返回列表 發帖
總有D人賊喊捉賊, 又話自己無辜
真係世風日下

甚至有位會員不停聊交嗌聊我上連登同佢PVP 懶理
kosuzu_redox 發表於 2022-8-18 00:06

老老實實呢班人點解可以好似無掩雞籠周圍走
頭3個區特別嚴重, 仲要係個4,5個人攪出黎

好彩唱片區暫時冇影響
梨胃言 發表於 2022-8-18 00:13

主要係個幾位人兄好少去唱片區

留言刷分
梨胃言 發表於 2022-8-18 00:20

係囉, 有D人明刷分

好似呢位會員係CHH噉樣易呃啲,而家都未扣分
cfjc_ak 發表於 2022-8-18 00:26

就係有人睇到有漏洞, 先亂黎

290個會員舉報, 當事人冥頑不靈
仲話自己冇問題

你好似閱讀理解有問題,佢話係290個投訴入面有個別會員佔得特別多,而唔係仲有290個投訴關於某會員 ...
Hanson 發表於 2022-8-22 00:37

有D人以為自己好X聰明, 其實自以為是
當事人, 我冇講過係一個人,
而家講緊中文, 唔係英文, 唔通要寫到係當事人們/當事人s

嗰班當事人有邊個唔係冥頑不靈呀?佢地覺得自己有問題?

唔明有會員嗰名都Y晒
仲要不斷搶其他會員post野
佢係真傻定假痴
好心佢檢討下點解自己咁乞人X啦

MCMXXX慘慘豬
咁難得肯浪費大量時間去聽903啲XX節目,做埋義工mark ap
仲要俾人批鬥,嫌呢樣果樣,
咁不如 ...
Hanson 發表於 2022-8-26 23:42

老會員, 做人持平啲好
佢係義務做, 但咁樣就容許mark錯多次?
CM有明文規定點樣mark
要圍爐取暖嘅行開D啦

我想問,
mark到百分百準確(但其實都只係自己一廂情願咋)咁又點呢,
每週報榜及每年頒奬典禮都有調位㗎喎 ...
Hanson 發表於 2022-8-26 23:51

你嘅思維好X可怕
既然mark啱都冇野, 不如亂黎
真係甘拜下風
Y山等緊你加入

我想問,
mark到百分百準確(但其實都只係自己一廂情願咋)咁又點呢,
每週報榜及每年頒奬典禮都有調位㗎喎 ...
Hanson 發表於 2022-8-26 23:51

套用你的語法

我想問,Janice 攞唔到叱咤樂壇十大(但其實都只係自己一廂情願咋)咁又點呢,
每週報榜及每年頒奬典禮都有調位㗎喎
講真每週所謂嘅adj係咪又係自己根據報榜位置推測,又唔係官方公佈,
根本就冇可能百分百準確,
所以咁執着Janice 攞唔到叱咤樂壇十大其實係冇咁嘅需要

再講丫令更少人瀏覽同參與呢個論壇
正正係因為 Hanson 你日日喺各區發癲呀
唔好再推卸責任啦。 ...
kwanie 發表於 2022-8-27 00:00

其實佢地2個都係一樣去各區XX

原來白牌會員真係唔少, 有上面講到, 另新增a會員
真係成行成市

Cool Chart » 五台流行榜@2022/08/28
Post #152

1. 用病毒標籤及侮辱歌手
2. 將病毒起源地政治化,明 ...
Hanson 發表於 2022-8-30 12:56

其實你同M會員幾時執野走?
唔好係五台區你一句我一句, 你地2個單獨傾啦

原來有個白卡會員靜靜雞返左黎
之前仲話會上少D CM
點知唔夠2星期又上水
好心兌現自己嘅承諾

又多個呃分會員, 同個內容到處post
#到底發生過什麼事