返回列表 發帖
嗱 利申我就唔企邊嘅

大家都知美國國會個 2 條案都係絕大比數通過 都冇得分紅藍邊個幫得多

但好 ...
b01091018 發表於 2020-1-27 20:39

去睇睇 Obama 嘅 TPP (Trans-Pacific Partnership)
TPP 係準備用嚟喺一帶一路成形之前,pre-empt 一帶一路的
可惜改朝換代未能成事

民主黨啲策略,係唔會明刀明槍的
下下要全世界睇到兼睇得明,嗰個叫 Trump

只要有人肯難為下中國
就唔介意佢助大 俄羅斯 (及其盟國陣線) + 全世界嘅法西斯暗湧
你可以話咁係視野太窄,亦可以話係自私

民粹高漲,都要保留最低限度嘅人文判斷
鎖啲南美細路喺籠裡面都可以接受?

再者,唔係淨係得 Trump 一個民粹派
唔係唔揀佢就冇人揀的
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

**** 本內容被作者隱藏 ****
hehehaha 發表於 2020-1-27 23:43

本帖隱藏的內容需要積分高於 4444 才可瀏覽

喜歡Nancy Pelosi
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

最近d歌名長到

我在陽台上看你
世界中心繼續轉
愛斯基摩人之吻
你可能未必不喜歡我
相信一切是最好的安排
...
hehehaha 發表於 2020-1-18 03:43 AM

早幾年小明帶起左個熱潮
你是你本身的傳奇
假使世界原來不像你預期

宜家又去番得一個字的歌~
願  望
太平公主

宜家又去番得一個字的歌~
願  望 ...
jaytang 發表於 2020-1-28 03:44

光 - ellen
講 - Jace chan
念 - 姜麗文
拾 - 許延鏗
罪 - 鄧小巧  「原罪」原名

唔怪得話賭幾多都得
原來幾多幾多都只不過係五毛
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

疫情政治化
愛情政治化
友情政治化
人情政治化
色情政治化

光 - ellen
講 - Jace chan
念 - 姜麗文
拾 - 許延鏗
罪 - 鄧小巧  「原罪」原名 ...
hehehaha 發表於 2020-1-28 03:58

餓 - gun lee
餓 - 林二汶
近呢幾年仲衰過以前俾嚟俾去都係嗰兩位
班人越嚟越bad taste 執得笠未

oh just Carrie on
oh just Carrie on ~~

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

hehehaha 發表於 2020-2-1 20:10

笑死
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

啱啱先發現 係咪old news左?

乞丐

積分-8 貢獻-162  參與154  

hehehaha 發表於 2020-2-1 20:10

劉?
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

啱啱先發現 係咪old news左?

乞丐

積分-8 貢獻-162  參與154  

...
kayzzz 發表於 2020-2-1 20:41

垃圾級。笑爆。。

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

我覺得林鄭有反社會人格
再將我相信的如煙火般綻放

我覺得林鄭有反社會人格
kaman921 發表於 2020-2-2 21:11

你呢?

你呢?
hehehaha 發表於 2020-2-2 21:29

我咩? 我有嘅話就開成十幾廿個ac啦下化?
發爛渣又唔係得我一個喎

我要口罩

我要口罩
kaman921 發表於 2020-2-3 13:28

我要祖祖

1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

宣個靚傳
帥小寶` 發表於 2020-2-3 16:47

投了

女歌手:蔡健雅

投了

女歌手:蔡健雅
bagfgfcde 發表於 2020-2-3 16:48

肯俾獎遺書未

好餓
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

hehehaha 發表於 2/2/2020 19:27
上次訪問: 14/1/2020 18:28

係咪中咗肺炎

係咪中咗肺炎
kwanie 發表於 2020-2-3 22:35

好毒

本帖隱藏的內容需要積分高於 888 才可瀏覽

hehehaha 發表於 2020-2-8 21:08

week13

b01091018 發表於 2020-2-8 21:42

係咪中咗肺炎
kwanie 發表於 2020-2-3 22:35

本帖隱藏的內容需要積分高於 6000 才可瀏覽

hehehaha 發表於 2020-2-8 21:59

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

Fat shady

明明大家都係寄生族

點解感情寄生族咁 _ 垃圾

林家謙
2020年度叱咤樂壇流行榜頒獎典禮唱作人銅獎: 林家謙
2020年度叱咤樂壇流行榜頒獎典禮專業推介.叱咤十大第八位

林家謙
2020年度叱咤樂壇流行榜頒獎典禮唱作人銅獎: 林家謙
2020年度叱咤樂壇流行榜頒獎典禮專業 ...
hehehaha 發表於 2020-2-10 17:36

BARF!

BARF!
bagfgfcde 發表於 2020-2-10 17:36

洗唔洗覆得咁快呀 honey

本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

hehehaha 發表於 11/2/2020 01:02
做乜回帶 =.=

#未了解 #知道中
week13

冇歌聽
湊唔夠20首

Diamond Mine好plug未
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

其實每次睇到隻字都覺得好老尷

從前我滿fun 但今天已扣fun

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

henhenhen
hanhanhan
近呢幾年仲衰過以前俾嚟俾去都係嗰兩位
班人越嚟越bad taste 執得笠未

henhenhen
hanhanhan
UserinCMF 發表於 2020-2-14 19:02

如有雷同 實屬故意