返回列表 發帖
請求fat chat 大佬們
威威唱片同三聯書店係咩關係
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

呢個月D 對無線仲有期望嘅垃圾屎通通現形

呢個月D 對無線仲有期望嘅垃圾屎通通現形
kwanie 發表於 2021-4-11 21:58

唔想再上cm forum 呢d 藍色論壇

一陣又有人出嚟扮智者話ViuTV都係藍
(鬼唔知咩)
在這畢生不滅 無極的狀態

最緊要有得揀

熚要去羨慕 熚要去妒忌

唔想再上cm forum 呢d 藍色論壇
一個小子 發表於 12/4/2021 00:03
走未

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

呢度八條友撐咗半個星夢POST [/hide]

回復 2862# kwanie

睇下4/18 viu post 得3,4 頁
勁歌post 有50 頁就走

走未
kwanie 發表於 2021-4-12 11:49

笑死 咁藍佢仲出嚟獻世咩
陳蕾食咗喉糖未?

**** 本內容被作者隱藏 ****

呢度八條友撐咗半個星夢POST  [/hide]
kwanie 發表於 2021-4-12 14:40

兔兔好叻。。跳跳跳。。

兔兔好叻。。跳跳跳。。
kk8733 發表於 2021-4-12 19:59

原來你係元朗國既人

Tvb好受cm歡迎

原來你係元朗國既人
一個小子 發表於 2021-4-12 20:08

依度有幾個會員都係元朗國。。

唔好入黎元朗食野。。好多藍店。。

lblemon 發表於 2021-4-9 12:04

可能係Bi。。。

Tvb好受cm歡迎
edwardngwy 發表於 2021-4-12 20:09

不如開個TVB區
有咩咁鍾意討論直接扔曬入去
唔好乜_都開個新po麻_煩

不如開個TVB區
有咩咁鍾意討論直接扔曬入去
唔好乜_都開個新po麻_煩  ...
WZA111 發表於 2021-4-12 21:03
我驚下年都未夠一版
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

然而弱小塵蟎 怎麼敢談判
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

然而弱小塵蟎 怎麼敢談判
JasOh103 發表於 2021-4-13 00:41

盡力做我這手牌 若無法換
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

我驚下年都未夠一版
PenguinMusic 發表於 2021-4-12 23:11

[勁歌金曲頒獎典禮2020] 實況直擊  ...23456..25        CunninG 2021-1-14        1226/37204
week13

兔兔好叻。。跳跳跳。。
kk8733 發表於 12/4/2021 19:59
你咁都可以自滿真係無得救
死咗佢好過

你咁都可以自滿真係無得救  
死咗佢好過
kwanie 發表於 2021-4-13 10:04

易滿足。唔好咩。。

https://tw.appledaily.com/entert ... TVAUDBL4L5VTV2MQSQ/

21歲香港男團MIRROR成員姜濤是新生代人氣花美男,去年曾來台拍攝八大偶像劇《超感應學園》。本月30日將過22歲生日的他,聲稱至今仍未談過戀愛,勇敢承認自己仍是處男。但近日卻爆出姜濤並非單身,曾與ViuTV單元劇《YOLO的練習曲》中的女團成員Candy(藝名黃曦誼)偷偷交往,兩人在今年情人節前夕(2月13日)結伴夜遊中環荷李活道,沒想到隔天情人節卻疑似大吵一架分手,女方還在社群網站上抱怨「一次二次被人玩」大吐滿腹委屈,但未提到另一半身份。

姜B啲新聞真係層出不窮

呢度八條友撐咗半個星夢POST  [/hide]
kwanie 發表於 2021-4-12 14:40

我入去討論AK咋

姜濤稱,看報道才知同日與Candy路經過:「當日我是跑步,經過每個地方都會打卡,所以產生了誤會,唔好意思。他澄清與對方沒拍拖,只是曾合作拍《戀愛要在生日前》而認識,但拍攝完畢後沒碰過面,只曾在IG閒聊兩句而已。

陳卓賢解釋緋聞

另外,有指陳卓賢(Ian)在IG取消關注Candy,他解釋:「當時因為合作才禮貌上互相follow,但私下沒聯絡,對於她日常的動態,我不唔會follow到好足,所以就unfollow了。」

可是姜濤一時不小心自爆在IG要follow哪個,都不是他們決定而公司話事。在旁的經理人「花姐」黃慧君即說:「一定要follow我囉!」

不知志偉邀上大台

MIRROR隊長楊樂文(Lokman)再解圍說:「以前未出道時都會follow好多人,但做了公眾人物真是不方便,就似新年大掃除,炮竹一聲除舊歲。」MIRROR另一成員江X生(Anson Kong)表示剛出道時,follow了一些異性,但熱情的粉絲私訊這些異性朋友,所以他也unfollow了不少女性。

另外,TVB副總經理曾志偉透露曾致電ViuTV高層魯庭暉邀姜濤上大台節目,可是被婉拒。姜濤稱也看報道才知此事,並稱平時沒甚麼機會與公司高層接觸,並說上甚麼節目其實輪不到MIRROR自己決定。
我入去討論AK咋
losyes 發表於 2021-4-13 18:40

感謝支持黑面AK
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

想幫李幸運造新聞

Post AK啲新聞好煩
次次都要X佢個名

想幫李幸運造新聞
WZA111 發表於 2021-4-14 09:53

支持你入環球做
佢地好無創意

Post AK啲新聞好煩
次次都要X佢個名
losyes 發表於 2021-4-14 10:30

咁用 江(火田華)生

咁用 江(火田華)生
jasonng 發表於 2021-4-14 10:36

仲煩

可能係Bi。。。
kk8733 發表於 2021-4-12 20:44

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

lblemon 發表於 2021-4-15 11:01

咁吸引。。

咁吸引。。
kk8733 發表於 2021-4-15 13:13

生日無人祝賀 唔開心

生日無人祝賀 唔開心
kenneth 發表於 2021-4-15 14:09

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=15870&extra=page%3D1&page=98 #4858
Teamkenneth 領隊大人生日快樂
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

lblemon 發表於 2021-4-15 13:55

生日無人祝賀 唔開心
kenneth 發表於 2021-4-15 14:09

你生日唔搵兔兔。。

你生日唔搵兔兔。。
kk8733 發表於 2021-4-15 22:26

今日有嘢做 幾忙㗎Kenneth

LaMarcus Aldridge announces he is retiring from the NBA

LaMarcus Aldridge announces he is retiring from the NBA
小伙子. 發表於 2021-4-15 23:07

又話去五星網隊冠軍既

又話去五星網隊冠軍既
一個小子 發表於 2021-4-15 23:39

唉...心律不正健康要緊

kk8733 發表於 2021-4-15 22:25

我決心忘記 便記不起
林夕你騙我吧 決心有用嗎~ah~ah~

lblemon 發表於 2021-4-15 13:55

本帖隱藏的內容需要積分高於 3947 才可瀏覽

釘釘 發表於 2021-4-16 09:46

lblemon 發表於 2021-4-16 10:27

kk8733 發表於 2021-4-16 10:50

家謙stole AK's thunder

week13

家謙stole AK's thunder
losyes 發表於 2021-4-19 11:01

生生演技大躍進由黑面AK晉身可愛AK