返回列表 發帖
未睇都已經覺得眼瞓
幻國係得閒嘅倒不如將陽台個mv放上 youtube 好過

btw我們的基因到底有冇拍 ...
myrichardac 發表於 2020-1-9 14:51

個d MV從宣傳角度睇完全失敗 究竟有幾多人會睇哂?
Juno整依類MV只會趕人去聽streaming算 由羅生門開始已經係

個d MV從宣傳角度睇完全失敗 究竟有幾多人會睇哂?
Juno整依類MV只會趕人去聽streaming算 由羅生門開始已 ...
kayzzz 發表於 2020-1-9 15:18

視乎你當mv係for promotion定part of the product

黑盒啲魔音已經成功replace到美荃
DM多仔多到覆唔哂

黑盒啲魔音已經成功replace到美荃
mosesming 發表於 2020-1-9 19:24

903唔當佢係生力軍

廢話真係好underrated
特別個編曲

特別個編曲
hehehaha 發表於 2020-1-10 01:00

絕對同意
廢話係成個project最破格最有驚喜既一首歌
不過欣賞既人真係好少

絕對同意
廢話係成個project最破格最有驚喜既一首歌
不過欣賞既人真係好少 ...
aussie2013 發表於 2020-1-10 09:21

我都好同意 首歌好有驚喜 可惜無乜人鐘意
香港人始終鐘意我們的基因依類K款 同時聽歌口味窄過xxx

銷量榜冠軍
The album part 1 part 2 都上晒榜

有病 
有毒 
市面混濁
氧氣裡正在孕育 
極厲害病毒
全城就快齊齊病發
個個照逛街買The Album
不知退縮

香港人始終鐘意我們的基因依類K款 同時聽歌口味窄過xxx ...
kayzzz 發表於 2020-1-10 10:18

你睇YouTube上面首歌快返少少個views就插水就知大部分香港樂迷品味幾高啦

香港人始終鐘意我們的基因依類K款 同時聽歌口味窄過xxx ...

我有冠 廢話
Jason's Playlist 2024
Week 09 一個眼神 - my little airport

今年最愛773312

銷量榜冠軍
The album part 1 part 2 都上晒榜
kayzzz 發表於 2020-1-10 16:18

邊度有part one 個friend想買返

Part 3係咪姜B做Kay個仔定忘年戀?

【Juno親口預告今年三大新搞作】
由2018年開始,首先「育成」董折、蒲銘心,2019年描繪立體「人性」,原來呢個故事依然係Juno嘅「心頭大石」!

the album連續兩年蟬聯《叱咤樂壇至尊唱片大獎》後,2020年,迎來最終章--《the album part 3》,對Juno來講別具意義!嚟緊part3仲有咩驚喜?「773312」係咩形式嘅project?Juno會唔會有solo project?謝安琪、麥浚龍一一解答叱咤樂迷疑問。想聽足本訪問,留意下星期一至五903《叱咤樂壇》!
再將我相信的如煙火般綻放

Part 3係咪姜B做Kay個仔定忘年戀?

【Juno親口預告今年三大新搞作】
由2018年開始,首先「育成」董折、蒲銘 ...
kaman921 發表於 2020-1-10 21:28

好憎將d訪問分五日嚟播
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

特別個編曲
hehehaha 發表於 2020-1-10 01:00

認同 呢首其實好唔錯
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

我都同你係同一間買左,個老闆連有冇貨到都唔知,我前兩日問佢佢仲話等幻國補翻,但其實已經出左三 ...
teennum1 發表於 2020-1-8 12:16 AM

乜咁啱呀
見到好多人都退咗
我都系閒魚四百買咗
仲有海報聽日就到
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

陽台真係好聽到痴線
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

隻碟啲postcard歌詞我差啲要用老花鏡睇

聽咗2日訪問
其實juno算有答到點解20首變30首嗎??
單純講2018係育成模式、2019係營造時代感

Juno成日都答非所問

佢有提到黎明合作係喺2019年年頭構想
所以故事決定托展 應該係part one推出後不久決定
亦因此令人感覺到無故林嘉欣條線 寫寫吓冇咗下文

Part 3係咪加姜濤落去

聽聽下黑盒其實本身首歌幾好聽
本身plug 個陣一次都未聽過

《the album and the rest of it …》
終章之前
壓軸派台
-
《我在陽台上看你》
謝安琪•浦銘心
-
音樂映畫
即將發布
敬請留意

聽聽下黑盒其實本身首歌幾好聽
本身plug 個陣一次都未聽過
mc) 發表於 2020-1-17 01:58

多謝支持我Rosa韋羅莎嘅第一首派台作品
希望今年再唱歌比大家聽

希望今年再唱歌比大家聽
hehehaha 發表於 2020-1-17 03:55

支持出發燒天碟
翻唱一眾天后嘅金曲
DM多仔多到覆唔哂

希望今年再唱歌比大家聽

Rosa可唔可以幫我追一追juno d 音樂映畫
將 我在陽台上看你 既mv擺上YouTube好難咩 拍晒仲出埋碟
仲有忘記和記 同埋 我們的基因 個mv 過埋新年都未出到

希望今年再唱歌比大家聽

Lol 支持美莎 今年要出碟拎女金

Rosa可唔可以幫我追一追juno d 音樂映畫
將 我在陽台上看你 既mv擺上YouTube好難咩 拍晒仲出埋碟  ...
kayzzz 發表於 2020-1-17 09:35

好似拍咗忘記和記
期待Leon劫機
阿心同阿折一齊墜機

Cd warehouse炒賣$429???

Lewis 發表於 2020-1-17 18:40

之前賣$399送海報喎

Fact check 左 cd warehouse依家真係賣$429

炒價30

Lewis 發表於 2020-1-17 06:40 PM

無貨咪炒囉
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

炒價30
773312 發表於 2020-1-17 23:24

本身定價$380.. 係炒左成$50

本身定價$380.. 係炒左成$50
Lewis 發表於 2020-1-18 10:13

證明隻碟有一定質素既話 貴一貴都有人買

邊度有part one 個friend想買返
Stanley 發表於 2020-1-10 19:51

今朝fact check 左
Cd warehouse 有 the album part 1 同 part 2賣
兩隻碟都分別加價賣到 $429
明明之前part 1 啱啱出嗰陣時出面買$250都唔使

今朝fact check 左
Cd warehouse 有 the album part 1 同 part 2賣
兩隻碟都分別加價賣到 $429   ...
kayzzz 發表於 2020-1-18 17:05

早幾日仲見到part1賣399!又加

Rest of it有bluray就話429
Part one都429....
係咪收到風唔再印

Rest of it有bluray就話429
Part one都429....
係咪收到風唔再印
hehehaha 發表於 2020-1-18 19:32

係唔會再有貨翻
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Part one都429..

係唔會再有貨翻
hinz 發表於 2020-1-18 20:27

LM part two變hkd500

早幾日仲見到part1賣399!又加
Stanley 發表於 2020-1-18 19:10

家下先知原來part1 $2xx入手係咁抵

LM part two變hkd500
hehehaha 發表於 2020-1-18 20:47

LM part three 賣$600
Part one part two到時都賣$600

特別版有56張
hehehaha 發表於 2020-1-5 20:46

我竟然買到56張

幾時upload  d MV上 UTUBE?
雖然都係黑麻麻一達達

https://kayisntme.com/product/fukubukuro/?fbclid=IwAR1r6CeABO1BkChupEL_1lVejjy8O0RG9INb9Y-fClFmHYbJIttMQSvzvTI

「限量」Kamonuj x The Album x kay… isn’t me. 福袋
$ 2,888  

INCLUDES
Kamonuj by Juno Mak “the injured one” x1 (包含 KAMONUJ TOTE BAG 及 BURLAP BAG)
《the album and the rest of it》簽名專輯 x1
kay… isn’t me. 隨機紀念品 x?

演唱會d記念品滯銷?
btw如果滯銷唔係應該減價促銷咩?計落好似唔係幾抵買
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

回復 353# henhenhen

我們的基因又未拍。。。。。我在陽台上看你更唔旨意有

回復  henhenhen

我們的基因又未拍。。。。。我在陽台上看你更唔旨意有 ...
palshing 發表於 2020-1-27 13:42

真係好垃圾
陽台mv 拍完出埋碟都唔up上youtube