返回列表 發帖
Don't Text 謙 好難聽
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

佢兩個真係好有火花 好 True 好估唔到
唔似平時果d 做show 客客氣氣 工工整整 好壓抑咁 ...
hissorhk 發表於 2020-6-7 14:40

佢哋跟稿讀嗰啲反而好尷尬lol
搞到要不停咁忍笑
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

Moov Live 謝安琪
12.29

話晒MOOV都自己公司
做咩po段咁難聽嘅一表人才出嚟玩9自己啲仔

有冇人知風雲榜有咩表演單位?佢話十大歌手全部出席但公佈咗邊十個未?
misterben111 發表於 2022-7-18 21:27

好似話改咗十二大
粗略推算應該上弦五個+團穩入
同埋佢係計2020.7.1之後發行嘅歌
睇2021個單曲累積榜睇唔到蝸牛合唱版排第幾(單曲榜佢係計2020.12.1之後發行) 所以可能AK做埋第七個單位

張敬軒/家謙/MC/DJ應該都穩入
淨返一兩個位應該係CAS/Mike/Jace
亦都因為2021榜係睇唔到Dear Secret成績 煎煎都有理論性可能 Mami成績一般但行歌海戰術以量取勝都有機

睇睇下其實祖兒都有可能
東京人壽+PC演唱會都係頒獎禮計數個範圍入面

【FWD 富衛保險呈獻:第四屆 KKBOX 香港風雲榜】
日期|2022 年 11 月 27 日(星期日)
時間|7:00PM
地點 ...
阻住 發表於 2022-10-14 14:07

kkbox同903都為鏡改期但冇人為佢改期
已成condom

美霏 x 美音
果日唔係香港,希望唔好估中
阻住 發表於 2023-9-6 21:38

第二位好似中
第一位唔sure