返回列表 發帖
係咪俾Juno炒咗
搵明荃做埋剩低嘅戲份
mosesming 發表於 2020-3-7 21:17

可能林嘉欣會唱哂剩返嗰啲歌
個故事結局係佢同董折將浦銘心殺咗再棄屍大海
然後戴慈欣同董幸福快樂咁生活

究竟佢IG發生咩事
WZA111 發表於 2020-3-7 20:45

可能鋪路扮搵番自己 然後番娘家山林道
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

使唔使諗得咁複雜

Ig變返以前個style咪就係班fans鬧爆基因mv之後

而家咁咪幾好囉 佢地又可以自high造自己鍾意嘅歌
Fans又唔會嬲

而家咁咪幾好囉 佢地又可以自high造自己鍾意嘅歌
Fans又唔會嬲
HOTMAN 發表於 2020-3-7 23:49

希望班fans可以繼續狙擊佢d MV
d MV 高成本但低回響
根本MV簡簡單單甚至低成本都可以拍得好過the album系列MV好多
最近例子:

希望班fans可以繼續狙擊佢d MV
d MV 高成本但低回響
根本MV簡簡單單甚至低成本都可以拍得好過the album系 ...
kayzzz 發表於 2020-3-7 23:58

JUNO the album d MV拍出黎個感覺好無力
30秒可以搞掂既場景用5分鐘去presents
無劇力無氣氛
得個冷字

JUNO the album d MV拍出黎個感覺好無力
30秒可以搞掂既場景用5分鐘去presents
無劇力無氣氛
得個冷字 ...
hehehaha 發表於 2020-3-8 03:18

太try hard想做個藝術感出嚟, 結果只係pretentious.

打爛隻水杯影5分鐘好過

Juno d mv  
唱歌時係行行企企無劇情
主要劇情放係歌既前後

想人專心聽歌?

想聽Kay Kay唱Billie Eilish嘅歌
bagfgfcde 發表於 2020-3-7 20:24

Billie Eilish jeng 但kay已沒有本錢了 只有忘了關上窗簾

個女人日日post IG
the album應該完了

又出ig post
Solo project係咪一杯咖啡和拉花

又出ig post
Solo project係咪一杯咖啡和拉花
edwardngwy 發表於 2020-3-8 19:03

可能係家居大碟

可能係家居大碟
chachacharlie 發表於 2020-3-8 19:50

一見到拉花就覺得佢想sell乜cafe
DM多仔多到覆唔哂

介紹咗隻CD第七首比個外國朋友聽
佢話好鍾意

佢話好鍾意
hehehaha 發表於 2020-3-8 20:14

鄰國?

鄰國?
kayzzz 發表於 2020-3-8 20:21

歐洲係咪鄰國?

歐洲係咪鄰國?
hehehaha 發表於 2020-3-8 20:23

推介埋 廢話

可能係家居大碟
chachacharlie 發表於 2020-3-8 19:50

近排IG POST:
驚醒的偽術
一個女人和窗簾
一個女人 一杯咖啡和拉花
沐拿鐵
亂入的張靖

近排IG POST:
驚醒的偽術
一個女人和窗簾
沐拿鐵
亂入的張靖 ...
edwardngwy 發表於 2020-3-8 20:52

her 小日子 is coming!
Jason's Playlist 2024
Week 09 一個眼神 - my little airport

近排IG POST:
驚醒的偽術
一個女人和窗簾
沐拿鐵
亂入的張靖 ...

where is 繼安

冇得呃OT就亂入

好想KEY姐做自然療法宣傳大使
叫一眾腥港人中武漢肺炎唔好搵西醫

近排IG POST:
驚醒的偽術
一個女人和窗簾
沐拿鐵
亂入的張靖 ...

全部廢話黎
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

好想KEY姐做自然療法宣傳大使
叫一眾腥港人中武漢肺炎唔好搵西醫
Lewis 發表於 2020-3-9 11:40

香港大學微生物學系講座教授袁國勇,在本台節目表示,全球多國都越來越無法完全截斷新型冠狀病毒的傳播鏈,因此他認為今次疫症並不會完結,直至大部份人受感染、獲天然免疫抗體,疫症才會開始紓緩
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

The rest of it幾時出第二版
想要歌聲如初

想要歌聲如初
hehehaha 發表於 2020-3-9 16:37

Juno跟你說這是不會發生的 bye bye

想要歌聲如初
hehehaha 發表於 2020-3-9 16:37

想要香女人/跟著眼淚轉身
DM多仔多到覆唔哂

想要香女人/跟著眼淚轉身
mosesming 發表於 2020-3-9 17:26

係咪好耐之前有首叫 可樂
好似kk地幾好聽

強烈要求幻國交出kay...isn't me live CD/DVD 慶祝琪琪生日
我祈求美雅拎女銅一定要發生

琪琪幾時派歌?
nicknicknick 發表於 2020-3-9 17:44

係咪有人話月尾?
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

佢話好鍾意
hehehaha 發表於 2020-3-8 20:14

如果佢哋知道咗歌詞意思 會唔會大吃一驚

如果佢哋知道咗歌詞意思 會唔會大吃一驚
liebe 發表於 2020-3-9 20:20

Mv都睇埋
冇大驚小怪

Mv都睇埋
冇大驚小怪
hehehaha 發表於 2020-3-9 20:21

個mv其實唔太貼份詞喎

個mv其實唔太貼份詞喎
liebe 發表於 2020-3-9 20:24

我有解釋成個故事骨幹

Mv都睇埋
冇大驚小怪
hehehaha 發表於 2020-3-9 20:21

睇阿key化妝可以有幾大驚小怪

辛苦你
nicknicknick 發表於 2020-3-9 20:26

我好似剩係話同個ex偷情之後補妝

We need a birthday surprise release
nicknicknick 發表於 2020-3-9 20:27

字典 與 聖經 edm remix is coming

hehehaha 發表於 2020-3-9 20:28

DJ KING?

DJ KING?
帥小寶` 發表於 2020-3-9 22:31

唔好啦

好恐怖 唔好玩首歌

hehehaha 發表於 2020-3-9 20:28

我說不可以

一些思
一些憶

飄著

-
#thealbumandtheendofit

#謝安琪 #kaytse #浦銘心
#幻國文化娛樂 #imaginenationentertainment

https://www.instagram.com/p/B9lEPiuAiQp/?utm_source=ig_web_copy_link

我們的總和

一些思
一些憶

飄著

-

#幻國文化娛樂 #ima ...
Wonders 發表於 2020-3-11 12:10

繼續the album

仲有2日,要琪琪比D剌激我地

繼續the album
kayzzz 發表於 2020-3-11 12:10

預左啦

The album and the end of it
終於完

好奇一問 因為無買到rest of it

其實偷情的禮儀個timeline係講緊邊段婚姻既偷情? 如果係同藍生個段 咁個對象係Juno定韓玲?
聽講呢首無文案

我自己就估佢第二段婚姻後其實係未見過董折 只係韓玲模仿得太似
所以精神上係董折 肉體係韓玲
佢又唔想「太」傷害藍生...

Did I miss anything?
Jason's Playlist 2024
Week 09 一個眼神 - my little airport

一些思
一些憶

飄著

-

#幻國文化娛樂 #ima ...
Wonders 發表於 2020-3-11 12:10

派歌慶生日
再將我相信的如煙火般綻放

回復 722# JasOh103
應該係古天樂個段 mv放喺沐春風 男浴室之後 人妻前

希望mv可以同隻歌同步出啦
不過以幻國作風,mv應該6月先出到
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498