返回列表 發帖
SSN Chart Week 12   20 / 3 / 2020

Week01-10: 黑方格 / 漫長 / 厭世臉 / 你喜歡說謊 / 本能寺 / 我在 ...
John 發表於 2020-3-21 09:18

13 19不了

SSN Chart Week 12   20 / 3 / 2020

Week01-10: 黑方格 / 漫長 / 厭世臉 / 你喜歡說謊 / 本能寺 / 我在 ...
John 發表於 2020-3-21 09:18

但開心有4 7 10

SSN Chart Week 13   27 / 3 / 2020

John 發表於 2020-3-28 01:14

心姐西利 支持

SSN Chart Week 13   27 / 3 / 2020

John 發表於 2020-3-28 01:14

in fact 2 3 5 7 17 都好鍾意 正

發覺自己經常想「過去」,會害怕、會介懷、會反思,
然而我們也無法總困在過去,
人與人之間總是從交叉角 ...
John 發表於 2020-4-4 09:47

初音好正啊 仲有莊正第一
但劉美君仲上top10

我陽 rank 10

山下見啊

加上有05 08 18 要支持

Gin Lee有四星期!山下見要Keep住!

SSN Chart Week 19   8 / 5 / 2020

John 發表於 2020-5-9 01:45

吳若希竟然有冠 山下見可唔可以有RubberBand一上就頭十 黑鏡是咪要落榜了
希望會上埋 敢(在家音樂會live)
UserinCMF 發表於 2020-5-9 04:43

楊千嬅Live上到真 敢Live如果都上到就
陳蕾 妖治時代 live 有冇機會re?
hehehaha 發表於 2020-5-9 02:46
恭喜 Jinny
其實我都幾鍾意呢首
希望會上埋 Be True (Live)
616.1314 發表於 2020-5-9 13:36

好多人都想上唔同歌手live 笑左。

可以
John 發表於 2020-5-16 01:07

榜主真係好正 喜歡John兒

Congratulations Pandora!

17>1!
18落得未

無窮唔好再跌!

女歌手
1. 謝安琪 (252)
2. 菊梓喬 (242)
3. 鄧小巧 (200)
4. 陳蕾 (175)
5. AGA (171)
John 發表於 2020-7-28 23:09

陳蕾 >>>>>>>> 菊梓喬!

下星期上夢遊仙境吖不如

柳兒又7.

4>1 thanks

14 04 跌  迴光物語      柳應廷        7 -> 7 -> 7 -> 4 -> 4 -> 4 -> 14

荒島蕾 Talent!

支持柳兒

美煙準備反彈!

有 Bobby