返回列表 發帖
佢兩個真係好有火花 好 True 好估唔到
唔似平時果d 做show 客客氣氣 工工整整 好壓抑咁

一拍住Mami馬上露底
啲mean樣同小動作成浸member味出晒嚟

btw 佢同佢嘅前度都有個謙字笑到我 ...
Frankiekiekie 發表於 2020-6-9 18:43

下 佢唔係話 謙既前度 叫佢自己做謙咩 ?

再細睇發現佢對住tma就好甜但對serrini就勁mean
而且一人之境佢都係話因為嚮tma屋企覺得寂寞所以先寫蒞自 ...
kenneth 發表於 2020-6-11 09:00

T-MA 成日係IG 溝女GA WO...有錢仔0黎..同 GEM 又 FD 底
等睇溝賭王D 女

馮允謙柳應廷2.9開線上音樂會 主題以一光一暗做概念

馮允謙(Jay Fung)和柳應廷(Jer)將於2月9日,首 ...
losyes 發表於 2021-2-7 20:27

JER 真係好勤力...IAN 係咪半雪藏狀態 ? 劇又冇, 谷唔起佢
歌又冇...

而家竟然 ANSON LO 同 JER 可以食住個勢

要練吓氣添啦
losyes 發表於 2022-11-27 21:00

跳完一首完全回唔到氣,叫埋 rapper 出嚟後變埋廁所位,
記憶綿都唔唱。

好彩 per se 早出,唔係就 per se 變廁所位

炒粉炒到一個點, edan今日完全唔掂, solo又甩beat入錯歌
飄流搶拍亂和全部齊 ...
kevinlai1621 發表於 2022-11-27 22:13

古 sir 嚟得唱半首咁畀面,定本身畀 hins d 人工過晒畀佢先肯嚟

其實耳機事件發生咗係mc到
反對無效入唔啱key然後大半首都係咁摸ear mon ...
kevinlai1621 發表於 2022-11-27 22:14

但因為咁 佢唱得收斂咗,冇咁 over, 順耳好聽咗

EEG係咪杯葛KKBOX
Wing1211 發表於 2022-11-27 22:25

華納都醒,揾陳蕾唱返首 DJ.英皇想谷下泳兒,就揾佢代唱下軒ma

Doesn't look like it, 古 sir 話蛋記無計劃佢今年做上台唱 live 嘅 show (應該因為係想多 d 親子時間). ...
boy4dudes 發表於 2022-11-27 22:36

咁古 sir 都算唔話得。。。咁嘅地位山長水遠嚟唱半首

條女今晚live仲咩事
kaman921 發表於 2022-11-27 22:29

一向都係咁 識放唔識收但佢今晚跳舞好睇

Edan 應該係幾識做人果種,業界幾欣賞佢態度,但係歌藝…
powerful 發表於 2022-11-27 23:40

今晚 d 咬字好咗好多,成首歌聽得晒歌詞

陳蕾世一真係笑死人 最後粒音又flop
JasOh103 發表於 2022-11-28 01:12

定 d key 實在太低,好辛苦先唱到咁

Kkbox 係一個有rehearsal 既情況下 都咁多人抄車
其實都幾誇張⋯
rfv123 發表於 2022-11-28 04:01

你上網睇?現場睇唔係太覺眼,氣氛好強

狂人編曲好似又勁咗
losyes 發表於 2022-11-28 02:21

冇之前叱咤果個 show 咁震撼可能個頭唔同咗
不過阿 jer 真係比 ian 多唔同曲風,
身型又高大,台風好強

咁jer唔算好高大wor,official都係17x,鏡入面排中間

不過唔計跳唱

我都覺得jer係鏡入面最壓台 ...
wing 發表於 2022-11-28 11:15

應該 stylist 有令到佢睇落再高 d ?
你睇返 mc 同 hertz 主音出嚟企喺台個效果,你會明

個 show 好似冇咗姜都冇咩大不了
多咗份 humble,
同埋突顯 AL 王者風範
現場班女拎住非 Mirror 歌手牌見到 AL 都企起身狂叫
完全唔係 CM 果種二元世界