返回列表 發帖
加油呀 CY !
黎緊共和靠你啦

fly 加油呀 !!!

Cyrus Top 20 [2020 WEEK #6]

「還不夠絕望 尚可更絕望
留給我日後用來形容前面境況」

末日快車的編曲不 ...
cymusic 發表於 2020-2-12 14:29
前五位除左第四名都好高質呀 !!!

恭喜 Fly !!!
LOVE Yoyo & Ellen

第三位可以喺邊到聽到

希望下周推介 Jason Kui !!!

下周上榜歌曲 : 月光族 !!!

係咪mean緊零分@903 lol
cymusic 發表於 2020-3-18 14:13
不如大家當呢首歌無聽過啦好嗎

呢個榜好高質 考慮緊直接copy做自己個榜
RVHOCPC 發表於 2020-3-28 22:47
你 copy 就會即時變下年度情侶大熱
咁我恭喜定你地先

Next Week No.1 ... 恭喜 Sophy !!!

恭喜 SOPHY ! 好歌有好報 !!!

希望閣下支持若有若無 !

原來再度八周裡面有四周低位

若有若無 輸比 蒙著嘴說愛你

希望香港啲indie越做越好同專業啦唉
話說上年年尾gtb出碟全cm無人理
但係呢serrini自己出新歌又好大 ...
kenneth 發表於 2020-6-8 15:28
G T B 連續兩年入圍我嘅年度組合呢

最愛心如

應該係冇可能冇機會冠  
錯在冇冠但係又儲落咁多榜分 搞到年尾都唔知點壓返低  
真係好愛  ...
cymusic 發表於 2020-6-17 18:57
J. Arie 透露自己零收入
鄭嘉嘉、鄭融 同埋 迪子 都成半年無工開

冠得真係快
仲有蕃婆上得都好快
快過秒針擺

若有若無終於上到冠軍

繼而平靜到訪這10之境
RVHOCPC 發表於 2020-7-21 19:47
Congratulations! RVHOCPC x cymusic !!!

想要你多啲
RVHOCPC 發表於 2020-7-22 12:52
又開始借我過橋黎掩飾你愛別人

Cyrus Top 20 [2020 WEEK #30]

「預見 漆黑中閃閃發光一些優美
原因或許是你」

明明我已溫柔 愛卻很難 流 ...
cymusic 發表於 2020-7-25 16:15
原來上周有五首同 VIU 有關嘅歌

你可以開個 VIU TV 榜了
01 IGNITED(Too Hot To Handle Version)
02 生き甲斐
03 That's Why
04 困局
05 一起一個人
06 一個一個人
07 每一秒等待
08 成熟.不了
09 好想跟你平凡地老去
10 水火相容

證明你都有留意ViuTV既歌  
好想跟你平凡地老去不了,好難聽
水火相容係咩歌黎 ? =_= ...
cymusic 發表於 2020-7-30 14:13
阿神黎緊會出佢首支單曲

me too
RVHOCPC 發表於 2020-7-31 16:16
你碟都出埋,扮咩新人

完全唔知 ... 你好留意佢  
首先你要組成一隊組合
見你同chan09樓上d cm咁sweet
建議你地組成一對cp ...
cymusic 發表於 2020-8-1 12:57
facebook 見到
我支持 cymusic X RVHOCPC 同埋 cymusic X ed8671ed
支持呢兩對人馬演唱 獨上 C 樓 !!!
Cyrus Top 20 [2020 WEEK #31]

「離開了你 都可以代你歡笑代你哭
若痛恨誰讓我代你痛」

活在咄咄逼人的社 ...
cymusic 發表於 2020-8-1 18:15
數 ViuTV 歌唔小心自動 del 走左鯨落

Cyrus Top 20 [2020 WEEK #33]

「太多苦惱 別太執著去追風踢浪
隨便笑 隨便叫 忘掉不爽」

近期發生的所有 ...
cymusic 發表於 2020-8-15 12:35
想知你想東想西有咩東西 ? 是否是 ed8671ed ???

Serrini 太厲害啦 !!!

冠軍寫得好比心機,咁我再考慮下上唔上呢首歌
同埋咩係 mm7

你好慢慢,仲未出榜 !

支持雷深如

離原走勢乏力

標本見到有 B4 本身期待左一下,但聽過一次覺得個合作完全無火花

The Hertz 要發力了 ! 恭喜 !

support 金曲32歌王 JJ Lin

陳蕾好慘

旋轉with me 好霉

希望下周 T-Ma & Teresa 可以上榜

獸之路仲喺到,希望 The Hertz 年尾有獎 !!!
Softly. 同 Wake Me Up 未見蹤影

好慢,W49 等左好耐

恭喜 J. Arie !!!
期待接力主打 陰陽道具