返回列表 發帖
睇完表示好想睇Jer代表team ak開嘅solo concert

契兄弟齊哂

MIRROR medley 先啱
KU5249 發表於 2021-9-27 21:18

姜唱哂2首team ak熱門歌,以表效忠team ak嘅心

你最愛始終係Jer@Team AK
on07111 發表於 2021-9-27 22:03

最愛唔需要Auto-Tune同錄音室都發揮到水準嘅歌手

家謙

林家謙先問姜濤:「我好挑剔咩?」姜濤笑着說:「係呀!我第一首歌係你做監製,你嫌我懶音太多!」林家謙尷尬說:「而家好好多!都可以呀!」姜濤指出早在《一號種籽》前已跟他合作過,林家謙即說:「即係我攞咗你第一次?哈哈!」姜濤即扮怕醜,隨即二人首次演繹《有一種傳說》。

柳應廷(Jer)在開騷前一晚表示氣管敏感,不停收縮很辛苦,在他獨唱演出時,起初明顯吃力,首次公開演唱《砂之器》的Jer表示選了一系列有意義歌曲,而他鍾意一隊樂隊Supper Moment十幾年,因早前看了樂隊的演唱會,聽到他們演唱《浪人》時,心情好像在海外流浪一樣,令他十分感觸,亦明白這迷失的感覺,是很無助,所以想唱這幾首歌,希望他們在漆黑之中都見到天上星星,找到條路返屋企。

姜B@TeamAK官方證實台上獨唱鏡歌係一齊代表埋MIRROR咁多位兄弟

冇練歌真係爭好多  牙姜真係俾多d心機練下歌啦 年尾仲有個同其他鏡仔嘅show ...
小伙子. 發表於 2021-9-28 17:56

年尾可能會係工作量唔多嘅生生唱得最好

現場睇又未去到大家講到咁差,因為echo都幾重手。
老姜,其實好神經刀,masterclass唱到好差,但之後DMF又 ...
rfv123 發表於 2021-9-28 22:20

梁文禮連做節目播歌都搞不懂
點會識搞show

頭先tyson ig live係咪爆響口話拉闊個sound engine出左事所以我地感覺炒晒粉咁 ...
lscn388 發表於 2022-3-26 00:24

唔怪之得之後係咁串叱咤悶
得佢先敢講返出嚟
在這畢生不滅 無極的狀態

美肥 Glitterfalls 咪咀  

38:21 - 39:23 好明顯

個 show 似 Big Gay Party

...
boy4dudes 發表於 2022-11-13 22:42

女金級歌手都鐘意咪咀
攞得越多,咪得越猖狂

AL啲dancers係咪換哂人?
見到Lapyin去咗跳洪嘉豪嗰邊

Btw生生明明去咗睇kaho@team ak,記者話佢去咗支持MIRROR兄弟…
神の拉闊 |MIRRIOR 首個成員再上舞台 鏡仔Edan AK 齊撐教主
係咪認錯jeremy做ak

俾我揀都睇嘉豪啦
an_kp_on_edge 發表於 2022-11-13 23:07

啱呀
邊個先係真team ak 其實好明顯

以為你講 ian 有自摸照
hissorhk 發表於 2022-11-14 00:33

想睇

咪咀日常
容天后19場都係咁
lemontea1069 發表於 2022-11-14 00:19

仲要慢歌都咪

An old photo, kind of 自摸
boy4dudes 發表於 2022-11-14 00:44

Cut咗個頭
好貼心