返回列表 發帖
仲有對住serrini講
1.闊過你個人(指音域)
2.收聲啦
3.但你好嘈wor
4.好噁心呀

好pure好true{:1_114: ...
on07111 發表於 2020-6-6 19:38

笑4
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

最近又睇返呢個show。見到有人打哂謙B語錄,好正

11:11 好無恥啊你真係
11:33 樂手林家謙
12:36  ...
on07111 發表於 2021-1-22 01:12

為何慢一點給你發現被愛
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

但佢唱字花好好聽吖
kenneth 發表於 2021-12-9 04:58

大雄都幾好

似係啦, 未適應唱自己 solo 快歌成班舊 dancers (前戰友) 全部消失, 人面全非. 上次個 show 用肥婆班底, 今 ...
boy4dudes 發表於 2022-11-27 23:10

lokman開口唱第一句AL已經忍緊眼淚喇

OSCAR:同節目冇關係,不過我估大家知道都會好開心
艾石仔 發表於 2023-9-6 22:29

可能係區文詩

家瑜會唔會請力圖隊員做嘉賓
losyes 發表於 2023-9-6 23:04