返回列表 發帖
遊客         01:21         查看在線用戶                  
Humeny         01:21         查看在線用戶                  
liwayneja ...
GaracyTan 發表於 2022-11-4 01:22
心有靈犀
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔需要log out嘅  開無痕模式就得
Humeny 發表於 2022-11-4 01:26
真係咩我好似唔得嘅

你用電話試下
Humeny 發表於 2022-11-4 01:31
都係唔得 查看在線用戶都係見到自己個名...

咁係瀏覽記錄嚟  係會見到幾分鐘前自己嘅記錄嘅……
開咗無痕係多個分身咁解
今日論壇之星        ...
Humeny 發表於 2022-11-4 01:43
我要開始禁吓自己言了開始大幅度拋離第二名 明明我都冇刻意出好多post

大言炎炎,小言詹詹
釋義:合乎大道的言論,其勢如燎原烈火,既美好又盛大,讓人聽了心悅誠服。那些無關緊 ...
69h 發表於 2022-11-9 13:20
大鹽鹽鹽,小鹽Gin Gin...

OK又到電腦問題嘅訴苦

首先慶幸就係今week三甲都係短名歌 試咗超多combination終於勉強入曬部分榜名+顏色+三甲歌 如果LFE喺三甲我一定超過120 本身好堅持要DarkOrchid不過依家有顏色已經滿足 (Red夠character、Blue都夠、Purple已經超左120 )

但同時我都唔太明佢嗰120個character係點計法 明明我上網character count係103咋喎....

升高級會員先再冠火火
on07111 發表於 2022-11-13 06:45
俾我頒多兩季季選結果就差唔多㗎啦 支持LFE半年後re冠

中文字計 三個字
kwanie 發表於 2022-11-13 13:44
I see... 原來呢個Discuz!都係TeamAK

唔該晒各位!
kosuzu_redox 發表於 2022-11-24 22:24
鹽!!!

有冇會員遇過呢個問題

呢位會員好受歡迎
John 發表於 2022-11-28 23:29
明明我cap呢個圖嘅24小時內只係同3位會員dm過

可能只能同時與三個人交往
或者快d升級睇下有無加
on07111 發表於 2022-11-29 07:04
我大概get到個限制啦 其實唔係好似你咁講 今日試到 成功dm咗四位會員

有位會員幫我計咗數
CM有統計每個chat最近三日嘅message量
我同佢最近三日嘅信息量 除以 二 再 除以三 就大概係我一日同佢嘅信息量
我再咁樣估算返我琴日dm過嘅三位會員嘅message量
就計到係102.833
所以粗略估計其實CM每日係俾我dm 100個信息

不過奇怪嘅位係 當信息量到100嘅時候
本身24小時內dm緊嘅會員好似可以繼續dm
反而如果係想dm其他未dm過嘅會員
就會出我screenshot呢個限制啦
要等到我24小時內dm <100先可以再dm其他會員

好有條理嘅計算
MCmatt 發表於 2022-12-1 11:03
Credits to 嗰位會員 依家知一日最多可以dm幾多啦

我起身... 站於北極...

明明已經著多咗件

晚晚都忍唔住食好多零食
Humeny 發表於 2022-12-6 23:40
唔驚肥嘅話幾爽嘅 被誘惑也肯在挨 是否錯愛都只因變態 支持你夜晚轉食香煙... 與...

就係驚肥 雖然已經肥緊 但又控制唔到自己夜晚唔食零食 好痛苦
~越戒越愛 越愛越戒* ...
Humeny 發表於 2022-12-7 00:29
會唔會set個獎勵/懲罰機制俾自己 跟著搵同你一齊住嘅人監督你
例如:食一次零食要禁聽Gin 3日 或者 連續七日唔食零食就可以上CM 100個鐘頭

晏晝剝完兩隻智慧齒。。。 返到屋企係咁流血 牙又好痛

原來你係兒登!!!
losyes 發表於 2022-12-17 23:13
我見到post都笑左 有冇咁巧合  暴露左真實身分添

Thanks all

有得休息下其實都好
Yan 發表於 2023-1-10 11:08
發燒完就基本上就唔會再咁辛苦了 能越過就有未來

啱啱先睇到 Avril Lavigne 有傳走咗去拍浪姐4
FoldCC 發表於 2023-2-10 11:31
想聽佢唱小妍版 so much for my happy ending

CM係咪死左server。。。

CM都有色情bot係咩事 好恐怖

又到三月
Yan 發表於 2023-3-1 00:25
有冇發帖榜

AK唔再剪片了

又洗衣機又水電回收

仲有
**** 本內容被作者隱藏 ****
JayantL 發表於 2023-11-20 23:33
本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
梨胃言 發表於 2023-11-21 00:16

希望明年年尾出記得3.0 原曲係18年至尊歌

在線會員 - 最高記錄是 6000 於 2024-1-31.

嗰日咩事
真係有咁多acc咩 ...
JayantL 發表於 2024-3-5 02:33
基本概況

會員統計
註冊會員        20812

不過6000好癲 我有次見到八百幾/接近破千已經想知發生咩事點解突然咁多