返回列表 發帖

東方日報:AGA紅館騷門票 炒高六成

https://hk.mobi.yahoo.com/celebr ... 8%90-214500309.html
AGA紅館騷門票炒高六成
東方日報 OrientalDaily · 東方日報12 小時前

正埋頭練歌的AGA,驚聞演唱會出現炒賣情況,既喜亦憂。
歌手AGA(江海迦)今年四月將首次踏上紅館舞台舉行兩場演唱會,之前信用卡優先訂票一早就爆晒,公開售票也反應熱烈,近日更有拍賣網將她的門票炒賣。

AGA的演唱會門票最貴是$780,但網上已炒高至$1,288一張,比原價高出六成,她說:「沒有想過自己的演唱會會有炒賣的情況出現,感到受竉若驚!因為近期忙於操練,同埋忙緊做新歌,希望能夠趕及在演唱會裏演唱,所以很多時都在錄音室裏工作。我知道演唱會仲有小量門票發售,希望大家去買正價門票,不要買黃牛,多謝大家的支持和期待我演唱會的來臨,我會繼續堅持和盡100%努力去做好這次表演!」

Fact Check : Urbtix.hk 貴飛中價飛任買

煲水新聞一單

她說:「沒有想過自己的演唱會會有炒賣的情況出現,感到受竉若驚!

LOL she's so delulu
Jason's Year-End Playlist 2019
Jason's Annual English Mix Awards 2019

係咪港幣 $780,日圓 1288 有售啊
>>>二〇一九年度全女班音樂流行榜頒獎典禮<<<
完滿結束,多謝支持,女歌手金獎:謝安琪

AG for Ariana Grade 先有機高六成
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

Laughed
感激我們成熟了 應知道流淚有罪
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

Gin Lee 係咪大笑緊
全壇狂賀白河喜來登被ban

同埋忙緊做新歌,希望能夠趕及在演唱會裏演唱

慢到
4月先plug你唔好出啦不如

同埋忙緊做新歌,希望能夠趕及在演唱會裏演唱

慢到
4月先plug你唔好出啦不如 ...
hehehaha 發表於 2020-1-14 19:13

呢條女真係慢到

Gin Lee 係咪大笑緊
cathay1996 發表於 2020-1-14 18:59

有無新聞話gin lee演唱會有炒飛?

有無新聞話gin lee演唱會有炒飛?
kfc 發表於 2020-1-14 21:03

當年我好似用250買680
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 03

1. 一秒 2. 荒廢之綠洲  3. 無神論

明明個重點係 希望大家去買正價門票 唔想大家買跳樓飛
HotCha C AllStar

帥小寶` 發表於 2020-1-14 22:40

好叻叻。。

搭路買內部好過
2020.1.19 二〇二〇港共受刑天下制裁大遊行集會 15:00 中環遮打花園 到時見!
小企鵝年度推介2019 敬請期待!

帥小寶` 發表於 2020-1-14 22:40

250可以食到自助餐
想當年我用80睇衛蘭

aga 250我就買

Aga真心覺得自己演唱會好好賣?

球記 gives to 東方幫忙煲水

我知道演唱會仲有小量門票發售,希望大家去買正價門票

明明個重點係 希望大家去買正價門票 唔想大家買跳樓飛
tom 發表於 2020-1-14 22:57

突破盲腸
Weekly Pick(s):
The Hertz - 末日快車 // 許廷鏗 - 荒廢之綠洲

Aga真心覺得自己演唱會好好賣?
Garfield 發表於 2020-1-16 11:04

咁唔通gingin前年都以為自己演唱會好好賣
Weekly Pick(s):
The Hertz - 末日快車 // 許廷鏗 - 荒廢之綠洲

其實可能個d係靚位飛
咁就貴d都唔出奇
SSN Chart (17 Jan)
1. 厭 世 臉 (1 Week No.1) - 王 嘉 儀
2. 本 能 寺 - 陳 柏 宇
3. 相 信 一 切 是 最 好 的 安 排 - 陳 蕾

我會繼續持和盡100%努力去做好這次表演

我會繼續堅持和盡100%努力去做好這次表演
hehehaha 發表於 2020-1-16 23:23

祖兒:加點堅堅堅持

賣曬未