返回列表 發帖
關住我

潘小濤都要離開商台晴朗三子
商台越走越多人

長期留喺屋企真係會抑鬱
原來有事情做真美好

潘小濤都要離開商台晴朗三子
商台越走越多人
小伙子. 發表於 2020-7-23 01:40

以為今朝林公子漏口風

原來琴晚都出左新聞
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

真係好_賤
番工就想WFH WFH就想番OFFICE

熱死都戴口罩
飲啖水唔戴口罩會唔會比人影相公審
再將我相信的如煙火般綻放

以為今朝林公子漏口風

原來琴晚都出左新聞
b01091018 發表於 2020-7-23 15:44

但係今朝聽晴朗話淨係唔做903嘅晴朗 881嘅節目一樣會做wor
唔通係903嘅問題

話事話已經有7個月冇打牌
咁搞法準備戒賭一年
JasOh103 發表於 2020-7-19 18:40

honey

但係今朝聽晴朗話淨係唔做903嘅晴朗 881嘅節目一樣會做wor
唔通係903嘅問題 ...
小伙子. 發表於 2020-7-23 16:15

串 係個十幾分鐘錄音
同朝八 live 唔係同一個 level
week13

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
week13

熱死都戴口罩
飲啖水唔戴口罩會唔會比人影相公審
kaman921 發表於 2020-7-23 16:13

可以豁免
室內地方請備紙包飲品

**** 本內容被作者隱藏 ****
kwanie 發表於 2020-7-23 18:38
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

真係好_賤
屮SiU霖屮 發表於 2020-7-23 15:47

咁我又無呢個問題
返學就想放假
放假都想繼續放假
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

本帖隱藏的內容需要積分高於 721831 才可瀏覽

真係好_賤
屮SiU霖屮 發表於 2020-7-23 15:47

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

hehehaha 發表於 2020-7-27 23:52
你 ?
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

你 ?
cymusic 發表於 2020-7-28 17:55

林鄭

好好地食餐飯要變成苦難
點解要香港人受苦?

藍奕邦到底有幾憎謝安琪

藍奕邦到底有幾憎謝安琪
bagfgfcde 發表於 2020-8-1 09:37

點解你唔係問謝安琪做咗乜咁黑人憎既野搞到比人爆?

沒有想怎麼討好所有人 只知道安守我小小本份
不愛用半句埋怨博取一個憐憫 唯有專心做個知足的人
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

愛我別走 發表於 2020-8-1 10:27

是但啦
我都係食花生姐

點解你唔問咁多年嚟又唔見其他人爆?
由14開始都係得佢一個係度吠 笑死
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

JasOh103 發表於 2020-8-1 10:40

因為我唔需要問,你乜野爛Logic

JasOh103 發表於 2020-8-1 10:40

Gin Lee 或成最大贏家
可能一切都係環球嘅計謀嚟
亞亞亞咗三次 終於識得搶獎
二〇二三年度全女班投票

因為唔需要問,你乜野爛Logic
愛我別走 發表於 2020-8-1 10:46

nicknicknick 發表於 2020-8-1 10:51

你地班人好可怕!!!
每當有受害者出黎指控某人,係咪都變成受害者既責任? 點解你要指控佢? 點解你要咁憎佢?
其他人都無指控佢喎,得你指控佢炸

法律係咪要改寫做:除非有至少有2個人或以上既受害者出黎講,否則條友就無事?

nicknicknick 發表於 2020-8-1 10:51
你地班人好可怕!!!
每當有受害者出黎指控某人,係咪都變成受害 ...
愛我別走 發表於 2020-8-1 11:07

有冇聽過Amber Heard/Johnny Depp單嘢
又真係唔係每次受害者既指控都係事實

而且藍生受咗咩害

而且藍生受咗咩害 ...
JasOh103 發表於 2020-8-1 11:19

琴晚講咗,
係咪事實你地咪去了解囉,

不過你地係選擇盲撐 同 有理無理話番藍奕邦轉頭

琴晚講咗,
係咪事實你地咪去了解囉,

不過你地係選擇盲撐 同 有理無理話番藍奕邦轉頭 ...
愛我別走 發表於 2020-8-1 11:27

Bro, take it easy! We’re all here to chill and relax.

謝安琪份人點假自然會有人討論啦
但藍奕邦好討厭謝安琪都係事實
尤其由14年記到而家 好似有仇咁

And I’m not even a Kay fan

Bro, take it easy! We’re all here to chill and relax.

但藍奕邦好 ...
bagfgfcde 發表於 2020-8-1 11:42

明白 

佢仲好意思話人爛logic

而且藍生受咗咩害 ...
JasOh103 發表於 2020-8-1 11:19

2014年尾 903搞左啲街邊live
Yum kay 挨左個頭落邦邦膊頭度比人話和好
可能俾人沾污咗個膊頭好大屈辱
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

究竟邦邦近排仲乜

明明佢哋響條片入面都好friend 有講有笑搭晒膊頭咁
nicknicknick 發表於 2020-8-1 12:51

佢哋呢次仲話和好如初

https://youtu.be/KUMnBDDlkQw

但藍奕邦好 ...
bagfgfcde 發表於 2020-8-1 11:42

通常Member都好憎淫婦
又可能jerless可以被比張生D_U

我向我的命運跳下來
二〇二三年度全女班投票

真係好鍾意illicit affairs
呢幾日想聽歌都搵呢首嚟聽先

壞事做了 但避忌些 也是種尊重
nicknicknick 發表於 2020-8-4 10:35

What started in beautiful rooms, ends with meetings in parking lots
Clandestine meetings and longing/stolen stares

A dwindling mercurial high

Look at this godforsaken mess/idiotic fool that you made me

LYRICAL MASTERPIECE

珍惜這份原始心態

二汶為了Ellen寫了一首歌,睇完段文想喊

Miss ellen

珍惜這份原始心態
kwanie 發表於 2020-8-4 22:51

看守這片原始心態  人群外  水亦靜  天空亦靜  完美的境界

呢排個心成日都跳得好快
二〇二三年度全女班投票

有無堅粉可以助養堅堅換過個data plan佢

有無堅粉可以助養堅堅換過個data plan佢
cymusic 發表於 2020-8-5 13:53

講起我就扯火啦
我家姐一路都在太古廣場一間名店做sales
間店有好多有錢人同名人幫襯
做了很多年,已經是senior
咁多年黎都好俾心機做,經理亦好like佢
因為收入不錯又隱定,家姐原本諗住同拍拖多年既gf結婚
咁多年黎我家姐好少俾人投訴
而且同好多大客既關係都唔錯
前排Gin Lee去過我家姐間店幫襯
不過serve佢既不是我家姐,但佢一買就買左好多野
過左個幾星期,佢又再去間店行
上次serve果個Day-off, 咁我家姐就頂上serve佢
開頭已經好有禮貌介紹d新貨俾佢, 仲話俾折頭佢
佢就無乜反應,望一望另一堆客
果堆客係大陸人,三至四個,講野好大聲
李小姐就同我家姐講話可唔可以關左間鋪一陣
等佢揀衫
我家姐同我講,佢公司一向唔俾佢地咁做
驚做壞個頭,除非真係有乜大人物,好多記者好混亂先可以咁做
但佢見到李小姐黑口黑面,都識做話打電話去問一問老闆
老闆梗係話唔得啦,至多俾多d折頭她
咁李小姐就發老脾,用有口音廣東話鬧到我家姐一面屁
d說話勁難聽,又話自己買野既錢多過我家姐搵幾年既錢
我家姐都唔敢得罪佢,一味道歉
跟住李小姐就走左人,家姐就同老闆備案
老闆瞭解左情況就無再追問
過左兩日佢接到老闆電話話收到complaint
話有人投訴佢態度唔好,唔理顧客感受
公司policy一向唔話俾佢地知係邊次事件
我家姐估黎估去都淨係得失過李小姐一人
總之俾老闆話左兩句
又過幾日,李小姐又黎
這次和件西裝友一齊,但好在成店都無其他客
我家姐怕又惹事,叫左個junior過去serve佢
點知條老西友係要點番我家姐serve.
根住李小姐就玩野,試衫,但話d衫俾其他人試過污糟
要開新衫試,我家姐雖然知公司唔俾咁做,
但怕左佢,唯有照做
點知試左兩三件,件件佢都要咁試又無話要
我家姐終於話唔好意思,其實唔可以咁做
(根本明知她玩野啦.....)
又係至多俾多d折頭佢
跟住佢件西裝友就鬧我家姐話"係咪話我地gin lee無錢買你地d野?"
我家姐話唔係,但佢照鬧
鬧左十幾分鐘
d同事見咁幫手,又照鬧
最終打俾老闆 備案
之後連收兩封warning letter
早兩日接埋大信封
年尾俾人炒左

回復 1902# hehehaha

真定假架?@@
Gin lee營幕前乘乘女咁
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

心反正留不低 身總算留得低

kwanie 發表於 2020-7-23 18:38

發現都真係幾多
其實自己都鍾意
Steven's Top 20 Collections Week 28
01  到時見 - 張蔓莎 feat. Lewsz
02  So Deep! - The Hertz
03  Not too close - Kayan9896