返回列表 發帖
去左google <王菀之 The Pink Room> 點知result係 <迷人Pink Lady>
明荃周圍都係
在這畢生不滅 無極的狀態

一陣又有人出嚟扮智者話ViuTV都係藍
(鬼唔知咩)

https://tw.appledaily.com/entert ... TVAUDBL4L5VTV2MQSQ/

21歲香港男團MIRROR成員姜濤是新生代人氣花美男,去年曾來台拍攝八大偶像劇《超感應學園》。本月30日將過22歲生日的他,聲稱至今仍未談過戀愛,勇敢承認自己仍是處男。但近日卻爆出姜濤並非單身,曾與ViuTV單元劇《YOLO的練習曲》中的女團成員Candy(藝名黃曦誼)偷偷交往,兩人在今年情人節前夕(2月13日)結伴夜遊中環荷李活道,沒想到隔天情人節卻疑似大吵一架分手,女方還在社群網站上抱怨「一次二次被人玩」大吐滿腹委屈,但未提到另一半身份。

姜B啲新聞真係層出不窮

**** 本內容被作者隱藏 ****

呢度八條友撐咗半個星夢POST  [/hide]
kwanie 發表於 2021-4-12 14:40

我入去討論AK咋

Post AK啲新聞好煩
次次都要X佢個名

想幫李幸運造新聞
WZA111 發表於 2021-4-14 09:53

支持你入環球做
佢地好無創意

咁用 江(火田華)生
jasonng 發表於 2021-4-14 10:36

仲煩

家謙stole AK's thunder

b01091018 發表於 2021-4-20 17:40

噴詞

啲banner好核突呀

Song of the year 2021!

可惜畀 903 狠 Ban
on07111 發表於 2021-9-18 23:52

太好聽了 百聽不厭
聽到嗰心好溫暖既歌

綽號「鏡壇」嘅某本地樂壇討論區好明顯係「飯圈」嘅一部分

睇下明星俾人玩 發洩心頭恨 做一陣老板 鬧完人 唔使還 心情又舒服番 聽日繼續加班

造星4個promo令我諗起G會員張profile pic

b01091018 發表於 2021-11-28 22:27

真話的清高

已登高危,請立即投而登一票
on07111 發表於 2022-1-10 16:38

喜歡生兒4

生粉係咪淨係投依個
叱咤一早發力種票就唔使輸咁多
梨胃言 發表於 2022-1-10 21:11

理性AK粉比較節儉,呢個投幾多都唔洗課金

船沉沒大海怎配有權被愛
命運若一早記載緣份不再
擁有沒有 不必追究
回報是見著那些笑口

船落入大海只有冷 ...
on07111 發表於 2022-6-21 19:44

〈鯨落〉最令小編驚豔的,是其詞的部份,除了極少瑕疵外,大體而言已達一、二線詞人的水平。其新詩般的文筆,以及擅於利用對比修辭手法營造張力,將「鯨落」的無奈和悲壯的主題表達得淋漓盡至,成為此歌最值得欣賞之處。

無得一齊去尋保啦

細仔fans好識做
最多出公海狙擊下契兄弟同埋幾好笑
起碼狙擊契兄弟係狙擊無聊是非花生 不 ...
John 發表於 2022-8-18 00:41

可惜Team AK暫時收皮,提供唔到新笑話俾大家

Ian來勢洶洶 佛州進入緊急狀態

今日真係見到有人著羽絨

69h 發表於 2022-12-10 00:51

YouTube㩒個制upload就得
串流麻煩啲

晏晝剝完兩隻智慧齒。。。 返到屋企係咁流血 牙又好痛
liwaynejason 發表於 2022-12-17 22:08

原來你係兒登!!!

1:30 生生塊

「小Edan」被攻擊呂爵安笑指很堅強 未知姜濤能否現身各大頒獎禮

陳卓賢Ian奪唱作歌曲獎 現場音響出小問題仍落力演出

好有邪教feel

年廿八 繼續掃!

港女在IG@90lover_story上投稿,表示自己因為「Mirror搞到我無咗男朋友」,她稱自己因為收看了《大叔的愛》後,迷上了成員Anson Lo(盧瀚霆)和Edan(呂爵安),然後再慢慢了解MIRROR 12子,後來曾試過在早上4-5點去公開活動追星。不過自從男友得知她去追星活動後,態度就變得不同,「而我嗰陣仲未知點解會咁,我以為我做錯野激嬲左佢,之後先知原來佢喺度呷mirror醋.. 佢仲要係好嬲嗰隻。之後有時我錫佢攬下佢嗰陣佢都會同我講一句:我唔係佢哋呀!」

無奈的事主續指自己最近也去了Ian(陳卓賢)的活動,但男友「亦都係為咗呢啲咁既小事發脾氣」,再者Edan的新歌應援她也有到場支持,「我都會同其他frd一齊打下卡咁,咁打完卡好自然都會po ig,點知第二日同佢出街,佢塊面黑到成舊灰咁,大佬..我都係追下星啫」。

Gin Lee 嘔係咪有咗
Garfield 發表於 2023-2-7 20:49

準女金開live有3百幾人睇

得三場九展咁少飛 點搶

JayantL 發表於 2023-11-19 05:56

Ho cute