返回列表 發帖

[Sep/2020] 陳健安2020以青春之名演唱會

陳健安2020以青春之名演唱會
日期:2020年9月18日
時間:8:15PM
地點:香港伊利沙伯體育館
票價:$580 / $380
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

安!!!!!!!!!!!!!!!好叻啊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

嘩,好靚仔

Callstar 到時會唔會合體
再將我相信的如煙火般綻放

Callstar 到時會唔會合體
kaman921 發表於 2020-1-3 20:48

特別嘉賓:釗峰、souljase同DJ King

Poster好靚!
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

以青春之名 我們光復香港
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

影得好靚仔
絕對要支持!!!
見佢錄緊音 應該就黎有新歌
利申:唔係鏡粉

Poster好靚, 支持!
Weekly Pick: 三生有幸 - 周殷廷

瞓街都要搶飛睇!
今年On仔一定要上位

希望會翻唱蔡健雅既經典作品

希望會翻唱盧凱彤既經典作品

會唔會請GIGI首唱《后會無期》
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

Poster好似微調咗佢個樣?
順眼咗

Poster好似微調咗佢個樣?
順眼咗
kilai 發表於 2020-1-3 22:21

靚仔咗
DM多仔多到覆唔哂

一定去睇 都幾快開到演會 時機岩岩好 公司對佢都幾好

特別嘉賓:釗峰、souljase同DJ King
sophia121 發表於 2020-1-3 20:51

可能 2 月 28 號果晚請 SoulJase 然後即場公佈 4 月演唱會 exact date
然後 4 月 SoulJase 果場就請釗峰再即場公佈 7 月演唱會 exact date
然後 7 月釗峰演唱會請 DJ King 然後… 合唱,完。
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

我想同安仔合體多啲

希望會翻唱鄭秀文既經典作品 時間之光
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

可能 2 月 28 號果晚請 SoulJase 然後即場公佈 4 月演唱會 exact date
然後 4 月 SoulJase 果場就請釗峰 ...
星勤 發表於 2020-1-3 23:26

7月釗峰梗係宣佈CAS 2020十周年合體

好靚呀張poster

希望佢台上表演再喊多次

必睇

希望佢台上表演再喊多次
kwanie 發表於 2020-1-3 23:50

頒唱作人金嗰陣真係喊到好崩潰
btw 我覺得佢第一次單飛演唱會都會喊

poste靚到失禁
好心其他歌手學學人哋啦好無
次次去到演唱會poster影到又膠又樣衰

靚仔左好多

只可以講執咗對眼靚仔幾多~~~~

原來健安solo歌加埋都1x首
會唔會今年再出ep

個價錢好吸引

舊年開始鍾意左呢個男人
好想睇
【This is MC】澳門見

然後 4 月 SoulJase 果場就請釗峰 ...
星勤 發表於 2020-1-3 23:26

唔係king今年都開咩?有人話4子今年都開希望king開完就復合又同時繼續有solo project

我想同安仔合體多啲
Lewis 發表於 2020-1-3 23:28

唔好同我爭
DM多仔多到覆唔哂

支持呀

唔好同我爭
mosesming 發表於 2020-1-4 09:25

On 仔有頭髮架
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

poster影落好似好young
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

未知好好聽

太靚仔了

poster個look衣著太多布好唔慣

會唔會請GIGI首唱《后會無期》
l00540 發表於 2020-1-3 21:59

我都ff緊呢樣, 最後CAS個演唱會冇發生到有D失望, 希望今次會有~

新歌好好聽

佢喊嘅樣我可以笑到佢喊完
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

原來健安solo歌加埋都1x首
會唔會今年再出ep
hehehaha 發表於 2020-1-4 01:12

之前嘅solo歌全部入過曬碟,想出多隻ep要勤力些少再作過堆歌啦
朋友已走 轉圈轉圈 哈姆共你
無愛可失 轉圈轉圈 舒發悶氣

我覺得會翻唱 我們都是這樣長大的

會去支持

《未知道》KKBOX有得聽了
BTW好耐無去過伊館 ~~

之前嘅solo歌全部入過曬碟,想出多隻ep要勤力些少再作過堆歌啦
sampras625 發表於 2020-1-6 10:24

希望阿安今年又出到一隻碟

頭5分鐘內已經冇飛

頭5分鐘內已經冇飛
winnie^_^ 發表於 2020-1-9 10:11

好彩都買到

買多左
原價放一張$380
Section 8 區 Q 排 54 號
有無人要
朋友已走 轉圈轉圈 哈姆共你
無愛可失 轉圈轉圈 舒發悶氣