐亦因為工作繁忙而廢棄,質疑小食會是諷刺醫護人員連正餐也沒時間進食,只能食魚蛋燒賣胡亂充饑。

有屯門醫院女員工在網上爆料,指小食會當日員工只可在5款小食中任選2款,5款小食包括4粒燒賣、4粒魚蛋、1湯匙粟米、一隻茶葉蛋以及一隻雞翼,並非想像的小食「自助餐」,她更笑指,不少傳媒的圖片都顯示是一大碗「燒賣魚蛋」,根本是「錯曬」!

我想復出唱歌
Kfmusic 發表於 2020-1-9 21:21

同hehehaha 組成二人合唱團,亦可以solo唱

kwanie 發表於 2020-1-6 21:35

本帖隱藏的內容需要積分高於 1003 才可瀏覽

同hehehaha 組成二人合唱團,亦可以solo唱
hkwilliamsiu 發表於 2020-1-10 11:12

Kfmusic太cute太靚仔
同佢組成二人合唱團我只會變成林二汶或者黃又南

同佢組成二人合唱團我只會變成林二汶或者黃又南 ...
hehehaha 發表於 2020-1-10 18:01

你有林二汶咁Man 咩???

同佢組成二人合唱團我只會變成林二汶或者黃又南 ...
hehehaha 發表於 2020-1-10 18:01

加埋艾石可以組隊TFboys

加埋艾石可以組隊TFboys
HOTMAN 發表於 2020-1-10 21:08

艾石成40歲人仲boy??

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你們心裏不要煩亂,也不要膽怯。

唔係好明D人成日pm你叫你投票有乜意義?
得果幾個人投出黎就係你最喜愛?
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

唔係好明D人成日pm你叫你投票有乜意義?
得果幾個人投出黎就係你最喜愛? ...
風見志郎 發表於 2020-1-13 09:44

會多D人投

我都會比面投

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

kwanie 發表於 2020-1-13 21:18

hehehaha 發表於 13/1/2020 21:29
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

kwanie 發表於 2020-1-13 21:55

hehehaha 發表於 13/1/2020 22:01