返回列表 發帖
姜濤
Mirror
Reflection
—號種籽
Out!
山  。    下     。   見。

細佬做黑警
阿嫂好難出到聲
死全家呢句就唔好同張家講
張生張太要幸福

回復 33# matthew1990

我係黃 親戚係藍唔通因為大家政見唔同就割咩
親人要分咩色

竟然有人宜家煩過香港威廉

我覺得林鄭有反社會人格

你呢?
hehehaha 發表於 2020-2-2 21:29

我咩? 我有嘅話就開成十幾廿個ac啦下化?
發爛渣又唔係得我一個喎

我要口罩

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

點解一個人可以無聊到咁
呢條友係咪有精神病
http://www.cmusichart.com/discuz/space.php?uid=45223

阿檸
點解要咁樣對好人
小伙子. 發表於 2020-2-15 14:31

留言藍屍喺人地傷口灑鹽
話人地有報應

對唯唯好失望

忍痛同馬明割蓆

今日林鄭見記者
1. 叫市民捐口罩畀政府;
2. 話政府製作咗D電子海報, 叫家居隔離人士download 及print 出 ...
hehehaha 發表於 2020-3-17 19:54

神經病 林奠出哈哈鏡

想見你男主角真係好似許廷鏗
諗唔到港版想見你如果零鏗做王詮勝李子維
女主角邊個做黃雨萱陳韻如好

呢個時代分開咗同朋友相聚時間
封關又唔封 禁4人聚會jm9

話係祈禱會咪得
John 發表於 2020-3-28 13:15

無講有豁免

CM 突然變黑晒畫面

其實日日打呢幾句都無用
有幾條友日日喺903 facebook 留言打
細so都唔會番903

#還我細so
#還我好醒晨
#還我生活日常
#炒咗陳靜嫻

點架? 好煩呀呢嚿嘢
拉走又有 點整走架?

有無人知點解King姐facebook 留言成日有人講介紹返

又出現on9仔

突然好想喊