返回列表 發帖
不如譚嘉儀攞最受歡迎網絡歌星
人氣王大獎比連詩雅

不過泳兒冇大獎
so9sad

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ ...
Our_Souvenir 發表於 2020-1-16 20:37

野木蘭 奪演繹獎
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

到時爆料俾我地知 XDD
睇吓軒仔會唔會由宣佈一刻由後台華麗轉身出嚟搶返柏豪個奬 ...
森姆@結論 發表於 2020-1-18 07:30

或者好似萬千咁
最男、最女鬧雙胞...

咁加個專業歌手大獎俾美泳
mainlib 發表於 2020-1-18 10:55

傑出表現十年大賞

美立疑似有大獎?
1d14 發表於 2020-1-18 18:08

只關注:
1. 大獎all in 星夢袋
2. 千千有無到場

希望最受歡迎女歌星俾泳兒
Hanson 發表於 2020-1-18 18:51

可能美立/ 康拎大獎

HANA雙料……星夢包攬全部大獎
lu12 發表於 2020-1-18 19:01

Annual 顛 confirmed

咁都唔分其中一個女歌星比靚泳
正 PK
Our_Souvenir 發表於 2020-1-18 19:02

金曲金屬誰?

會唔會俾埋hana
阿mark 發表於 2020-1-18 19:05

咁俾Pakho啦~~~~

英皇在終淪為C_N__M

星夢仍自立平行時空 不靠其他同行了

HANA 好大機會係今年四台女歌手大贏家
Hanson 發表於 2020-1-18 19:12

好似某人承諾Hana 今年開紅館

最癲係明明無人參加都可以唔夠分
連人氣王都要拆做男女
616.1314 發表於 2020-1-18 19:26

東張西望 可以tag Hana繼王菲「雙料」封后

但更殘酷嘅事實係泳兒根本完全唔受歡迎
仲有,蛋記最大嘅quota已經係萬千星輝頒獎典禮嗰日分晒,俾咗惠 ...
Hanson 發表於 2020-1-18 19:29

木蘭泳應該值演繹女

蛋公司應該學SONY只上勁歌宣傳
但唔參加頒獎禮....
以免旗下歌手被消費

出席既星夢歌手只得古家峯一個白果
真係陰公豬
表妹保莉 發表於 2020-1-19 10:39

星夢 N-了-顛

被用完即棄的蛋公司
下年要會唔會boycott???