返回列表 發帖
點解佢咁少露肉。。佢個孖生就不停露。。
kk8733 發表於 2020-1-7 22:38

我男朋友好似JAY FUNG, 鬼鬼地咁的樣, 佢細佬好多小道消息話佢係

終於等到實體, 一定要買,
但做咩唔好似英皇咁跟埋DVD, 反正MV又拍哂,

之前SHOW HANG佢頭5隻碟杷上IG, JAY有LIKE我POST

小道消息咩???
kk8733 發表於 2020-1-8 11:58

member
唔知隻碟SIZE如何, 釗鋒同ON仔的SIZE都大, 難擺
如果跟英皇個5隻SIZE會易收藏的

誠意推薦返佢第一張大碟
全碟有恭碩良監制
好正的
hehehaha 發表於 2020-1-20 01:14

佢咁多隻我都齊哂第一隻好歐美FEEL
第二隻就人生. CANADA FEEL
第三隻就POP + K LOVE SONG
第4,5隻開始平衡度香港同外國音樂的MIX 咁

最新唔使講啦,19年至尊唱片

出嗰日我去信和問咗兩間都話賣曬,雖然可能入得好少貨但都應該賣得唔太差先 ...
sampras625 發表於 2020-1-20 00:55

上星期4去鑽石山CD WAREHOUSE, 得返2隻, 我買左其中一隻, 應該真係出得好少貨

真係 以前覺得個啲咩我好想你真係好唔岩佢
帥小寶` 發表於 2020-2-1 19:27

但如果唔係出左隻THE INBETWEEN, 更加少人會聽佢呢隻全情歌碟先幫到佢係香港KEEP返個人氣

頭兩隻太西洋同JUN, 市場太細

出返來寰亞成熟左, BALANCE到市場同個人風格,一定要KEEP住啊

我只識 我好想你 XD 不過石能係我個人問題無咩留意佢 但今隻碟既宣傳又神奇地到到我手上 ...
俊仔 發表於 2020-2-11 15:03

個隻碟我最愛天涯無歌, 小情趣
我還好 (POP ROCK)