返回列表 發帖
話說中文金曲個預測最近有位會員同你一樣無估我們與愛的距離

無得睇你一注獨中添

自plug蘭蘭 家門

Jason's Playlist 2020 Week 09
大約一個月前開始追The Crown,
從來對歷史戲麻麻的我竟然異常地喜歡這套劇 ...
JasOh103 發表於 2020-2-27 15:10

janice two songs at a time

敢至係人生

Jason's Playlist 2020 Week 15
Inside Out是一套令我印象非常深刻的電影。
我並不算Disney的忠實影迷,
但 ...
JasOh103 發表於 2020-4-13 22:05

蘭蘭上咗死位
非常喜歡聽 不過做唔成偶像 最後都係俾琪琪取代咗

希望 18 20 撐多陣

敢上死位 唔係掛

一黎就第三 LMAO!
不過第三通常下個禮拜就out

喜歡Ga兒!
Born this way之後都無點認真聽過佢啲歌其實
平時好少聽英文歌都走咗去聽成隻Chromatica支持
p.s.唔明點樣可以得出Ariana開口先覺得好聽咗呢個結論...佢係咪搞錯咗兩把聲

蘭詩一齊鞠躬退位so sweet

Jason's Top 10 Records Of The Year (2010-2019)
Most Year-End Top 10s:
8 - Lady GaGa

Record Of The Year
2011 - Born This Way by Lady GaGa
2016 - Million Reasons by Lady GaGa
2018 - Shallow by Lady GaGa and Bradley Cooper
JasOh103 發表於 2020-6-21 16:25

好多都唔太識 不過淨係睇呢幾個獎就知好高質

咁計返出榜日期,道門又未出ge

而且JW第二位,幾滿意。

利申:喜歡祖兒 ...
on07111 發表於 2020-7-22 02:08

Week 29太早交榜所以都係無影
Week 30再無影先再諗下係咪脫咗粉啦

17        19        雙面哈菲 | J.Arie

搞錯
bagfgfcde 發表於 2020-8-2 23:12

你好支持雙面假人哈菲

Jason's Playlist 2020 Week 31
當以為就要看見曙光,一切快要恢復正常,
這場沒完沒了的疫情又再度提醒我 ...
JasOh103 發表於 2020-8-6 01:12

4-6位繼續霸住4-6位 全力支持

跌咗10級好痛

Gin gin好勁 成日出現喺4,5,6呢啲位置
希望下星期見到Janice

茹兒好慘
同樣係大馬好聲音嘅幸兒會唔會步佢後塵

今年已經係加盟環球之後第五度爭女金失利
根據music suite同民意 應該冇第六次就要返屋企種榴槤 ...
JasOh103 發表於 2020-10-11 13:05

咁靜茹都等咗11年先有得再爭歌后
希望幸兒收山之後2031年再復出爭女金

恭喜定Week 46冠軍歌手先
Talent!

Jason's Playlist 2020 Week 46
失格遊人,意指有所缺失的漂泊者。
點起香煙,吸進尼古丁,抽完後,又再接 ...
JasOh103 發表於 2020-11-28 12:37

希望5強投票可以根據返Week 46嘅排名投
14 > 20 > 其他

支持開燈。熄燈Week50上榜

處境劇由以前收視低拎唔到獎嘅雞肋
變成今時今日跑贏晒大部分劇集 已經睇得到節目質素變成點
撇開政見 啲劇集班底真係好唔吸引
友台揾到Ronald、Stephy帶黎新鮮感 更加顯得大台有幾守舊
劇歌更加唔使講 毫無誠意
即管睇下食老本食到幾時

Support 05 17
05 06 07 好有Potential下星期爆曬上三甲俾人投票

投票獎項永久取消了
JasOh103 發表於 2020-12-19 16:56

原來係咁 幸兒又少個獎拎
唯有希望佢拎多啲大獎補返數