返回列表 發帖

CM 會員最不想榜主關閉榜單第一名 : CunninG !!!
唔准走呀 !!!

CH細聽.音樂推介 第六週

Rk Lw Nw Singer Song
1  6  3  陳蕾   相信一切是最好的安排
2  7  6  小宇    ...
CunninG 發表於 2020-2-5 23:51
你抄我無新上榜作品 !

估唔到小宇爆冷奪冠

小宇上左九個禮拜仲未走

全力支持夏枯草大獎第五名得主 CunninG

支持床邊有你 !!!

恭喜岑寧兒 !!!
但慢慢喜歡你 out 左

CH細聽.音樂推介 第二十六週

1  5  3  Zpecial   我的片單
2  2  5  陳凱詠   天 ...
CunninG 發表於 2020-6-24 21:05
榜主上 Waa 似乎係為左即將公布嘅金曲獎做勢

CH細聽.音樂推介 第三十三週

1  2  4  陳珊妮   成為一個厲害的普通人 (ft. 呂士 ...
CunninG 發表於 2020-8-12 23:16
希望你宣佈退出後喺共和榜重新報名

支持 !!!

木子最新派台 I'm Just a Man 都好好聽,希望接力上榜

CunninG 表達愛意接力主打
刻在我心底的名字 唔見左

CH細聽.音樂推介 第三十九週

1  R  2  盧廣仲   刻在我心底的名
2  n  1  黃鴻升  ...
CunninG 發表於 2020-9-24 10:14
恭喜示愛歌曲 !!!
靜菇拎歌后發下夢好啦 ! G.E.M. 有八成評審支持 ! 勝券在握 ! 無得輸 !!!

青峰有兩首上榜,勁
support 埋 no.10

Support 回顧 Serrini

你知唔知TG流傳緊嘅慢慢喜歡你sticker都係係Serrini concert影  
CunninG 發表於 2020-12-17 11:40
我唔知 唔好 sd 比我,唔想見到 thanks