返回列表 發帖
你幾時出歌
Yan 發表於 2022-3-2 20:52

出道第一年成績麻麻
公司唔俾資源我了…

出道第一年成績麻麻
公司唔俾資源我了…
WZA111 發表於 2022-3-2 21:07

你出左咩???

出道第一年成績麻麻
公司唔俾資源我了…
WZA111 發表於 2022-3-2 21:07

不太喜歡

不太喜歡
Yan 發表於 2022-3-2 22:35

好似錄好新歌了

好似錄好新歌了
WZA111 發表於 2022-3-2 22:37

期待喔

邱鋒澤-冰山 / 年青有為 feat. Edan 呂爵安 / 潛台詞【第 17 屆 KKBOX 音樂風雲榜 風雲歌手 x 表演嘉賓】
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

發帖榜
chachacharlie 發表於 2022-3-2 12:42

好想瘋狂呃分
我們的總和

發帖榜
chachacharlie 發表於 2022-3-2 12:42

bagfgfcde 發表於 2022-3-6 12:30

快d搞返發帖榜啦 親
我們的總和

就算世界無童嬅

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

從前有太多的纏綿...

睇完MC跳pink lady真係激動到地震

自從冇咗三月之歌
往年嘅競爭者得返Ken Ho仲會堅持出歌
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

一到三月 就會掛住heha會然

和每天 和每分鐘再見

原來A K又出片捧 gin lee
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

五首EK。。

~越鎅越愛 越愛越鎅*

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

擁有一切都還渴望
我也曾為你去流浪
我還是這樣
我願意這樣

仲乜妃物妃乜官物官講足5年咁制 唔L悶既咩

註冊日期: 2020-10-26
上次訪問: 2021-7-12 04:40
最後發表: 2021-6-8 21:57

[2021年08月16日] 尖沙咀狂徒灑鹽殺蝸牛 警追查後拘理大博士生

發夢聽到 I’m falling, I’m falling, I’m falling down,就醒左...

發夢聽到 I’m falling, I’m falling, I’m falling down,就醒左...
on07111 發表於 2022-4-14 05:51

惡夢

惡夢
梨胃言 發表於 2022-4-14 11:32

比gin lee 嚇親

惡夢
梨胃言 發表於 2022-4-14 11:32

應該只係起身鬧鐘嘅鈴聲

應該只係起身鬧鐘嘅鈴聲
kel_kelvin 發表於 2022-4-14 14:18

鈴聲當然用迪兒美妙的聲音展開美好的一天

鈴聲當然用迪兒美妙的聲音展開美好的一天
on07111 發表於 2022-4-14 16:33

都唔錯 會嚇到好醒神

都唔錯 會嚇到好醒神
kel_kelvin 發表於 2022-4-14 20:43

其實我真係唔明...一個出色既歌手多人鍾意聽 同 比engagement有咩問題?
你唱得好既, 自然就會多人講...
點解有D有心人要講到呢度個個都盲撐AGA咁...咁AGA的確係好出色喎...

其實我真係唔明...一個出色既歌手多人鍾意聽 同 比engagement有咩問題?
你唱得好既, 自然就會多人講...
點 ...
梨胃言 發表於 2022-4-14 23:24

[認真mode]
邏輯上黎講
唱得好嘅 多人講
唔代表
多人講嘅 都係唱得好

唱得唔好嘅一樣可以多人講 例如迪迪

[認真mode]
邏輯上黎講
唱得好嘅 多人講
唔代表
多人講嘅 都係唱得好

唱得唔好嘅一樣可以多人講 例如迪 ...
kel_kelvin 發表於 2022-4-15 00:27

迪迪每次live都引起熱議
發覺上面段嘢真係幾萬能Key

越戒越愛越愛越戒
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

今天有風吹 竟覺得有點虛
靈魂和夢統統可以碎

week18

cm有冇邊度可以傾下籃波

我是否應該找較平凡的那個
但他不會給我甜甜的折磨
每次鈴聲響起是你麼
失去理智也不錯

青山開放日
Sxxy Kxren 走出黎又發癲
再將我相信的如煙火般綻放

怎共存 世界已經分拆
誰可共存 貧窮遙望發達

地球一小時|AK謝安琪響應宣揚環保
week18

愛你變成恨你

cm有冇邊度可以傾下籃波
小伙子. 發表於 20/4/2022 15:35
CP3 有CHAMP 未

CP3 有CHAMP 未
kwanie 發表於 2022-5-7 13:46

今日豬左
我都想波叔拎到

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
WZA111 發表於 2022-5-9 20:15

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

又話樂壇熱鬧返
結果今年啲歌整體廢到完全冇咩mood話聽歌(連CM都少上咗)
半年都就快到都仲係感覺好似年頭冇歌播嗰陣咁

又話樂壇熱鬧返
結果今年啲歌整體廢到完全冇咩mood話聽歌(連CM都少上咗)
半年都就快到都仲係感覺 ...
JayantL 發表於 2022-5-15 04:37

有無聽過醫生我無病呢首新歌?

今日豬左
我都想波叔拎到
小伙子. 發表於 2022-5-7 13:51

聽日就搶7 建議LUKA仔少啲投訴 少啲扮死
   一陣搞到攝腳仔咁黑人憎就唔好
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

**** 本內容被作者隱藏 ****
WZA111 發表於 2022-5-9 20:15

驚。。

杏仁糊: 媽媽唱歌好催眠

首席反Gin confirmed
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

念舊會給欺騙 仇人亦會被懷念