返回列表 發帖
個 rundown 好似唔多 smooth 咁 ?

冇lala 整首留下來的人 又要齊人出返嚟 好怪

排 d 歌個 flow 係幾 odd

ian 有工作在身唔去叱吒?
覺得佢都幾疏離 又多野搞 唔夠投入
佢果種性格真係會好阻佢繼續向前走

全晚最good
而家有Youtube 有 full ver.
lemontea1069 發表於 2021-9-29 03:24

其實唱錯幾粒 D 日文字 不過小問題啦

依d野又唔好放大做好本職就 ok
何況都見佢成日同jay fung T-Ma食飯聚會同作歌 ...
jelly 發表於 2021-9-29 12:09

就係佢堆非本職 如GYM RM, 賣衫, 影響佢0係成個團隊既感覺,
佢其實本身同 JER 都有得 FIGHT, 都係行音樂路線,
而家越走越後, 畀人好散漫好負能量既感覺

叱咤樂壇生力軍音樂會 歌單

1. 虎道門(MC張天賦、MC $oho & Kidney、Fatboy、AnsonBean)(cover Anson Ko ...
moxy 發表於 2022-9-9 21:28

beforethenightends 唱得好感動全晚最欣賞

Ian 變左心, 反而預錄片段 for AL

原來伴舞係美肥班底.

自摸照 for hehe 腐女

...
boy4dudes 發表於 2022-11-13 23:33

以為你講 ian 有自摸照

好正呀 有Shiga miss her
hello12324 發表於 2023-8-20 05:12

去星夢簡直係浪費佢。。

一開一收都係光頭嘅至尊歌
滿意未
kwanie 發表於 2023-11-18 21:41

兩首至尊歌

特登影住部iPad 表示自己睇緊
然後一頭一尾咁排法

相當disgusting
kwanie 發表於 2023-11-18 22:49

唔係點喺異地搵真銀 繼續高調做人

今晚 gin 變咗女 dancer...
好慘 準天后被比下去

拉闊音樂會 LAVA Fatboy x Gin x Jay x Jeremy
2024.03.20 (星期三) 香港會議展覽中心Hall 5BC

01 Believ ...
tlam 發表於 2024-3-20 23:24

各有各唱最佳示範Jay fung + gin 慢歌多唱功勁
就應該整多幾首合唱

再加 2J 唱下 closer 咁

不過 4 條友都真係好唔 match 就是了
(身型 高度。。。)