返回列表 發帖

[Mar/2020] 余香凝 Our First Date Live 2020

余香凝 Our First Date Live 2020
演出日期:2020年3月27日 (星期五)
演出時間:8:00PM
演出地點:九龍灣國際展貿中心 Music Zone
票價﹕$580

2020年1月21日(星期二) 10:00am公開發售
網上訂購 www.AegTics.com.hk

Source: AEG fb
搖滾區的神經病ig

$580......
JIM’S MUSIC SELECTION 2020
WK26: 與人同行 / 自問自答 / 呼吸有害

佢有幾多歌……

佢有幾多歌……
小伙子. 發表於 2020-1-17 17:45

5首

會唔會翻唱8首古天樂既歌
搖滾區的神經病ig

佢有幾多歌……
小伙子. 發表於 2020-1-17 17:45

得 5.25 songs 學人開 concert, cls. 如果真係開到, 希望小心D, 唔好走光

Excuse me......Who? I don’t know her
佢有咩代表作

wtf????
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 29
1. 金都 2. 天生二品 3. 困局

佢有無廿個fans???
Fiona is back;)

係咪陳家樂條舊菜?
HINZ TOP 20 Week 28
01 無窮 - per se
02 一起一個人 - 李拾壹
03 黑夢 - White Dimension

5首
hehehaha 發表於 2020-1-17 18:07

今日出左一隻新歌同一隻合唱歌

Excuse me......Who? I don’t know her
佢有咩代表作
mc) 發表於 2020-1-17 18:17

電影有,但歌就...

咁都開到演唱會....

不了

that出品人 is who?

發生咩事??
開JAMMUSIC family show 好過喇

佢個妹叫余潔
叱咤903, 亂能7咁頒

講真佢頭兩首真係好好聽
但點開到show?
Week 41: 情感的廢墟
Week 42: 感情寄生族
Week 43: 最後的信仰

係咪佢啲老細 sss 覺得係酒店玩厭咗想 book 個場同大家一齊玩羞恥 play
大家入場嘅心情係咪當睇泰國個啲乜乜 show 會好啲?

痴線五首歌又可以開個 show
唔係啲 老細sss 泵水真心唔知憑咩

出品人:李綺雯

係咪賀碧雲
SSN Chart (10 Jul)
1. 南 昌 街 王 子 (1 Week No.1) - 薛 凱 琪
2. 自 由 之 夏 - 黃 耀 明
3. 顧 家 - 黎 明

得 5.25 songs 學人開 concert, cls. 如果真係開到, 希望小心D, 唔好走光

...
boy4dudes 發表於 2020-1-17 18:16

又唔係去多倫多開
SSN Chart (10 Jul)
1. 南 昌 街 王 子 (1 Week No.1) - 薛 凱 琪
2. 自 由 之 夏 - 黃 耀 明
3. 顧 家 - 黎 明

垃圾都可以開show

佢做戲咪算...
支那必須亡國

係咪陳家樂條舊菜?
hinz 發表於 2020-1-17 21:34

如果請到陳家樂做嘉賓互數不是會考慮入場
btw真係阿豬阿狗都買到concert
一來唔好話hit歌直頭係無歌
二來唔覺呢條女有唱功連cover都唔想聽

點解佢都可以開演唱會

唔知點解覺得會有dear jane做嘉賓

出品人:李綺雯

係咪賀碧雲
John 發表於 2020-1-18 13:32

黑社會大家姐支持開show!
獲得群體免疫了

伍建雄,電影監製

聽講有Gin Lee唱主題曲1st Date
Week 10 ERadio 華語榜
1. 正式開始 - 陳卓賢  |  2. 莫名哀傷 - 陳慧敏  |  3. 本能寺 - 陳柏宇  |  4. 善良 - 謝霆鋒  |  5. 阿茲與海默 - 黎曉陽

影張相加幾隻字睇下有咩反應啫
呃我唔到嘅
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

8:15 開show
8:30 encore
8:35 完

《余香凝 Our First Date Live 2020 演唱會》延期通知

鑑於目前新型冠狀病毒肺炎疫情嚴重,為保障演出者、工作人員及觀眾之健康及安全著想,經慎重考慮及與製作單位商討後,主辦單位決定原定於2020年3月27日於九龍灣國際展貿中心 Music Zone舉行之《余香凝 Our First Date Live 2020 演唱會》將延期舉行,詳情將盡快公佈。

持票人士請保留完整完整門票,有關補演日期及退票安排之詳情將稍後於以下平台公佈:
Jam Music Facebook粉絲專頁:https://www.facebook.com/jammusicltd/
AEG Promotion Facebook粉絲專頁:https://www.facebook.com/aegpromotion/
AEG TICS網頁:http://www.AegTics.com.hk/
搖滾區的神經病ig

咁都唔取消

咁都唔取消
eemia 發表於 2020-2-28 11:41 AM

無限延期好聽過取消
一種永遠 19>X>05>02>01 AP73
Pretty Crazy 10>4>2 AP65*

邊個會睇

可能係史上最快完成退票手續既concert
因為無人買~

買了票的朋友們
音樂會有延期
因家大家身體健康是最重要的事情
希望大家都可以平平安安
我們一起在這個艱難的時期加油!
在此也要謝謝大家的支持和鼓勵
希望在不久的將來可以跟大家分享我的音樂

不了thx 送飛都唔去

唱到咁都可以開。。

其實係咪有班uncle fans支持佢

stephybest 發表於 2020-3-1 10:59

好心捧番SG啦

老X蟲就有

佢之前拍d電影都叫吸到d fans既,但會唔會買飛睇音樂會就....