返回列表 發帖
睇下今年邊個係頭號祖粉先
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

但我堅廢
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

SAMMI 咁低位
已經輕鬆撞四首
kwanie 發表於 2020-1-12 14:08

甘快自爆

喜歡祖兒

CH細聽.年度珍藏

My Little Airport - 十八(live)
曲: 黃貫中|
詞: 黃貫中|

我第一次聽《十八》是在20 ...
CunninG 發表於 2020-1-31 23:49

支持

簡單寫多兩句結語

首先,我成功係CM頒獎之前做完年結
我覺得自己好叻
仲要個1月O左咁多T

如無意外,呢個 ...
CunninG 發表於 2020-2-1 00:03

覺得會走數

有緣再見 :-(
kwanie 發表於 2020-2-1 02:29

好耐冇見過奸b

純粹補番最高榜分嘅15首歌曲同我心中嘅排位比大家

1. 艾怡良 - Forever Young (242)
2. LMF - 二零一九 (2 ...
CunninG 發表於 2020-2-2 12:04

Jojo

第一張支票走數嘅機會大好多
CunninG 發表於 2020-2-2 12:09

不過我而家都忙左好多
同埋唔知係咪年紀大 攰左好多 可以用係個榜嘅時間係少左