返回列表 發帖
香港呢個外向型開放城市封關絕對不可行,封關=香港變死城!! 縮短通關時間(澳門較早時已實施)是較為可取的 ...
酷愛903 發表於 2020-1-26 19:55

喂 你用下腦啦 唔好學埋林鄭D野得唔得,對內地封關= 香港變死城?香港對外交通幾時淨係同大陸人來往?? 收埋你D 共黨概念好冇

封大陸搞到海馬公園迪迪尼要關閉唔算死城?
kfc 發表於 2020-1-26 22:24

你都痴Q線,兩個主題樂園關閉就叫死城 咩LOGIC
年宵市場唔賣乾貨D 畫面就似死城啦,不過唔該你諗下係邊條友咁聰明唔比賣乾貨先啦

黃色經濟圈合辦「和你宵」年宵市場 幾好生意。。。係政府搞D 無人去。。

究竟你係唔係香港人。。咩野都唔 ...
kk8733 發表於 2020-1-27 18:32

唔該哂幫我講左
呢d藍絲成日活係另一個時空,乜7都唔知就以為自己見到既就係事實
利申: 年30去D2 等左兩個鐘都搶唔到籌

疫情未爆發之前唔做定預先工作,唔通等佢爆發先黎補救? 呢D咩LOGIC黎

仲有呀果位話西非美國都唔封既唔該再用下腦,西非幾多人?  大陸幾多人??
唔識就去GOOGLE下,唔好係度獻世

活係另一個時空係你卦,d2有無維園咁大先? 維園十分之一人流都迫爆d2啦 ...
kfc 發表於 2020-1-27 22:44

我講緊你呢d藍絲話D年宵市場變死城,和你宵爆唔爆你會知咩??
btw 你唔係真係天真到以為因為武漢肺炎先搞到今年維園咁冷清呀?