返回列表 發帖
Cyrus Top 20 [2020 WEEK #10]

「假使你想歇一歇息 忘掉顧慮
請相信每日努力過下去 便無力再恐懼」

聽著 ...
cymusic 發表於 2020-3-7 22:30

莊正冠了 support

嗌Jer Jer/柳柳啦

谷到手足上共和冠軍為止 !!!
cymusic 發表於 2020-3-14 16:28

手足值得共和冠軍

好多人支持柳生呢隻歌
bagfgfcde 發表於 2020-3-20 20:09

我柳嘅歌當然值支持

Cyrus Top 20 [2020 WEEK #13]

「若感動過 若燦爛過
並不枉過」

王雙駿是個厲害的編曲人
能夠將沉溺水底 ...
cymusic 發表於 2020-3-28 19:00

Jer Jer 第一 支持cymusic

btw黑鏡好有意義 見你嘅支持很高興

Cyrus Top 20 [2020 WEEK #14]

「城內有幾百萬個 願望會蒸發掠過
人忘掉了歡笑 知覺 方可找到結果」

柳應 ...
cymusic 發表於 2020-4-4 16:45

水刑物語2 week No. 1 Jer 好叻

Congrats Serrini and 07 09 10 11 仲有kay爆升啵

陽兒mo ar

Cyrus Top 20 [2020 WEEK #16]

「懷念 技術低 創意高的向後站」

一首質素普通且唱功不堪入目的Pop Song能 ...
cymusic 發表於 2020-4-18 14:02

Congrats Sophy

Congratulations Kay!紅白黑鏡都有就好!

近排樂壇熱鬧返少少
Top 10基本上每首都想冠
cymusic 發表於 2020-5-2 12:09

Top 10首首都好正 但好難留10 weeks全部冠

第二十位

最衰都係第20位果位歌手 唔上在家音樂會咪唔使霸住個位  
cymusic 發表於 2020-5-6 13:34

20>X?

敢落敢好勇敢 Congraulations R&K!

山下見冠 支持cy!

原來山下見 3>3>3>1 cy點解可以咁正 我的片單 若有若無都可以咁就好了

頭五都好正 Support Dusty Bottle!

希望上困局

Congratulations Ivana! 喜歡寧兒 支持詩兒!

詩!12唔係好頂得順這 不了。
另外拾壹上榜第一周就拾壹 果然夠拾壹

愛Jer 開心

Congratulations per se! 支持高位re Pandora!

吳林峰 deserves more 得兩周.

Mirror 團歌咁勁嘅

柳!

柳兒同賢兒幾時上 孫曉賢啊

All We Have Is Now 好似一直上唔到高位咁

睇漏 而家先知道柳兒家陣已經上咗 愛柳

迴光都爆個雙周冠啦

盧華得兩週

又愛 Jay Fung 又愛樂儀 王樂儀生日快樂

Ha菲好勁 btw 你真係鏡代言人

希望 7>1

咁不如冠荔園吖

一姐詠 confirmed!

Congratulations the pancakes!
ilub 係咪兩周命

Bobby! (Ball!)

哩個星期開始聽唔到顧定嬲嗌 bobby ball 真係有一絲失落

Jamie 會唔會 re 架

2021 Week 1 冠軍歌 - 開燈。熄燈(熄燈版) / Gin Lee