返回列表 發帖
Soul and dream can all be broken. Can it be ok?
If there is no way out, then go on beautifully.
on07111 發表於 2021-4-7 21:52

蝦~

Soul and dream can all be broken. Can it be ok?
If there is no way out, then go on beautifully.
on07111 發表於 2021-4-7 21:52

你又聽依首歌溫書嗎
Long's Music Picks Week 15 :D
因講了出來 | 10,000 ft. | 千世書

呢世都冇得聽Fearless了

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

譚先生亦是今日專程由東九龍坐巴士到荃灣支持阿布泰,他坦言排隊排了個幾鐘,「我唔覺浪費時間,一路排仲一路買,呢個係我立場。」他指一直有幫襯阿布泰,對於海關選擇性執法,他直言「我建議海關關長撼頭埋牆死,係咁簡單,市民用真金白銀話畀你聽佢啲貨係冇事!」(老闆都受到壓力?)「有啲嘢放喺心,唔使解釋,早兩天我亦有到沙嶺公墓掃墓,根本香港人唔係為錢才出來,係自費出汗也願意做,係我哋嘅決定 ,唔計較代價。」他說很多事不需要解釋太多,最實際是行出來,「願意等、 願意流汗、 願意付出已經是最大的證明。」
SSN Chart (9 Apr)  ||  鏡榜冠軍: Warrior - MIRROR
1. 悔 過 書 (1 Week No.1) - 陳 柏 宇
2. Warrior (1 Week No.1) - MIRROR
3. 狂 人 日 記 - 柳 應 廷

請求fat chat 大佬們
威威唱片同三聯書店係咩關係
47. Bring Him Home
2021Week16 黃力臻  -  都市爬行
2020Summary

呢個月D 對無線仲有期望嘅垃圾屎通通現形
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 15 (10/4/2021)

1. Leave The World Behind - 陳天翺   2. 今天我不想做嘢 - 張進翹   3. 沒什麼 - 黃凱逸   4. 白眉 - Kendy Suen   5. the Pink Room - 王菀之

呢個月D 對無線仲有期望嘅垃圾屎通通現形
kwanie 發表於 2021-4-11 21:58

唔想再上cm forum 呢d 藍色論壇

一陣又有人出嚟扮智者話ViuTV都係藍
(鬼唔知咩)
Now looping: Good Time / Never Look Back / Warrior / 88BARS / In My Dream

最緊要有得揀

熚要去羨慕 熚要去妒忌

唔想再上cm forum 呢d 藍色論壇
一個小子 發表於 12/4/2021 00:03
走未
Music Picks Week 15 (10/4/2021)

1. Leave The World Behind - 陳天翺   2. 今天我不想做嘢 - 張進翹   3. 沒什麼 - 黃凱逸   4. 白眉 - Kendy Suen   5. the Pink Room - 王菀之

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

呢度八條友撐咗半個星夢POST [/hide]

回復 2862# kwanie

睇下4/18 viu post 得3,4 頁
勁歌post 有50 頁就走

走未
kwanie 發表於 2021-4-12 11:49

笑死 咁藍佢仲出嚟獻世咩
//一個人華麗地寂寞 一班人熱烈地冷漠//

**** 本內容被作者隱藏 ****

呢度八條友撐咗半個星夢POST  [/hide]
kwanie 發表於 2021-4-12 14:40

兔兔好叻。。跳跳跳。。

兔兔好叻。。跳跳跳。。
kk8733 發表於 2021-4-12 19:59

原來你係元朗國既人

Tvb好受cm歡迎

原來你係元朗國既人
一個小子 發表於 2021-4-12 20:08

依度有幾個會員都係元朗國。。

唔好入黎元朗食野。。好多藍店。。

**** 本內容被作者隱藏 ****
lblemon 發表於 2021-4-9 12:04

可能係Bi。。。

Tvb好受cm歡迎
edwardngwy 發表於 2021-4-12 20:09

不如開個TVB區
有咩咁鍾意討論直接扔曬入去
唔好乜_都開個新po麻_煩

不如開個TVB區
有咩咁鍾意討論直接扔曬入去
唔好乜_都開個新po麻_煩  ...
WZA111 發表於 2021-4-12 21:03
我驚下年都未夠一版